- Konu Sahibi White Mocha
- #27.681
charm grafite kullanan varsa resim yükleyebilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
charm grafite kullanan varsa resim yükleyebilir mi ?
Öncelikle güle güle kullan...yarım ton açılabilir solusyonla meller o sebeple koyuluğu takma kafana pek ayrıca da günlük kullanım için iyidir...senden bişey rica edicem :)) FOTOĞRAF:))
bi de skt sanırım ki 11-2017?
ben otica bellucci ye mail yollamıştım yaklaşık 2 ay önce kendileri solotica ya koyulaşan meller ile ilgili şikayetleri iletmişler ve solotica da değiştireceklerini bildirmiş.12-2017 serisini takip etmekte fayda var..
bende mel almak istiyorum ama kararsızım :/ aldığın meller kaç seri acaba canım şişenin üstünde 11/2017 mi yazıyor :/
fotoda ekleyebilirsen fikir olurr :)
tesekkurler :)
sisenin uzerine baktim da 06/2017 yaziyor. o zmn bana cok eski seriden mi yollamislar? anlayamadim :44:
fotografda ekliyorum:)
06/2017 yaziyor :44:
foto da ekliyorum :)
bu fotoda sabah pencerenin onunde dogal gun isigiyla cekildi. resimde daha cok belli olmus. ama normal oda isiginda malesef belli olmuyor pek :)
Eki Görüntüle 603645
umarım bundan memnun kalırsın en kısa zamanda fotolarını beklıyoruz canım![]()
canım değişim konusunda iyi tercih olmuş rengi normal görünüyor çok açık durmamış belkı fotodan kaynaklıdır ama güzel olmuş memnun kalmana sevindimMemnunum canım biraz daha koyulaşsa süper olacak
06 2017 maalsef ki koyu seri ...11 2017 ler bi ton acik ama esas 12 2017 yi merak ediyorum ki buyuk ihtimalle acik olucak.....
Yine de takma kafana bence koyu olmasi gunluk kullanim icin cok daha ideal,acik seriye oranla....ayrica fotograf da gayet hos cikmis....onemli olan dogal olmasi
tesekkurler :)
sisenin uzerine baktim da 06/2017 yaziyor. o zmn bana cok eski seriden mi yollamislar? anlayamadim :44:
fotografda ekliyorum:)
06/2017 yaziyor :44:
foto da ekliyorum :)
bu fotoda sabah pencerenin onunde dogal gun isigiyla cekildi. resimde daha cok belli olmus. ama normal oda isiginda malesef belli olmuyor pek :)
Eki Görüntüle 603645
12/2017 de geldi denedim oda aynı arkadaşlar boşuna beklemeyin12 2017 yi nezaman piyasaya çıkar daha nekadar bekleyeceğiz acaba![]()
cristal ve ıcemint nc serisinden ama ön yüzleri hıdrocor olduğu için taşma yapmıyorlar genelde oturuyor birazda mellere göre daha opak oldukları için sanırım hatta cristal büyük gelmişti bir arakdaşımıza forumdan ıcemint tam oturdu dedi hemen hemen aynılar ıcemintte düşünebilirsin esmanrcrystal bnm rengim benm istediğim renk o bana göre tek sıkıntı nc olduğu için ya taşma yaparsa.. Ocre taştı hafif ama kendi göz rengimdeydi kamufle ettim.Açık bir renk endişe verici..Numaralı kullandığım için de duble pişmanlık duyabilirim canım :)
geldi canım geldi gözün aydın:)arzucugummm bende heyecanla beklıyorum cristallerimi ne zmn gelir dersin
cristal yada ıcemint öneriyorum:)Kızlar ya ben de solotica almak istiyorum. Benim gözüm açık kahve ve rengi çok değişsin istemiyorum. Böyle maviye hafif kaçan bi ela istiyorum . Hani Beren Saat in gözü gibi fln. Hidrocharme ocre istediğim renk gibi geldi ama sonra baktıkça her fotoda farklı, kiminde tam istediğim renk gibi durmuş , kiminde bildiğin bariz kahve anlamadım ki neden ? :2: Siz tecrübelisiniz yardım edin ne almalıyım ?
cristal ve ıcemint nc serisinden ama ön yüzleri hıdrocor olduğu için taşma yapmıyorlar genelde oturuyor birazda mellere göre daha opak oldukları için sanırım hatta cristal büyük gelmişti bir arakdaşımıza forumdan ıcemint tam oturdu dedi hemen hemen aynılar ıcemintte düşünebilirsin esmanr/QUOTE]
o zaman nc icemint siparişi vereceğim en yakın zamanda sizi mi kıracağım çok beğendim icemintleri de cristal gibilerrr charmdaki hafif taşma belirli blirsizdi nc daha büyük olur diye düşünmüştüm içim rahatladı artık sipariş için paramı hazırlayabilirim herkese çok teşekkürler :)
yok her söylenene inanmayın en doğru bilgileri benden alırsınız seriler hakkında olsun renkler hakkında olsun herkez her yere birşeyler yazıyor ne kadarı doğru tartışılır :)alırda beğenirseniz bir tane daha alır yedeklersiniz o zaman:))Arzu hanim icemint bende dusunmustum ama devami yok dediler ozel uretimmis sonra crystal olarak nc serisine eklenmis?simdi alirda brdaha bulamazdam![]()
kızlar şimdi ozaman biz aldıgımızda bize yeni seri 12/2017 mi gelicek peki bu seri çokmu koyu ben koyu mel isteiyorum yani bi aralar acıktı rengi daha bal rengi sarıymış yani şimdi koyu yeşil bişey gelmesin karar veremedim vetman sana mail attım cvbını bekliyorum mel alıcam ama birde bu seri çok koyu gelicekse almayım bekleyim biraz yemyeşil bir mel istemiyorum