- Konu Sahibi White Mocha
- #27.441
Balperi kişisel düşüncenize saygı duruyorum ama o sizin fikriniz ilk çıkan solflexleri alıp seve seve kullanan hala benden o seriyi isteyen o kadar çok kişi varki anlatamam:) hatta bana hala 1 yıldır solflex topaziomu kullanıyorum çünkü aynısını bulamıyorum diyen bile oluyor:)demekki size uymadı yoksa kullanımı oldukça rahat şu an benim elimde aylık seriden hiç lens yok ama yani doğruya doğru aylık topaziolar ve cristaller çok talep görüyor:)ama size uymamış olabilir...
aylık mellerinde şöyle bir avantajı var yıllık meller opaklığını kaybetti o yüzden gözleri çok fazla açmıyor ama gözlerini açmasını isteyen eski mel kullanıcılarına solflexler güzel bir alternatif.Ama çapları büyük yıllıklardan onuda belirteyim göz çapı küçük olanlar aylık seri pek düşünmesinler..
aylık mellerinde şöyle bir avantajı var yıllık meller opaklığını kaybetti o yüzden gözleri çok fazla açmıyor ama gözlerini açmasını isteyen eski mel kullanıcılarına solflexler güzel bir alternatif.Ama çapları büyük yıllıklardan onuda belirteyim göz çapı küçük olanlar aylık seri pek düşünmesinler..