- Konu Sahibi White Mocha
- #26.641
evet solotica eskisi gibi degil yasadim ve gordumtakip ettigim kadariyla siz ozel bir lens yaptirmistiniz maliyeti ne kadar bir de rahat mi? Ayrica onerebileceginiz baska lens markasi var mi? Dogal acik mavi ve kayma yapmayan ve batmayan. Simdiden tesekkurler.
525$ kargo ucreti haric (ama ben aldigim sirada 475$ti benden hemen sonra fiyatta artis oldu bunun sebebi olarak da boyamada cok ince detay var demisler, fxeyes'in diger renkleri hala 475$), aslinda oldukca pahali ama hem cok dogal hem de rahat, ben cok memnunum. Fakat custom olmayan lensler icinde (renk olarak) acik ara en iyisi hala Solotica o yuzden size onerebilecegim baska bir marka aslinda yok. Belki Waicon Trikolor olabilir - konforu acisindan oldukca iyi yorumlar var, renk olarak da Solotica'dan sonra iyi kabul edilen birkac lensten biri (Soleko queen's de renk olarak guzel ama pupil boslugu haddinden fazla genis ve de konforsuz oldugu soyleniyor). Diger lens forumlarini da takip ediyorum, solotica'cilar isyanlarda renk opaklik ve kalitede dusus oldugu icin. Ama son cikan seri (Arzu hanim'in paylastigi yeni quartzolar birkac sayfa geride sanirim) eskisine gore daha iyi gorunuyor belki bu en son seride duzeltmis olabilirler cok sikayet aldilar cunku. Ama risk almak istemiyorsan Waicon Trikolor serisini bir arastir istersen. Veya eger acelen yoksa biraz daha bekleyebilirsin yeni seriyi alanlar youtube'a videolari yuklemeye baslarlar, forumlarda tartismalar baslar o zaman anlasilir son durum =]
Son düzenleme: