SOL KASIK AGRISI , BEL AGRISI , GOGUS AGRISI HAMILELIK VAR MI ?

Var gibi görünüyor canım inşallah vardır hadi bakalım. Bol bebişli günlere :))))

Hayırlısını dile tatlım. Sitres yapma o bebişler olacak Allah’ın izni ile.

Kızlaarr ben siteye yeni üye oldum tüm mesajlarınızı okuduktan sonra adet günüm bugün düne kadar hep test yaptım negatif hamilelikle ilgili tüm belirtilerim var ayın 21inde doktora gittim kan testi verdim çok çok erken olduğunu biliyorum sonuç 2 çıktı yükselmiş olabilir mi hamile olma ihtimalim var mııı

Tabiki Yüksel miş olabilri tatlım yarın adet olmazsan yine ver kan testını değer yükselmişse inş. Bebiş vardır.

İnşallahh vardır 2 bizim için negatif değer dedi doktor yıkılmıştım ama çok fazla belirtim var yine kan testi vereceğimm :)
Ver gülüm Verde haber et belki yükselir geç döllenme falandır belki. Ne bileyim. O bebeğşler olacak Allah’ın izni ile

Kızlarrrrr nerelerdesiniz bakalım. Sesiniz çıkmıyor. Bebişler nerde. Benim ovü testlerini bi yorulayın. :)

Eklentiler

• B6715AE9-FC72-4E7F-BCFD-380046F11D98.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 99
Merhaba kızçeler pco var bende bir kızım var 3 yaşında bu sene tekrar karar verdik ama bi türlü olmadı pcodan dolayı yumurtalar gelişmiyor dedi klomen verdi sat 17 eylül 2 ekimde çatlatma iğnesi vurdu o günden beri aşırı derecede kasık ağrım var ve deli gibi akıntım var 2 3 4 ekimi değerlendirdik bi tek varmı bilgisi olan bu konuyla ilgili

Dün yani. Dün gece yani Çarşamba’ gecesi değerlendirdik. İnş. Tutar bugün yarın kocam yok
Aslında yumurtlama günü ve sonrası 2 gün değerlendirmek gereyor gebelik için çatlamasını da görmek gerekiyor inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…