- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
- Konu Sahibi almillaaa1
-
Ya hep mi bize denk gelir doktorda bozuk çıktı boşver sen ay sonunda yeni bozuk test yaparızNapim zaten doktorda testler gibi bozuk çıktı
Ama kimse 5000 tane filtre yapamazsın demedi yani bananeBiz böyle değildik yaşarken olduk
Tabiki bende regl olup gitmiştim nasıl yani emin misiniz hamile değil miyim diye
Yaa cok süperTabiki bende regl olup gitmiştim nasıl yani emin misiniz hamile değil miyim diye
Onu da yaptım çamaşır suyu bir kabardı öfff sanki asit gibi sonra yine test bozuk çıktı geçen ay yaptım ya da çamaşır suyu bozuktuHiç çamaşır suyu ile yani eski koca karı deneyim ile idrarinizi baktiniz mi gebelik var mı yok mu diye
Herhalde baktimHiç çamaşır suyu ile yani eski koca karı deneyim ile idrarinizi baktiniz mi gebelik var mı yok mu diye
Bende şekerli olani yaptm çamaşır suyunuda yaptm ne çıktı sence?Onu da yaptım çamaşır suyu bir kabardı öfff sanki asit gibi sonra yine test bozuk çıktı geçen ay yaptım ya da çamaşır suyu bozuktu
Şekeri de gördüm erimemesi gerekliymis galibaBende şekerli olani yaptm çamaşır suyunuda yaptm ne çıktı sence?
Bu çamaşır suyu muBende şimdi yaptım sabah idrarın falan da değil yani bembeyaz oldu resmen böyle mi olması gerekiyor acaba pozitif için anlamadm
Bende yapayım yalnız kalmaBende şimdi yaptım sabah idrarın falan da değil yani bembeyaz oldu resmen böyle mi olması gerekiyor acaba pozitif için anlamadm
Aynen bakalım hala lekenme var tatlım yerleşme kanaması nasıl bişey oluyor Ki canımdur bakalım sökülecekmisin bugün artık gelmesi lazım yani senin regl
Bunlarin tamamı doğru değil buna bakarak tespit mümkün değil testte çizgi görmeden yada kanda hcg 5 üstü olmadan gebe degilsiniz demektir bi test yapin regl gectiyse yada yakinsaBende şimdi yaptım sabah idrarın falan da değil yani bembeyaz oldu resmen böyle mi olması gerekiyor acaba pozitif için anlamadm
Hadi yap bakalım yaBende yapayım yalnız kalma
Hepsi kabarıyor eşim yapsa o da hamile çıkar insan ümitleniyorBunlarin tamamı doğru değil buna bakarak tespit mümkün değil testte çizgi görmeden yada kanda hcg 5 üstü olmadan gebe degilsiniz demektir bi test yapin regl gectiyse yada yakinsa
Sen söylemeseydin asla bunları ogrenemeyecektik sağol valla yaBunlarin tamamı doğru değil buna bakarak tespit mümkün değil testte çizgi görmeden yada kanda hcg 5 üstü olmadan gebe degilsiniz demektir bi test yapin regl gectiyse yada yakinsa
Yok ya gebe olmayanların kabarmiyormus öyle yazıyor ama doğru mu bilememHepsi kabarıyor eşim yapsa o da hamile çıkar insan ümitleniyor
Amaa kabaariyooo heppppSen söylemeseydin asla bunları ogrenemeyecektik sağol valla yaheralde bunlar da olacak ama insan ister istemez aman bu da eksik kalmasın yapayım diyor işte biz Türklerindir başımıza ne gelirse meraktan geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?