- 19 Eylül 2022
- 92
- 72
- 3
- 31
- Konu Sahibi almillaaa1
-
Yarın Belli olcak valla ak mı kara mı çıktı çıktı çıkmadı keserim ümidimiHayırrrrr tabikiiii
Benim reglden farklı olan tek belirtim uyku ve halsizlikti. Umarım sizin de bebişiniz sizinledirrİnşallah vardır ya mutlaka yaz olur mu Allah isteyen bütün herkese nasip etsin bu duyguyu
Belirtiler regl ile aynı olunca insan karamsar kalıyor benim henüz gecikme olmadı 22 sinde bekliyorum ama inşallah regl değildir diye dua ediyorum
Ben kestim bile hayatımYarın Belli olcak valla ak mı kara mı çıktı çıktı çıkmadı keserim ümidimi
Varmı sende bitanemBenim reglden farklı olan tek belirtim uyku ve halsizlikti. Umarım sizin de bebişiniz sizinledirr
Sorma yaaaSakin oll olacakk bizm ne eksigimz varr millet 45inde doğuruyor dur daha halletcez biz bu işi olmadı önümüzdeki ay hic durmadan çalışmaca
Bende de uyku ve halsizlik var sık idrara çıkma yükselen vücut sıcaklığı açık kahve akinti bas ağrısı donmesi mide bulantısı kasık bel ağrısı yani hemen hemen bütün belirtiler ama test sonucu gözle görülmeyecek kadar silik Bi cizgi bu yüzden insan ümidi kesiyor inşallah öyledir diye dua ediyorum bende ama kısmet bakalımBenim reglden farklı olan tek belirtim uyku ve halsizlikti. Umarım sizin de bebişiniz sizinledirr
Regl olana kadar ümit var kızlaaarBen kestim bile hayatım
bişey gördüm sankiBuda saat aksam 6 falandı galiba yaptım testi başta ince varlla yok arası biseydi şimdi kuruma çizgisi gibi duruyor bilmiyorum artık nedesem kendimi kandırıyorum galiba
sanki bi çizgi bi gölge var gibi
şunu bi kırr kırılmıyo mu aç içine bak var orda bişey görmüyor musun ben görüyomBenimki de böyle
9 günn ohoooooooo çok vakit var daha beybii benimde 7 kaldı dur daha çok vakit var bizim bebe rahme mi bir yere düşüyodur şuan
Kesin düşüyordur şuan eminim9 günn ohoooooooo çok vakit var daha beybii benimde 7 kaldı dur daha çok vakit var bizim bebe rahme mi bir yere düşüyodur şuan
doğru yere düşse bariKesin düşüyordur şuan eminim
Valla ateşimi ölçüyorum hep 37.5 çıkıyor düşsün düzgün bir yere bacaklarını kırmayayım onudoğru yere düşse bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?