- Konu Sahibi White Mocha
- #27.601
Merhaba arkadaşlar.Ben haftalardır bu forumda nerdeyse soloticayla ilgili olan her konuyu okudum internette her videoya baktım. Ama şu iki renk arasında karar veremiyorum bir türlü. İkisininde yeni serisini kullanmış biri varsa bana lütfen yardımcı olabilirmi? Ben natural olsun ama gözümün renkli olduuda belli olsun istiyorum.Videolarda QUARTZO nun çevresinde hep bir halka var ve bu bana bakınca çok rahatsız edici ve yapay geliyor. Sizin kullandıklarınızda da böylemi.Böyleyse kullanan biri olarak bu olay lens olduğunun bağırmasına sebep oluyormu? Gördüğüm kadarıyla crystal çevresinde o siyah çember yok. Onun doğallığı konusunda fikriniz nedir? Mesela şu videoda ikisi karşılaştırılmış quartzonun çevresi siyah Solotica Quartzo VS Cristal - Comparación - YouTube
Lütfen bana yardım ederseniz çok sevinicem düşünmekten ve video izlemekten fotoğraflarına bakmaktan harap oldum ne zamandır![]()
merhaba, quartzo almıs bırı olarak bence fazla ıddıalı bır lens, yanı o lensle ınsanın gozunun ıcıne bakamıyordum,ve dedıgın harenın bende bu fıkrın olusmasında buyuk bır etkısı vardı,cunku lens 1/5 mm bıle kaysa hare orantılı durmuyo ve lens oldugu bellı oluyordu bana gore, ama hıdrocor mel de kullandım, onla hıccc kımse anlamıyordu ve cok severek kullanıyorum onu, sımdı 20 gune kdar da crıstallerım gelıcek o zman daha net konusabılırım ama eger gunluk kullanım dusunuyorsan dogallık arıyorsan, quartzo onermem, kendı alanında ıyı bır lens ama coook da dogal degıl acıkcası yakından.