SOL KASIK AGRISI , BEL AGRISI , GOGUS AGRISI HAMILELIK VAR MI ?

Benim reglden farklı olan tek belirtim uyku ve halsizlikti. Umarım sizin de bebişiniz sizinledirr

Benim reglden farklı olan tek belirtim uyku ve halsizlikti. Umarım sizin de bebişiniz sizinledirr
Bende de uyku ve halsizlik var sık idrara çıkma yükselen vücut sıcaklığı açık kahve akinti bas ağrısı donmesi mide bulantısı kasık bel ağrısı yani hemen hemen bütün belirtiler ama test sonucu gözle görülmeyecek kadar silik Bi cizgi bu yüzden insan ümidi kesiyor inşallah öyledir diye dua ediyorum bende ama kısmet bakalım

Buda saat aksam 6 falandı galiba yaptım testi başta ince varlla yok arası biseydi şimdi kuruma çizgisi gibi duruyor bilmiyorum artık nedesem kendimi kandırıyorum galiba

Eklentiler

• 20220922_233329.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 326
ee benim testte bozuk anlamıyorum yani teknoloji bu kadar geri kalmamalı alt tarafı bir çizgi çıkaracaksın şurda

Eklentiler

• 9646.webp
    3 KB · Görüntüleme: 137
  • 20220922_1910436664.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 125
Kendimi kaldırırken ben çok net negatifi aldım çekirdek çitliyorum yarışmacılara başarılar dilerim daha benim 9 gün var umutsuzluk yok testler bozuk geç döllenme hepsi O oossggee
9 günn ohoooooooo çok vakit var daha beybii benimde 7 kaldı dur daha çok vakit var bizim bebe rahme mi bir yere düşüyodur şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…