SOL KASIK AGRISI , BEL AGRISI , GOGUS AGRISI HAMILELIK VAR MI ?

Benim teste ihtiyaç kalmadı. Yavrular. Pembe lekelerim geldi az önce tuvalette. Adet oluyorum yani.

Kuşum kaşıklarım ağrıyor yaa. Adetlikmiş gibi umut yok daha
Kız benim du gece bir kaşık bel ağrısı çektim ki sorma ama ne gelen var ne giden testler desen hayal cizgi valla diyorum ben regl olsam da şu kafamda kurmaları bitse olsun üzülme Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olsun kafamızda kurmayalım böyle olacağı var sa da olmuyor valla ya

Ya benim midem bulanıyor dün arkadaşımın her zaman sıktığı deodorant midemi bulandırdı bugünde ağrı saplanıp duruyor

Doğru diyorsun dün gece kollarımın bacaklarımın karnımın ağrısından baş dönmesi mide bulantısından zor uyudum sıcak duş aldımda rahatladım biraz sabaha karşı dalmışım tatlım. Ama artık 7.8 aydır uğraşıyorum bide bizimkinin doğum günü bi hafta sonra güzel olur diye çok ümitlenmiştim olmadı sanırım

Bak duş aldım diyorsun belki sıcak duş ona sebeb oldu hiç üzülme var mı daha geliyor mu baktın mı Bi gebelik testi yap bakalım belki çıkar be

Bak duş aldım diyorsun belki sıcak duş ona sebeb oldu hiç üzülme var mı daha geliyor mu baktın mı Bi gebelik testi yap bakalım belki çıkar be
Pembe lekeye mi? Bilmiyorum ki yaa. Duştan olur mu suda kalmadım ama duş alıp yattım hemen. Hala kollarım belim çok ağrıyor spguk algınlığı gibi yada birileri beni dövdüde benim haberim yok yaaaa. Hiç çift çizgi gören yokmu kızlar. Biraz moralimiz yerine gelirdi. Belki. Hep mi bozuk bu kasetler

bozuk benimki

Eklentiler

• 20220922_1910436664.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 106
Yok canım maalesef

Eklentiler

• 20220923_100851.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…