- 9 Haziran 2022
- 147
- 57
- 18
- 40
- Konu Sahibi almillaaa1
-
Yapma tatlım vallahi yapma test falan adet gününü bekle. Bi hafta geçsin öyle yap. Direk kan ver hatta. Umutlanmak beklemek çok zor.19unda LH pik oldu o günü ve devam eden 3 günü değerlendirdik. 19 Gece ve 20 sabahına yumurtlama olan tarafımda fena sancılarım vardı. Bugün yumurtlama olan tarafıma kramplar giriyor. Test yapsam mı diye düşünüyorum. Döngümün 24. günündeyim.
Yumurtalamadan mı 14 gün sonra regl olunuyordu? Yoksa piki görünce mi?Yapma tatlım vallahi yapma test falan adet gününü bekle. Bi hafta geçsin öyle yap. Direk kan ver hatta. Umutlanmak beklemek çok zor.
Kadına göre değişiyor canım o. Ama genelleme olarak adetin ilk gününden itibaren hesaplıyorlar. 12.14.ve 16. Gün yumurtlama olur diyorlar. Dediğim gibi herkesin farklı olabiliyor. Ve kadın her ay yumurtlama olmaya biliyormuş. Bazen de iki kere dahi yumurtlama olabiliyormuş. Onunda ikisini tutturulursa eğer ikiz oluyor Muş işte. Yumurtlama gününden bir gün önce yumurtlama günü ve ertesi gün çatlama günü değerlendirilmeli imiş. Yumurtlama da bazı kadınlar da. 24.36 ve 48 saat sürebiliyormuş tatlım. Bu haftayı komple değerlendirmek gerekirmiş. Çünkü erkek spermi rahim içinde tutunursa 3 gün 4 gün canlı kalabiliyormuş. Ben burayı fazlası ile değerlendirdim ama bugün adet oldum. Gecikme beklerken. Bi gün önce adet oldumYumurtalamadan mı 14 gün sonra regl olunuyordu? Yoksa piki görünce mi?
İnşallah çıkarız hepimiz de ben sanki sabah da olmayacak gibiyim pazartesi gidip test vericem ne ağrım var ne belirtim tek olayım belime 3 4 saate bir bi ağrı giriyor geçiyor sonra ne lekenme ne mide bulantısı hiç bir şey yokk canım 4 gün geciktimBari birimiz gebe çıksaydı
Git ver testini tatlım inş. Sende bar olsun. Hiç birimizde olmadı bu sana bari sevinelim.İnşallah çıkarız hepimiz de ben sanki sabah da olmayacak gibiyim pazartesi gidip test vericem ne ağrım var ne belirtim tek olayım belime 3 4 saate bir bi ağrı giriyor geçiyor sonra ne lekenme ne mide bulantısı hiç bir şey yokk canım 4 gün geciktim
Canım bence çok erken negatif görüp üzülebilirsin biraz daha sabret ama yinede sen bilirsin tabikiAyın 19unda piki gördüm. Bugün ufak lekelenme gördüm. Sizce test yaptırayım mı
Var canım çok şükür. İnşallah sende de vardırVarmı sende bitanem
Silik çizgi varsa erkendir daha.Bende de uyku ve halsizlik var sık idrara çıkma yükselen vücut sıcaklığı açık kahve akinti bas ağrısı donmesi mide bulantısı kasık bel ağrısı yani hemen hemen bütün belirtiler ama test sonucu gözle görülmeyecek kadar silik Bi cizgi bu yüzden insan ümidi kesiyor inşallah öyledir diye dua ediyorum bende ama kısmet bakalım
Yok bitanem benimyok. Bu ay.Var canım çok şükür. İnşallah sende de vardır
Hayırlısı olsun en hayırlı zamanda gelsin inşallahYok bitanem benimyok. Bu ay.
Kaç gün var regl yeKızlar kan sonucum 0,23 çıktı artar mı sizce
Gecikmezse 7Kaç gün var regl ye
Daha var kuzum yükselebilir benimde pazartesi 7 erken gebelik testi yapıcam bi ihtimal silik çıkar diye sende bi dene 2 gün sonra dene istersen yükselirse anlarsın çizgidenGecikmezse 7
Silik çizgi var gibi ama 9 gün geçtiyse daha net bir çizgi olmalı bence geç döllenme olabilir yarın sabah ilk idrarla tekrarla istersen canımKızlar sizce gebelik var mıdır ? 9 gün gecikti benimde ve belim çok ağrıyor hastalancak gibi ağrılarımda var ve sıvı akıntım oluyorEki Görüntüle 3135009
Hafif bir çizgi var gibi ama bilemiyorum inşallah vardırKızlar sizce gebelik var mıdır ? 9 gün gecikti benimde ve belim çok ağrıyor hastalancak gibi ağrılarımda var ve sıvı akıntım oluyorEki Görüntüle 3135009
İşte 9 gün geçtiği halde hala böyle silik çıkması insanı mahvediyor. Pazartesi doktora gitmek en iyisi galiba geç döllenme olsa bile 9 günde hiç mi netleşmez. Boşuna..Silik çizgi var gibi ama 9 gün geçtiyse daha net bir çizgi olmalı bence geç döllenme olabilir yarın sabah ilk idrarla tekrarla istersen canım
İnsallah canım varsa da neden çıkmıyor net anlamıyorumHafif bir çizgi var gibi ama bilemiyorum inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?