Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar solgar biotin 5000 mcg kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Yalan yanlış bilgi vermekte buradakilerin üstüne başka kimseyi tanımıyorum yani. Her kafadan bir ses kullananda yorumluyor kullanmayanda neyse.
Bende solgar biotin kullandım ve diğer biotinleride drnedim öncelikle seçimin iyi olmuş. Solgar herkesin bildiği gibi tamamen katkısız . Hiçbir yan etkisi yok. Bende olmadı.
Benimde saçım ince telli fakat ben saçım gürleşsin diye kullanmadım biotini ki böyle birşey zaten olamaz. Kafandaki saç folikülü bellidir sonuçta genetik şeyler bunlar. Herneyse benim saç dökülmem olduğu için kullandım ve cidden işe yaradığını söyleyebilirim dökülen saçlar yerine birsürü saç çıkarttı ve uzamasıda iyiydi dökülmemi de durdurmuştu bu arada üç ayda daha çok etki ediyor belli bir süreden sonra etki etmiyor bence ara vermek lazım.ilk ay daha çok tırnaklardaki değişikliği göreceksiniz ben 10000 mcg kullandım yani günde 2 kapsül

Selam kızlar bn bir senedir biotin kullanıyorum evet fark var saç daha hızlı uzuyor ince çok boya ve işlem gördüğü için ama şuanda belimde geçen sene sütyen üstü idi gerisini siz düşünün yani bir saçın bu kadar kısa süre de uzamasi tamamen biotin borçluyum tavsiye ederim ve kıllanma yapmıyor artı kilo aldırmıyor

aynen hatta biotin kullandığımdan beri 2 haftadır veremediğim 1 kiloyu verdim yağların enerjiye dönüşümünü hızlandırdığından kilo vermeyede büyük katkısı var..

aynen hatta biotin kullandığımdan beri 2 haftadır veremediğim 1 kiloyu verdim yağların enerjiye dönüşümünü hızlandırdığından kilo vermeyede büyük katkısı var..

Janna ben burda solgarı 35 tlye buldum

Sen 60'ıda var dememiş miydin
Onu bilmiyorum hiç
Yok ben nature's bounty nin 5000 mcg olanını aldım onda 60 adet var :) solgarın 5000 mcgliğinde 50 tane var hemde cok pahalı.. Senın 35 liraya buldugun büyük ihtimalle 1000 mcgdir onunda dozu düşük .

Yok ben nature's bounty nin 5000 mcg olanını aldım onda 60 adet var :) solgarın 5000 mcgliğinde 50 tane var hemde cok pahalı.. Senın 35 liraya buldugun büyük ihtimalle 1000 mcgdir onunda dozu düşük .

Ayy neyse artık

Evet haklısın bende çok yemem é rağmen inan hep sabit Son bir yıldır kılodayım

Evet haklısın bende çok yemem é rağmen inan hep sabit Son bir yıldır kılodayım
Yalnız biotin bende sivilce yaptı sanırım, yada adet dönemim yaklaştı o yüzden sivilcelendim. 1 hafta sonra anlayacağım adet yüzünden mi biotin yüzünden mi

İçiyorum canımm diyet yaptıgım icin günde 2 litreye yakın iciyorum. Adet zamanım yaklaştı bu sivilceler o yüzden de olabilir.
yok baya fazla içmen lazım ben araştırırken öğrenmiştim onu.. suda çözünen bir bileşik bu ve normalde günde alınması gerekenden çok daha fazlasını aldığımız için alınması gerekenden çok daha fazla su içilmesi gerekiyor yoksa çözünemiyor ve cilt yüzeyinde bozukluk olarak kendini gösteriyor.. zaten ben de bu yüzden başlamadım buna.. cildim zaten sorunlu riske atmayayım diye..

mesela günde kaç litre içmeliyim?

Biotin günde 5000 mcg kadar alınabilir. Suda çözünen vitamin olduğu için fazla alınması durumunda idrarla atılır. Hiç bir yan etkisi yok yanlış şeyler yazıp durmayın şuraya.

mesela günde kaç litre içmeliyim?
net bilgim yok canım ama ''suyla çözünüp atılabilmesi için'' yeterli su içilmesi gerekiyor.. yabancı vloggerlardan kullanıp anlatan var baya bu sorunu ve çözümünü bir onların videolarına göz at..

net bilgim yok canım ama ''suyla çözünüp atılabilmesi için'' yeterli su içilmesi gerekiyor.. yabancı vloggerlardan kullanıp anlatan var baya bu sorunu ve çözümünü bir onların videolarına göz at..
canım zaten yeterli su miktarı bünyeye göre değişiyor benim cüssemde bir insan zaten 2,5 litreden fazla su içerse afedersin ama tuvaletten çıkamaz o yüzden zaten ben diyette olduğum icin gerekli su miktarını hesaplıyorum merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…