- 9 Haziran 2022
- 147
- 57
- 18
- 40
- Konu Sahibi almillaaa1
-
Var gibi görünüyor canım inşallah vardır hadi bakalım. Bol bebişli günlere :))))Ayy valla bütün mesajları okudum şimdi bana yardım edin sanırım aranızda hamiş çıkan benim 1 yıllık evliyim 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. Adete 9 gün var halsizlik uyku hali göğüs hassasiyeti bel ağrısı belirtileri var diye test yaptım ama ikinci çizgi hemen çıkmadı biraz bekledikten sonra belirginleşti kocam uyanırsa kan vermeye gidicez ama kış uykusuna yatmış gibi uyuyo az içini rahatlatın be
Hayırlısını dile tatlım. Sitres yapma o bebişler olacak Allah’ın izni ile.kızlar gelişme var mı ? bugün adet olmam gerekiyor ama ağrım bile yok doktora gittim geç döllenme dedi ve ben son 3-4 günü değerlendirmedim.yardımsız hamile kalamazsın pcos dedi. siz ne durumdasınız ? ama benim çok midem bulanıyor ve sersem gibi dolanıyorum
AMİN... gönlümüzü ferah tutalım Rabbim isteyen hayırlısı ile bakacak kişilere nasip etsin ...Hayırlısını dile tatlım. Sitres yapma o bebişler olacak Allah’ın izni ile.
Tabiki Yüksel miş olabilri tatlım yarın adet olmazsan yine ver kan testını değer yükselmişse inş. Bebiş vardır.Kızlaarr ben siteye yeni üye oldum tüm mesajlarınızı okuduktan sonra adet günüm bugün düne kadar hep test yaptım negatif hamilelikle ilgili tüm belirtilerim var ayın 21inde doktora gittim kan testi verdim çok çok erken olduğunu biliyorum sonuç 2 çıktı yükselmiş olabilir mi hamile olma ihtimalim var mııı
İnşallahh vardır 2 bizim için negatif değer dedi doktor yıkılmıştım ama çok fazla belirtim var yine kan testi vereceğimm :)Tabiki Yüksel miş olabilri tatlım yarın adet olmazsan yine ver kan testını değer yükselmişse inş. Bebiş vardır.
Ver gülüm Verde haber et belki yükselir geç döllenme falandır belki. Ne bileyim. O bebeğşler olacak Allah’ın izni ileİnşallahh vardır 2 bizim için negatif değer dedi doktor yıkılmıştım ama çok fazla belirtim var yine kan testi vereceğimm :)
Ümidini kesme canım. Sitreste yapma bak en büyük düşman sitres düşünme fazla hayırlısını dile mevlamdan bekle bakalım ne olacak.Kızlaaarrr kan testim yine 2 çıktıartık kesin negatif dimii hala adet olmadım
Kaç gün geçti canım?Kızlaaarrr kan testim yine 2 çıktıartık kesin negatif dimii hala adet olmadım
06:10 yazan yumurtlama benceKızlarrrrr nerelerdesiniz bakalım. Sesiniz çıkmıyor. Bebişler nerde. Benim ovü testlerini bi yorulayın. :)
Dün yani. Dün gece yani Çarşamba’ gecesi değerlendirdik. İnş. Tutar bugün yarın kocam yok06:10 yazan yumurtlama bence
Aslında yumurtlama günü ve sonrası 2 gün değerlendirmek gereyor gebelik için çatlamasını da görmek gerekiyor inşallah tutarDün yani. Dün gece yani Çarşamba’ gecesi değerlendirdik. İnş. Tutar bugün yarın kocam yok
YaaAslında yumurtlama günü ve sonrası 2 gün değerlendirmek gereyor gebelik için çatlamasını da görmek gerekiyor inşallah tutar
Üzülme tutadabilir sadece yumurtlama gününü değerlendirip hamile kalan çok fazla insan var
O piki gördüğümüz günü değerlendirdik ama dün ve bugün kocam yok.Üzülme tutadabilir sadece yumurtlama gününü değerlendirip hamile kalan çok fazla insan var
Tamam doktorum spermler 72 saat canlı kalabiliyor dedi.O piki gördüğümüz günü değerlendirdik ama dün ve bugün kocam yok.
İnş cnm yaa inş. Bakalım nasipse bi damla İLE olanlar var. Hiç uğraşmadan kalanlar var mevlam ol desin yeter kiTamam doktorum spermler 72 saat canlı kalabiliyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?