- 9 Haziran 2022
- 147
- 57
- 18
- 40
- Konu Sahibi almillaaa1
-
Kapağını çıkar onun bi öyle bakk bidee
Senden çıkar kapagiiii ışığın altında çekBenimki de böyle
Yaa belki yerlesmedir beBenim teste ihtiyaç kalmadı. Yavrular. Pembe lekelerim geldi az önce tuvalette. Adet oluyorum yani.
Sen daha çok erken bea dur9 günn ohoooooooo çok vakit var daha beybii benimde 7 kaldı dur daha çok vakit var bizim bebe rahme mi bir yere düşüyodur şuan
Bilmiyorum ki kuzum pempe pembe peçeteye geldi. Çok üzüldüm amaYaa belki yerlesmedir be
Dur hemen öyle olumsuz olma bekle bakalım ileryen zamanda canımBilmiyorum ki kuzum pempe pembe peçeteye geldi. Çok üzüldüm ama
Çocuğu testin içinden çıkarıcamşunu bi kırr kırılmıyo mu aç içine bak var orda bişey görmüyor musun ben görüyom
Üzülme ya yerleşme kanaması da olabilirBilmiyorum ki kuzum pempe pembe peçeteye geldi. Çok üzüldüm ama
Kuşum kaşıklarım ağrıyor yaa. Adetlikmiş gibi umut yok dahaDur hemen öyle olumsuz olma bekle bakalım ileryen zamanda canım
Kız benim du gece bir kaşık bel ağrısı çektim ki sorma ama ne gelen var ne giden testler desen hayal cizgi valla diyorum ben regl olsam da şu kafamda kurmaları bitse olsun üzülme Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olsun kafamızda kurmayalım böyle olacağı var sa da olmuyor valla yaKuşum kaşıklarım ağrıyor yaa. Adetlikmiş gibi umut yok daha
Ya benim midem bulanıyor dün arkadaşımın her zaman sıktığı deodorant midemi bulandırdı bugünde ağrı saplanıp duruyorKız benim du gece bir kaşık bel ağrısı çektim ki sorma ama ne gelen var ne giden testler desen hayal cizgi valla diyorum ben regl olsam da şu kafamda kurmaları bitse olsun üzülme Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olsun kafamızda kurmayalım böyle olacağı var sa da olmuyor valla ya
Doğru diyorsun dün gece kollarımın bacaklarımın karnımın ağrısından baş dönmesi mide bulantısından zor uyudum sıcak duş aldımda rahatladım biraz sabaha karşı dalmışım tatlım. Ama artık 7.8 aydır uğraşıyorum bide bizimkinin doğum günü bi hafta sonra güzel olur diye çok ümitlenmiştim olmadı sanırımKız benim du gece bir kaşık bel ağrısı çektim ki sorma ama ne gelen var ne giden testler desen hayal cizgi valla diyorum ben regl olsam da şu kafamda kurmaları bitse olsun üzülme Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olsun kafamızda kurmayalım böyle olacağı var sa da olmuyor valla ya
Bak duş aldım diyorsun belki sıcak duş ona sebeb oldu hiç üzülme var mı daha geliyor mu baktın mı Bi gebelik testi yap bakalım belki çıkar beDoğru diyorsun dün gece kollarımın bacaklarımın karnımın ağrısından baş dönmesi mide bulantısından zor uyudum sıcak duş aldımda rahatladım biraz sabaha karşı dalmışım tatlım. Ama artık 7.8 aydır uğraşıyorum bide bizimkinin doğum günü bi hafta sonra güzel olur diye çok ümitlenmiştim olmadı sanırım
Artık herseyi gebeliğe yoruyorum testler negatif görünce bütün ümidim kesiliyorYa benim midem bulanıyor dün arkadaşımın her zaman sıktığı deodorant midemi bulandırdı bugünde ağrı saplanıp duruyor
Pembe lekeye mi?Bak duş aldım diyorsun belki sıcak duş ona sebeb oldu hiç üzülme var mı daha geliyor mu baktın mı Bi gebelik testi yap bakalım belki çıkar be
bozuk benimkiPembe lekeye mi?Bilmiyorum ki yaa. Duştan olur mu suda kalmadım ama duş alıp yattım hemen. Hala kollarım belim çok ağrıyor spguk algınlığı gibi yada birileri beni dövdüde benim haberim yok yaaaa. Hiç çift çizgi gören yokmu kızlar. Biraz moralimiz yerine gelirdi. Belki. Hep mi bozuk bu kasetler
Allahümme eczacılarımı toplayalım. Sıra dayağına bencebozuk benimki
hele bi şu bat geçsin yapacağımı biliyorum kimyasalsa yada düşerse bebek diye şuan hareket edemiyorum doğal olarakAllahümme eczacılarımı toplayalım. Sıra dayağına benceyada yazın kızlar gimere şikayet
Yok canım maalesefPembe lekeye mi?Bilmiyorum ki yaa. Duştan olur mu suda kalmadım ama duş alıp yattım hemen. Hala kollarım belim çok ağrıyor spguk algınlığı gibi yada birileri beni dövdüde benim haberim yok yaaaa. Hiç çift çizgi gören yokmu kızlar. Biraz moralimiz yerine gelirdi. Belki. Hep mi bozuk bu kasetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?