Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bende gecen hafta solotica cristal aldım. Gözlerım açık kahverengı.. Ben açık gri dıye aldım ama rengı koyu durdu
Aslında cok doğal duruyor, ama pek belli de olmuyor. Internette seyrettıgım vıdeolarla alakası yok. Orda ışıklar,
Farklı gostermış

merhaba elysee, rıca etsem gun ısıgında veya flaslı yanı yogun ısık altında crıstallerının bır resmını cekebılır mısın :26: hep ıkılemde kalıyorum bı turlu veremedım sıparısı, resmın bana cok yardımcı olabılır:26:

bu alttaki resimdeki hatuunun kendi gözleri de yeşil pupil boşluğundan görünüyo, oyüzden böyle berrak, koyu gözde bizim koyu gözümüzle karıştığı için bulanıklaşıyo malesef :(

aslında yesıl denemez ya acık kahve bal rengı gozlerı (flaslı) $eyelinery.webp , bilemedım kı sımdı bunla alakası olmaz mı dıyosun :44: Eki Görüntüle 578464

Tamam elbetteki çekerim. Yalnız buraya nasıl foto koyucagımı bir anlatsanız:)))

cok dogal duruyor,bombe vs hıc yok ,haresi renkle bütünlestigi için hiç belli olmuyor,solotıcanın en dogal renklerınden bırı bence charm verde

tesekkur ederim siera yardımın için peki charm mel de doğal durur mu acaba mel rengini de çok merak ediyorum açıkçası:) sen kullandın mı

Merhaba kızlarr benim bir sorum olucakkk :/

Bende solotica lens almak istiyorum ama feci şekilde kararsızım.Beyaz tenliyim sarı saçlıyım.Gözlerim felaket koyu kahve hatta siyah diyebilirim.
Önceleri freshlook hareli yeşil kullanmıştım yeterki kurtulayım şu kara gözlerden diyerek burada bulabileceğim en doğal o renk diyerek aldım.Çünkü diğer renkleri gerçekten kötü duruyorlar.Yeşilide bir kaç ton belli belirsiz açıyordu.Ama takmama değmiyordu bile o kadar belli belirsizdi bende gerçekten ben farkedilir bir göz rengi istiyorum. Ama fazlada cırt bir renk değil işyerinde doğal karşılanıcak oğal bir mavi istiyorum.Crytsal, cor ice yada grafitte düşünüyorum.Ama cor serilerinden istiyorum.Yada cor mel bile olabilir rengi açık ve doğalsa cidden cok kararsızım :( Kullananlar varsa yardımcı olabilirler miiii acabaa :/ :(

Son düzenleme:
Merhaba kızlarr benim bir sorum olucakkk :/

Bende solotica lens almak istiyorum ama feci şekilde kararsızım.Beyaz tenliyim sarı saçlıyım.Gözlerim felaket koyu kahve hatta siyah diyebilirim.
Önceleri freshlook hareli yeşil kullanmıştım yeterki kurtulayım şu kara gözlerden diyerek burada bulabileceğim en doğal o renk diyerek aldım.Çünkü diğer renkleri gerçekten kötü duruyorlar.Yeşilide bir kaç ton belli belirsiz açıyordu.Ama takmama değmiyordu bile o kadar belli belirsizdi bende gerçekten ben farkedilir bir göz rengi istiyorum. Ama fazlada cırt bir renk değil işyerinde doğal karşılanıcak oğal bir mavi istiyorum.Crytsal, cor ice yada grafitte düşünüyorum.Ama cor serilerinden istiyorum.Yada cor mel bile olabilir rengi açık ve doğalsa cidden cok kararsızım :( Kullananlar varsa yardımcı olabilirler miiii acabaa :/ :(

ben kullanmadım hıc bırını ama vıdeo ve resımlere baya hakımım cor ıce ve crıstalı cok arastırdım. cor mel kullandım,gozlerım acık kahve
$20121214_103224.webp bu da cor mel (flaslı)
Eki Görüntüle 578559 Eki Görüntüle 578560 burdan bıle koyu duruyor gunluk hayatta bellı belırsız, o yuzden senı tatmın etcegını sanmam cor melın, sanırım cor grafıte de acık gozlulere yakısan, koyu gozlulerde bulanık duran bır renk, eger mavı renk dusunursen cor ıce, grı yesıll renk dusunursen crıstal onerırım nacızane :40:, ama hem beyaz tenlı hem de sarı saclı oldugun ıcın cor ıce senı soldurabılır dıye dusunuyorum, yanı bence crıstal yada ıcemınt :17:

ben kullanmadım hıc bırını ama vıdeo ve resımlere baya hakımım cor ıce ve crıstalı cok arastırdım. cor mel kullandım,gozlerım acık kahve
Eki Görüntüle 578558 bu da cor mel (flaslı)
Eki Görüntüle 578559 Eki Görüntüle 578560 burdan bıle koyu duruyor gunluk hayatta bellı belırsız, o yuzden senı tatmın etcegını sanmam cor melın, sanırım cor grafıte de acık gozlulere yakısan, koyu gozlulerde bulanık duran bır renk, eger mavı renk dusunursen cor ıce, grı yesıll renk dusunursen crıstal onerırım nacızane :40:, ama hem beyaz tenlı hem de sarı saclı oldugun ıcın cor ıce senı soldurabılır dıye dusunuyorum, yanı bence crıstal yada ıcemınt :17:

sende meller çok güzel durmuş bence canım ya benim gözüm seninkindende koyu bende böyle duracağını sanmam ama :/ bende video izleyip durdum sürekli ama karar vermek ne münkün :/ ilk önce grafite düşüdüm bayaa takmıştım doğallık açısından güzel bi mavisi var sanki ama yine kafam karıştı :/ o da çok bulanık diyorsan :/ ben doğal duran çok bağırmayan açık bir renk istiyorum cor serisinden crystal yada ice olabilir evet çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için :)

Tamam elbetteki çekerim. Yalnız buraya nasıl foto koyucagımı bir anlatsanız:)))

sımdı resmı bılgısayara yukledık, konuya cevap ver yada alıntı ıle cevapla'yı sectıkten sonra yazı yazdıgımız yerın bıraz asagısında eklentı ekle dıye bır buton var, onu secıyoruz, kucuk bır alan cıkıyor karsımıza orda dosya ekle dıye bır secenek var tıklıyoruz,sonra bı kutucuk daha acılıyor, dosyaları ekle'yı secıyoruz, sonra resmı bılgsayarda nereye attıksak bulup,asagıda ac yazıyor ona tıklıyoruz, sonra demınkı kutucugun asagısında bu sefer upload fıles'ı secıyoruz, dosyamız buyuk kutucukta belırınce ısaretleyıp ıcerıge ekle dıyınce bır nevı lınk seklınde cıkıyor yazdıgımız yazının yanında, o lınk gıbı olan seyın sagını solunu bosluk bırakırsan karısıklık olmasın, bıraz uzun oldu ama umarım anlatabıldım :26: :40: ne kadar cok kutucuk dedım ya :27:

Kızlar lens bende ağrı yapıyor. Taktığım zamanlarda değil de takmadığım günlerde özellikle. Bunun sebebi ne olabilir?

bende dün Quartzo siparişi verdim bakalım nasıl duracak..arzu hanım en opak 3 renkten biri oldugu için koyu renk gözde daha iyi duracagını açacagı belirtti ....uzun uzun düşünüp araştırdıktan sonra sonunda karar verdim ..sabırsızlanıyorum umarım hemen gelir:)

aslında yesıl denemez ya acık kahve bal rengı gozlerı (flaslı) Eki Görüntüle 578463 , bilemedım kı sımdı bunla alakası olmaz mı dıyosun :44: Eki Görüntüle 578464

heeeeeeeee açık kahveymiş gözleri ya koyu gözde de resim paylaşmıştın bi öncekinde, gözün çok koyu da olsa o resimdeki gibi durcak sanırım , bende bi elle tutulur cristal fotosu istiyorum ya simsiyah gözde, ama benim göz rengim bayağı koyu bak :( $Fotoğraf-0064.webp

bu benim zift karası gözler! işin komiği ben ne çok esmerim nede saçım kirpiğim kaşım simsiyah, saçlarım kaşlarım vs kül rengi resmen küllü kahve :)
( $Fotoğraf-0072.webp bu hidrocor melin bendeki acınası duruşu, çok sinirlenmiştim sinirden ağlamıştım aldığımdan 3 gün sonra sattım...bu foto da güneş gözümün içindeyken çekildi :D

Son düzenleme:
heeeeeeeee açık kahveymiş gözleri ya koyu gözde de resim paylaşmıştın bi öncekinde, gözün çok koyu da olsa o resimdeki gibi durcak sanırım , bende bi elle tutulur cristal fotosu istiyorum ya simsiyah gözde, ama benim göz rengim bayağı koyu bak :(Eki Görüntüle 578975

bu benim zift karası gözler! işin komiği ben ne çok esmerim nede saçım kirpiğim kaşım simsiyah, saçlarım kaşlarım vs kül rengi resmen küllü kahve :)
(Eki Görüntüle 578976 bu hidrocor melin bendeki acınası duruşu, çok sinirlenmiştim sinirden ağlamıştım aldığımdan 3 gün sonra sattım...bu foto da güneş gözümün içindeyken çekildi :D

ne guzel ıste boncuk boncuk gozlerın var :16: ama mel falan bayadır sdce azcık renk verıyo, o kdar az kı boyaması herkes ondan sıkayet edıyor, benım gozlerım acık kahve ben bıle memnun degılım o kadar, o plastıgı taktıgıma, o kadar para verdıgıme degmıyor :44:, ama en dogalı solotıca baska care yok :25: bence belırgın renk degısıklıgı ıstıyorsan, crıstal ıcemınt cor ıce veya 3 lu opak serıden bırını almalısın, yoksa dıgerlerı bellı olmaz gozunde gıbı gelıyor :50: , burda nil diye bir arkadasımız var onun da gozlerı cok koyu crıstalı sevmıstı, resımlerı vardı, gorduysen ve tatmın etmedıyse son care 3lu opak serı :31: goz capın falan uyuyosa dene bence.

elegance_ göz renklerim aynı tatlım yaa maalsef :31: ne yapsak etsek de açsak şunları :50:

sizde o renk gözde solotica grafitte nasıl dururrr :44:

Son düzenleme:
verde yada marine rengini kullanan varmı çoğu kişi verde marine diye biliyor ama iki farklı renk olarak inceledim... marine rengi aqua maviliği var onu daha çok seviyorum kullananlar resimli tavsiyeriniz varmı :44

marine turquaz mavisi bir renktir verde ise direkt yeşildir..benim profilimde her iki renklede gözümde resimlerim var bakabilirsiniz:)

hıdcharm vere çok güzel bir renk özellikle açık kahverengi gözlü arkadaşlara tavsiye ederim:)

aslında yesıl denemez ya acık kahve bal rengı gozlerı (flaslı) Eki Görüntüle 578463 , bilemedım kı sımdı bunla alakası olmaz mı dıyosun :44: Eki Görüntüle 578464

cristal renkgi açık kahverengi gözlerde aynen bu şekilde duruyor..:)

Kızlar lens bende ağrı yapıyor. Taktığım zamanlarda değil de takmadığım günlerde özellikle. Bunun sebebi ne olabilir?

soluyon olarak ne kullanıyorsunuz solusyon batmada ve ağrıda çok etkili oluyor malesef..

Arkadaşlar ben henüz bir hafta önce aldığım ve 2 kere taktığım solüsyonuyla yıllık hidrocor melimi satıyorum koyu kahverengi gözüm var istediğim rengi alamadım açık gözlerde daha güzel sonuç veriyor.150 tlye satmayı düşünüyorum ilgilenenler yazabilir.

ben daha önce topazio, cor ice ve cor azul kullandım. topaziolar renk olarak çok güzeldi ama fazla opak olduğundan mıdır yoksa haresinden mi nedir hiç doğal durmadı bende:( arkadaşlarımın tabiriyle gözüm her an dışarı fırlayacak gibi duruyodu:) cor serisinde öyle bi problem yaşamadım yani gözüm ölü balık gözü durmadı kesinlikle çok doğaldı ama ice'ın rengi bende çok çok açık oldu o yüzden onu da kullanamadım malesef:( şimdi sorum şu kızlar, netten fotograflara ve videolara baktım ama bi türlü emin olamıyorum doğal bi yeşil istiyorum, kendi göz rengim açık kahve. cor mel düşünüyorum ama açık kahve gözde çok mu açık durur acaba? nc mel de haresinden dolayı cor mele göre daha koyu görünüyo ama onda da topaziolar gibi pörtlek durma ihtimali olur mu kii?? bi de cor verde kullanan var mı aranızda o nasıl bi yeşil? kızlar yardım edinnn çok kararsız kaldım:(

Cor mel düşünüyorsanız 1 hafta önce arzu hanımdan aldığım ve 2 kere taktığım cormellerimi satıyorum benim gözüm koyu kahve pek açmadı açık gözlerde yeşil sonucu güzel veriyor düşünürseniz uyguna satmayı düşünüyorum.Sizinde bildiğiniz üzere cor serisi çok doğal kmse anlamıyor.Verde yapay bir yeşil kullanan arkadaşım vardı.

peki charm gözü bombeli göstermiyor mu haresi çok kalınya doğal durur mu ki?

Charm ocre alan arkadaşım var charm serisi büyük olduğu için gözünün altından taşmış ve beyazlığı görünüyor japon çizgi karakterleri gibi çerceveside bence çok belirgin doğal durmuyor gözleriniz iri değilse risk almayın derim ben

Back
X