- 19 Eylül 2022
- 92
- 72
- 3
- 31
- Konu Sahibi almillaaa1
-
Eve gideyim.kocama işetecem bebek kocamda tutundu galibaO zaman var
Kime niyet kime kısmet demişlerEve gideyim.kocama işetecem bebek kocamda tutundu galiba
Hadi yap bakalım ya
Bisey dicem hamilesin
Çamaşır suyu temizlik için değilmiydi ben mi yanlış kullandım bu zamana kadarHepsi kabarıyor eşim yapsa o da hamile çıkar insan ümitleniyor
Olur mu gebeligi ogreniyoruz camasiy suyuyla sen bugüne kdr hep yanlis kullanmışsinÇamaşır suyu temizlik için değilmiydi ben mi yanlış kullandım bu zamana kadar
Kesin hamileyimBisey dicem hamilesin
Hahahauha bu suphede olmayanlar denemesi lazım ya
Aaa kimse yalnız kalmasın denerim her türlü testiMavi070707 Peki hiç üşenmeyip kalkıp bu testi yapman
Ne azim helalll olsnnAaa kimse yalnız kalmasın denerim her türlü testi
Ama son 3-4 güne kadar gebelik testi yapmıcam karar verdim beklicemNe azim helalll olsnn
Belkide var bebek regl gelene kdar ümit var hepimizdeee hic belli olmaz bence her şekilde dikkat et bat ne kadarin varŞimdi arkadaşa yaptırdım hiç benim ki gibi olmadı öyle olduğu gibi kaldı ay bak yine ümit doğdu içime ya
Yok canım işin esprisi bu gebelik testinde çıkmayan idrara geçmemiş oluyor yani bi anlamı yok bu testinŞimdi arkadaşa yaptırdım hiç benim ki gibi olmadı öyle olduğu gibi kaldı ay bak yine ümit doğdu içime ya
Böyle büyük bir kararı aniden nasil verebildin test.alacak paran bitti yada eczane kalmadi artkk dimiAma son 3-4 güne kadar gebelik testi yapmıcam karar verdim beklicem
Yok evde test bolda biraz kafam dağılsın buna odaklı yaşamayayım diyeBöyle büyük bir kararı aniden nasil verebildin test.alacak paran bitti yada eczane kalmadi artkk dimi
2 gün geçti benimBelkide var bebek regl gelene kdar ümit var hepimizdeee hic belli olmaz bence her şekilde dikkat et bat ne kadarin var
Girme buraya 30 eylüle kadar hepinizi etiketleyip herrgun sorucam buraya geldigin sürece unutturmamYok evde test bolda biraz kafam dağılsın buna odaklı yaşamayayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?