- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
- Konu Sahibi almillaaa1
-
Aynen yarın yapıp sabahtan paylaşalım çıkmazsa test bozuktur erkendir olur öyle şeyler yaniAşırı mantıklı okeyy sabah konuyu acalim çünkü yavrularimiz topiklerde karışmasın
Ee ne diyoruz o zaman gazamız mübarek olsunAynen yarın yapıp sabahtan paylaşalım çıkmazsa test bozuktur erkendir olur öyle şeyler yani
Yarın sabah ilk idrarla yap canım test bozuk olabilir gebelik için erken olabilir olmayada bilirKızlar bi testime bakabilir mısınız konu açtım ama net bi sey anlamadım 2 gün Reglim gecikti hiç bi belirtim de yok olacak gibi de değilim testte böyle oldu 5 10 dk içerisinde bi test daha var ama yarın sabaha bıraktım başına böyle bi sey gelipte hamile kalan oldu mu????
Yarın sabah yapacağım insallahhYarın sabah ilk idrarla yap canım test bozuk olabilir gebelik için erken olabilir olmayada bilir
Çok mantıklıYaa kendimi yansıtan bir yorum artık internetten söylüyorum deli diye adım çıkmasın
Acayip acayip suratıma bakıyorlar ozmnKız aldimi 10 tane birden al
Hee yap yap. Hesaptaki parayla eczacıya ortak olmuştum şimdiye kadar ovulasyon ve hamilelik testi almaktan gına geldi. Ben de yok yavvv. Bebiş mebiş iyice gitti benim motive
Aşko geçen ayın 30 zunda adet oldum. Her ay 5 gün öne geliyor. Bulantım ağrılarım gerginliğim hepsi mevcut tüm belirtileri yaşıyorum. Lakin. Varmış gibi hissetmiyorum. Yaptığım testlerin negatif sonucu ayar etti beni iyice ayın 10 da pik oldu. 12 de çatlama. Öncesini ve sonrasını bu ayı komple değerlendirdik ama içimde yok yaaa. Akıntım da var bugün şeffaf bilemedim.Kaçırdım orayii saçmalama negatif değildir test bozuk olabilir yada geç döllenme ikisinden biri sabah tekrar yap bende eve geçeyim hemen yapip yavrumu göreyim testte artık
Test bozuk maalesefKızlar bi testime bakabilir mısınız konu açtım ama net bi sey anlamadım 2 gün Reglim gecikti hiç bi belirtim de yok olacak gibi de değilim testte böyle oldu 5 10 dk içerisinde bi test daha var ama yarın sabaha bıraktım başına böyle bi sey gelipte hamile kalan oldu mu????
BencedeAynen yarın yapıp sabahtan paylaşalım çıkmazsa test bozuktur erkendir olur öyle şeyler yani
Tatlım yarın sabah ilk idrarınla sıvı almadan yap.Kızlar bi testime bakabilir mısınız konu açtım ama net bi sey anlamadım 2 gün Reglim gecikti hiç bi belirtim de yok olacak gibi de değilim testte böyle oldu 5 10 dk içerisinde bi test daha var ama yarın sabaha bıraktım başına böyle bi sey gelipte hamile kalan oldu mu????
Benim başıma geldi bu testler sorunlu sanırım. Ama şöyle birşey var ki ben üç tane böyle pozitif çizgileri adetime 15 gün varken gördüm üç kaset test pozitifi çıktı iki gün üst üste yaptım sonra hem kan hem kaset testler negatif verdi. Yarın regl olmam gerekiyor belirtilerin bazıları hala var ama hem regl belirtisi hem değil Bi umut bekliyorum kırmızılar gelene kadar yol varArkadaşlar attığım testlere de bakabilir misiniz ? Önce pozitif ( silik ) sonra negatif çıktı başına gelen var mı
Aynıyız vallaYok canım adetini bekle bak benim iki gün var adetime hergğn test yapıyorum. Hergün negatif. Yıldım artık. Bütün belirtileri mevcut. Demekki psikolojik yaşıyorum. Adet olacakmışım gibi de hissediyorum bilemedim
ürekli test almaktan utanıp başka eczaneye giden Bi ben değilmişimHe daaa kaçırdın heralde sabah yaptım yine bi halt yok. Test alacak eczane kalmadı daha. Az önce sokak arasında buldum yabancı oradan aldım yine sabah ilk idrarla yapakbıktım negatif görmekten.
Çıkan sonuçlara inanıyor muyuz pekiKızlar sabah yeni form açıp hepimizi etiketleyin bozuk testlerimizi paylaşalım
Bence Regl geçene kadar hayır yahu en azından birimiz tutturalim beeeeeee ümit olsun kalanlaraÇıkan sonuçlara inanıyor muyuz peki
Sakin oll olacakk bizm ne eksigimz varr millet 45inde doğuruyor dur daha halletcez biz bu işi olmadı önümüzdeki ay hic durmadan çalışmacaHee yap yap. Hesaptaki parayla eczacıya ortak olmuştum şimdiye kadar ovulasyon ve hamilelik testi almaktan gına geldi. Ben de yok yavvv. Bebiş mebiş iyice gitti benim motive
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?