SOL KASIK AGRISI , BEL AGRISI , GOGUS AGRISI HAMILELIK VAR MI ?

Kızlar bi testime bakabilir mısınız konu açtım ama net bi sey anlamadım 2 gün Reglim gecikti hiç bi belirtim de yok olacak gibi de değilim testte böyle oldu 5 10 dk içerisinde bi test daha var ama yarın sabaha bıraktım başına böyle bi sey gelipte hamile kalan oldu mu????

Eklentiler

• 20220922_180854.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 309
  • 20220922_180428.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 295
Yarın sabah ilk idrarla yap canım test bozuk olabilir gebelik için erken olabilir olmayada bilir

Kaçırdım orayii saçmalama negatif değildir test bozuk olabilir yada geç döllenme ikisinden biri sabah tekrar yap bende eve geçeyim hemen yapip yavrumu göreyim testte artık
Aşko geçen ayın 30 zunda adet oldum. Her ay 5 gün öne geliyor. Bulantım ağrılarım gerginliğim hepsi mevcut tüm belirtileri yaşıyorum. Lakin. Varmış gibi hissetmiyorum. Yaptığım testlerin negatif sonucu ayar etti beni iyice ayın 10 da pik oldu. 12 de çatlama. Öncesini ve sonrasını bu ayı komple değerlendirdik ama içimde yok yaaa. Akıntım da var bugün şeffaf bilemedim.

Test bozuk maalesef

Tatlım yarın sabah ilk idrarınla sıvı almadan yap.

Arkadaşlar attığım testlere de bakabilir misiniz ? Önce pozitif ( silik ) sonra negatif çıktı başına gelen var mı
Benim başıma geldi bu testler sorunlu sanırım. Ama şöyle birşey var ki ben üç tane böyle pozitif çizgileri adetime 15 gün varken gördüm üç kaset test pozitifi çıktı iki gün üst üste yaptım sonra hem kan hem kaset testler negatif verdi. Yarın regl olmam gerekiyor belirtilerin bazıları hala var ama hem regl belirtisi hem değil Bi umut bekliyorum kırmızılar gelene kadar yol var

Aynıyız valla

S
He daaa kaçırdın heralde sabah yaptım yine bi halt yok. Test alacak eczane kalmadı daha. Az önce sokak arasında buldum yabancı oradan aldım yine sabah ilk idrarla yapak bıktım negatif görmekten.
ürekli test almaktan utanıp başka eczaneye giden Bi ben değilmişim ben çözümü internetten çoklu sipariş vermekte buldum 20 Li aldım her gün yapıyorum

Hee yap yap. Hesaptaki parayla eczacıya ortak olmuştum şimdiye kadar ovulasyon ve hamilelik testi almaktan gına geldi. Ben de yok yavvv. Bebiş mebiş iyice gitti benim motive
Sakin oll olacakk bizm ne eksigimz varr millet 45inde doğuruyor dur daha halletcez biz bu işi olmadı önümüzdeki ay hic durmadan çalışmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…