SOL KASIK AGRISI , BEL AGRISI , GOGUS AGRISI HAMILELIK VAR MI ?

Yapma tatlım vallahi yapma test falan adet gününü bekle. Bi hafta geçsin öyle yap. Direk kan ver hatta. Umutlanmak beklemek çok zor.

Yumurtalamadan mı 14 gün sonra regl olunuyordu? Yoksa piki görünce mi?
Kadına göre değişiyor canım o. Ama genelleme olarak adetin ilk gününden itibaren hesaplıyorlar. 12.14.ve 16. Gün yumurtlama olur diyorlar. Dediğim gibi herkesin farklı olabiliyor. Ve kadın her ay yumurtlama olmaya biliyormuş. Bazen de iki kere dahi yumurtlama olabiliyormuş. Onunda ikisini tutturulursa eğer ikiz oluyor Muş işte. Yumurtlama gününden bir gün önce yumurtlama günü ve ertesi gün çatlama günü değerlendirilmeli imiş. Yumurtlama da bazı kadınlar da. 24.36 ve 48 saat sürebiliyormuş tatlım. Bu haftayı komple değerlendirmek gerekirmiş. Çünkü erkek spermi rahim içinde tutunursa 3 gün 4 gün canlı kalabiliyormuş. Ben burayı fazlası ile değerlendirdim ama bugün adet oldum. Gecikme beklerken. Bi gün önce adet oldum mevlam hepimize nasip etsin inş.

Bari birimiz gebe çıksaydı
İnşallah çıkarız hepimiz de ben sanki sabah da olmayacak gibiyim pazartesi gidip test vericem ne ağrım var ne belirtim tek olayım belime 3 4 saate bir bi ağrı giriyor geçiyor sonra ne lekenme ne mide bulantısı hiç bir şey yokk canım 4 gün geciktim

Git ver testini tatlım inş. Sende bar olsun. Hiç birimizde olmadı bu sana bari sevinelim.

Silik çizgi varsa erkendir daha.

Kızlar sizce gebelik var mıdır ? 9 gün gecikti benimde ve belim çok ağrıyor hastalancak gibi ağrılarımda var ve sıvı akıntım oluyor

Silik çizgi var gibi ama 9 gün geçtiyse daha net bir çizgi olmalı bence geç döllenme olabilir yarın sabah ilk idrarla tekrarla istersen canım
İşte 9 gün geçtiği halde hala böyle silik çıkması insanı mahvediyor. Pazartesi doktora gitmek en iyisi galiba geç döllenme olsa bile 9 günde hiç mi netleşmez. Boşuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…