- 19 Eylül 2022
- 92
- 72
- 3
- 31
- Konu Sahibi almillaaa1
-
Beni de çağır. Ben hala sürekli çişe gidiyorum çok hafif pembe leke geliyor peçeteye yerleşmemi adet mi oldum yaa. Vajinamdada aşagı doğru ağrı da var ama adetmiş gibi. Çözemedim hala yatıyorum testte yapmadım sinirdenhele bi şu bat geçsin yapacağımı biliyorum kimyasalsa yada düşerse bebek diye şuan hareket edemiyorum doğal olarak
dur bakalım sen yarına kadar sökülmezsen bi test patlat gitsin bgün bat sa sökülmen lazmmmBeni de çağır. Ben hala sürekli çişe gidiyorum çok hafif pembe leke geliyor peçeteye yerleşmemi adet mi oldum yaa. Vajinamdada aşagı doğru ağrı da var ama adetmiş gibi. Çözemedim hala yatıyorum testte yapmadım sinirden
Canım ben adet bittiği günden sonra ki günlerde gün aşırı ilişki yaşadım. Bazen gergin bizimki durmaz çünküBir de arkadaşlar bir şey sorucam size. Siz sadece yumurtlama dönemi mi günaşırı ilişkiye giriyosunuz yoksa ay boyunca mi ? Bizimki az mı kaliyo sayı olarak merak ettim de
Tatlım 3 ay önce neden hamile kalamıyorum diye gittim doktora. Adetli idim bide altta bi alet ile içeri girdi muayene etti sol tarafta hafif yapışıldık olduğunu fakat yumurtalıkların çok iyi olduğunu herhangi bi engel olmadığını söyledi denemeye devam dedi. 1 sene de kalamazsan bakarız çaresine dedi. Bu kadar rahat benim dr. Bide beni bilse. Nelerle uğraşıyorumBenim de adet zamanı normalde kasıklarım agrimazdi ama son birkac aydır ağrıyo ama adet oluyorum sonra. Geçen ay ultrasonda bakmıştı kist felan yok. Şimdi de kasık, bel ağrım var. İnşallah hamileyimdir. Bat 25 Eylül.. test yapmıyorum bozuk çıkmasın diye
Bugün yapmadım zaten test duruyor. Sökülecek gibi kendimi kandırıyorum işte yerleşme kanamasıdır Dİye tatlım. Bu ay yine ovülasyona devam. Ama folikasit başlicam. Bide onu deneyelim bakalım herkes öneriyor. Yoksa adamı bogarım heralde. Sigara iç çamasırı getirisiniz banadur bakalım sen yarına kadar sökülmezsen bi test patlat gitsin bgün bat sa sökülmen lazmmm
Almila kaç gün vardı senin adeteSilik çizgi bile yok valla
2 gün bugün geçtiAlmila kaç gün vardı senin adete
Ohooo tatlım biz son 10 gündür hem övü hem erken gebelik hergün yapıyoruz toplaşıp eczane açıcaz ama kasetler hep bozuk hep bozuk.Hiç sıkılmadan bütün mesajları okudumve bu testlerin bozuk olduğuna kanaat verdim
Şaka bir yana rabbim herkesin gönlüne göre versin kucağını doldursun inşallah
Birde bu erken gebelik testini ne zaman yaparsam çıkar ki regl 13 gün var
Çıkmadı mı hala vay arkadaş yaaa2 gün bugün geçti
Yalnız açtığımız eczanede sadece gebelik testi olurOhooo tatlım biz son 10 gündür hem öcü hem erken gebelik gergin yapıyoruz toplaşıp eczane açıcaz ama kasetler hep bozuk hep bozuk.
Güzel fikir canım ovülasyonu takip ediyormusun yumurtlama gününü yani. Yada gün aşırı birlikte ol işte yaa. Hem adamın canına minnet.Yalnız açtığımız eczanede sadece gebelik testi olurozmn ben internetten test sipariş vereyim o geldiği gün başlayım
Valla canım regl bitiminden 2 gün sonra hergün ilişki oldu.Güzel fikir canım ovülasyonu takip ediyormusun yumurtlama gününü yani. Yada gün aşırı birlikte ol işte yaa. Hem adamın canına minnet.
Yaa ben daha çok yeni evliyim 2.5 aylıkGüzel fikir canım ovülasyonu takip ediyormusun yumurtlama gününü yani. Yada gün aşırı birlikte ol işte yaa. Hem adamın canına minnet.
Yok maalesef çıkmıyor çıkmıyor demekki yok olsa çıkardı yani boşu boşuna kendimi sıktığım ile kalıyorum Bi bakıyorum başka açılan konulara yazıyor ki idrarda çıkmayan gebelik hop ordan biri yazıyor evet benim idrarda çıkmadı kan verdim çıktı hop yine bir ümit okumasam belki böyle olmam ay valla iyice psikolojim bozuldu heÇıkmadı mı hala vay arkadaş yaaa
Kan versen daha net sonuç alırsınYok maalesef çıkmıyor çıkmıyor demekki yok olsa çıkardı yani boşu boşuna kendimi sıktığım ile kalıyorum Bi bakıyorum başka açılan konulara yazıyor ki idrarda çıkmayan gebelik hop ordan biri yazıyor evet benim idrarda çıkmadı kan verdim çıktı hop yine bir ümit okumasam belki böyle olmam ay valla iyice psikolojim bozuldu he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?