- 5 Ağustos 2013
- 32
- 7
- 288
aynen hatta biotin kullandığımdan beri 2 haftadır veremediğim 1 kiloyu verdimSelam kızlar bn bir senedir biotin kullanıyorum evet fark var saç daha hızlı uzuyor ince çok boya ve işlem gördüğü için ama şuanda belimde geçen sene sütyen üstü idi gerisini siz düşünün yani bir saçın bu kadar kısa süre de uzamasi tamamen biotin borçluyum tavsiye ederim ve kıllanma yapmıyor artı kilo aldırmıyor
aynen hatta biotin kullandığımdan beri 2 haftadır veremediğim 1 kiloyu verdimyağların enerjiye dönüşümünü hızlandırdığından kilo vermeyede büyük katkısı var..
Eczaneden miJanna ben burda solgarı 35 tlye buldum
Eczaneden miben 74 liraya satanı bile gördüm.. Yalnız solgarın satış fiyatı 52,50 lira 35 liraya nasıl buldun sahte falan olmasın?
Solgar 50 tabletli zaten canım:) 1000 mcg si olmasın o ?Evet eczaneden. Yok değilmiş.
50 tabletlisiymiş
Solgar 50 tabletli zaten canım:) 1000 mcg si olmasın o ?
Yok ben nature's bounty nin 5000 mcg olanını aldım onda 60 adet var :) solgarın 5000 mcgliğinde 50 tane var hemde cok pahalı.. Senın 35 liraya buldugun büyük ihtimalle 1000 mcgdir onunda dozu düşük .Sen 60'ıda var dememiş miydin
Onu bilmiyorum hiç
Yok ben nature's bounty nin 5000 mcg olanını aldım onda 60 adet var :) solgarın 5000 mcgliğinde 50 tane var hemde cok pahalı.. Senın 35 liraya buldugun büyük ihtimalle 1000 mcgdir onunda dozu düşük .
Evet haklısın bende çok yemem é rağmen inan hep sabit Son bir yıldır kılodayımaynen hatta biotin kullandığımdan beri 2 haftadır veremediğim 1 kiloyu verdimyağların enerjiye dönüşümünü hızlandırdığından kilo vermeyede büyük katkısı var..
Yalnız biotin bende sivilce yaptı sanırım, yada adet dönemim yaklaştı o yüzden sivilcelendim. 1 hafta sonra anlayacağım adet yüzünden mi biotin yüzünden miEvet haklısın bende çok yemem é rağmen inan hep sabit Son bir yıldır kılodayım
bol su içmen gerekiyor canım..Yalnız biotin bende sivilce yaptı sanırım, yada adet dönemim yaklaştı o yüzden sivilcelendim. 1 hafta sonra anlayacağım adet yüzünden mi biotin yüzünden mi
İçiyorum canımm diyet yaptıgım icin günde 2 litreye yakın iciyorum. Adet zamanım yaklaştı bu sivilceler o yüzden de olabilir.bol su içmen gerekiyor canım..
yok baya fazla içmen lazım ben araştırırken öğrenmiştim onu.. suda çözünen bir bileşik bu ve normalde günde alınması gerekenden çok daha fazlasını aldığımız için alınması gerekenden çok daha fazla su içilmesi gerekiyor yoksa çözünemiyor ve cilt yüzeyinde bozukluk olarak kendini gösteriyor.. zaten ben de bu yüzden başlamadım buna.. cildim zaten sorunlu riske atmayayım diye..İçiyorum canımm diyet yaptıgım icin günde 2 litreye yakın iciyorum. Adet zamanım yaklaştı bu sivilceler o yüzden de olabilir.
mesela günde kaç litre içmeliyim?yok baya fazla içmen lazım ben araştırırken öğrenmiştim onu.. suda çözünen bir bileşik bu ve normalde günde alınması gerekenden çok daha fazlasını aldığımız için alınması gerekenden çok daha fazla su içilmesi gerekiyor yoksa çözünemiyor ve cilt yüzeyinde bozukluk olarak kendini gösteriyor.. zaten ben de bu yüzden başlamadım buna.. cildim zaten sorunlu riske atmayayım diye..
net bilgim yok canım ama ''suyla çözünüp atılabilmesi için'' yeterli su içilmesi gerekiyor.. yabancı vloggerlardan kullanıp anlatan var baya bu sorunu ve çözümünü bir onların videolarına göz at..mesela günde kaç litre içmeliyim?
canım zaten yeterli su miktarı bünyeye göre değişiyor benim cüssemde bir insan zaten 2,5 litreden fazla su içerse afedersin ama tuvaletten çıkamaznet bilgim yok canım ama ''suyla çözünüp atılabilmesi için'' yeterli su içilmesi gerekiyor.. yabancı vloggerlardan kullanıp anlatan var baya bu sorunu ve çözümünü bir onların videolarına göz at..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?