- Konu Sahibi White Mocha
- #28.761
he birde benm aldıgım nc ocreler bir yıllık olanından deglmı ablacım onu hiç söylememştim sana sonrdan aklma geldi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he birde benm aldıgım nc ocreler bir yıllık olanından deglmı ablacım onu hiç söylememştim sana sonrdan aklma geldi :)
Arzu abla bisey sorcam,ya bu charmlarla nc ler arasnda çap farkı varmı göz çapımı bilmiyorum ama bnde yenı sipars verdmya sana nc ocre daha gelmedı bakamadm bendede kenrdan tasma yapmasndan korkuyorum gercı kardesmn guartzoları taktgmda öyle bısey yapmamstı ayndr demı hepsı?
benimki BC 8.6mm, dia 14.2mm, pupil 3.8mm, iris 13mm canim ama bombeli gorunmesinin zaten base curve ile ilgisi hic yok o tamamen gozune oturup oturmamasiyla ilgili disaridan secilebilmesinin tek yolu eger senin olcune uymayan bir base curve varsa lenste o zaman goz kirptikca veya saga sola baktikca kayma olur, diger turlu secilmez o kadar kucuk bir rakam. 0.1 milimetreden bahsediyoruz. bence o sundan kaynakli olabilir, pupil boslugunu cok genis biraktirmis bu ikinci videodaki kisi (4.5 mm diyor), gozunun kahverengisi ve icinden kendi pupili gayet net seciliyor, o zaman da lens tamamen goz rengini kapatamadigi icin oyle bir goruntu olusuyor bence. cunku goz bebegi normalde zaten bir cukurdur hicbir lens de o derinligi zaten veremez. ben pupil boslugunu kucuk yaptirdim ve de oyle bir goruntu olusmadi. bence siparis edeceksen pupil boslugunu 4 mm'den buyuk yaptirma derim. o zaman oyle bir sorun yasamazsin diye dusunuyorum.
selamlar istedigin rengi ve belirginligi istiyosan fxeyes sipariş vereceksin inanılmaz memnun kalırsın bütün holoywood sanatçılarına lens yapıyolar tek kelime fxeyes fevkaladenin fevkidir bana teşekür edeceksin benimde kulanmadıgım marka kulanmadıgım renk kalmadı ta fxeyeslen tanışana kadar ikki senedir fxeyes kulanıyorum ve başka marka kulanmayı düşünmüyorum çok dogal rahat konforlu ve inanılmaz belirgin hidrosummer serisi çok rahatsız bi seri rahatlıkla kulanamaz verdigin paraya yazık olur ben seneler önce almıştım ama binpişman olmuştum kazık gibi batıyodu benim sana tavsiyem fxeyestir rengini tuturursan çok güzel ve çok gösterişli
merhabaa bende fxeyes lens almayi dusunuyorumm rahatligi konusunda ne dusunuyosunuz acaba uzun sure kullanimlarda batma yanma gibi sorunlar yasatiyor muu
size küçük gelmiş biraz quartzolar amylee cim benim göz çapımda 8.8 bendede o kadar yandan gözümüm siyahı nc serisinde görünüyor biraz soloticalar 8.7 bana biraz küçük geliyor ama daha büyüğü yok standart üretim ...Bende bügün esmeralda resimi ekleyeceğim :)
Evt jivalunacım yıllık ocrelerin aylık modelini üretmiyor soloticalar..quartzoları denediyseniz sorun olmaz o zaman![]()
merhaba ben fxeyes lenslerimi alali neredeyse 1 yil olacak, simdiye kadar gunluk kullanmama ragmen hicbir batma/yanma sorunu yasamadim. zaten custom oldugu icin sizin olculerinize ozel yapiliyor, boylece kayma hic olmuyor. kayma olmayinca da dogal olarak batma/kasinma/yanma problemi olmuyor. fxeyes normal lenslere gore biraz daha kalin ama benim gozlerim hassas olmasina ragmen cok rahatlikla kullandim, suresi dolmaya yakin bir cift daha siparis edecegim. yalniz temizligine cok dikkat etmek ve kaliteli bir solusyon kullanmak gerek, bunlar cok onemli.
sizin cok guzel olmus lensleriniz coook begendim masallah.. yalniz bir sorun daha var benim ing biraz kotu nasil siparis verebilecegimi bilmiyorum siz nasil verdiniz sitesinde ki terimler ornegin pupil boslugu gibi bi alan yokk... bide siz hangi solusyonu kullandiniz tesekkur ederiiim cevabiniz icinn
merhaba tesekkur ederim. siparisin verildigi sayfada goz olculerinin alt kisminda kutular var special instructions/doctor's information kutulari var ben oraya yazmistim istedigim pupil genisligini vs.
benim gozlerim cok hassas oldugundan her solusyonu kullanamiyorum bir tek optifree bana cok iyi geldi o yuzden yillardir baska marka kullanmadim. su an optifree replenish kullaniyorum cok memnunum.
cevap icin teskkur ederim lakin siz resminizi paylasmistiniz ama ayni resmi youtube Fxeyes - Livia Review - YouTube burada gordumm bu siz misiniz ?
inanilmaz guzel masallahh sanirim bende bundan alicamm birde bisey daha sorucam fazla oluyorumm biliyorum ama cok heycanlandm bole dogal ve guzel bi lens goruncee OD Right:evet o benim paylastigim video
inanilmaz guzel masallahh sanirim bende bundan alicamm birde bisey daha sorucam fazla oluyorumm biliyorum ama cok heycanlandm bole dogal ve guzel bi lens goruncee OD Right:
OS Left:
Diameter:
Basecurve:
Special Instructions
Doctor's Information kisimlarina tam olarak ne yazmamizz gerekiyorr vede asagiidaki uc secenekten hangisini secmemiz gerekiiyorr
Standard: 8.6, 14.5 or 15.0
Sphere: Any Measurement (Add $38.50)
Toric: Any Measurement (Add $140.00)?
ne oldu bizim esmeralda:)))
Esmeralda deneyemedim ama amyleecim quartzo denedim fırsat oldu önce onun resimlerini paylaşayım daha sonra esmeraldada ekliycem:)son seri quartzolar ilk bakışda mavi duruyor ama daha sonra ışığa göre yeşilede dönüyor maviyede dönüyor enterasan bir hal almış quartzolar yine ben begendim açıkçası:)eskiden ya yeşil ağırlıkda oluyorlardı yada maviye dönüyordu son denediklerim hem yeşil hem mavi duruyor hatta bir gözümdeki ışıkdan dolayı daha mavi çıkmış diğerine göre yoksa ikiside aynı renk
Eki Görüntüle 700737
Eki Görüntüle 700738
Esmeralda deneyemedim ama amyleecim quartzo denedim fırsat oldu önce onun resimlerini paylaşayım daha sonra esmeraldada ekliycem:)son seri quartzolar ilk bakışda mavi duruyor ama daha sonra ışığa göre yeşilede dönüyor maviyede dönüyor enterasan bir hal almış quartzolar yine ben begendim açıkçası:)eskiden ya yeşil ağırlıkda oluyorlardı yada maviye dönüyordu son denediklerim hem yeşil hem mavi duruyor hatta bir gözümdeki ışıkdan dolayı daha mavi çıkmış diğerine göre yoksa ikiside aynı renk
Eki Görüntüle 700737
Eki Görüntüle 700738
ya delireceğimmmm..... neden bende böyle açık durmadıııı...
OD/OS sirayla sag ve sol gozun numarasini soruyor,
diameter dedigi lensin capi,
base curve doktorda olcturmen gereken kisim solotica'da bu olcu standart 8.7 mesela eger daha once solotica kullandiysan ve kayma yapmiyorsa demek ki 8.7 sana uyan olcudur. yine de doktorda olcturmeni oneririm.
special instructions kismina iris capini (benim 13mm), pupil capini, rengin tonunu (orijinal mi yoksa biraz koyultulmus halini mi istiyorsun yalniz livia alacaksan koyultmana gerek yok zaten cok acik bir renk degil) vs vs yazabilirsin
eger numarasiz lens aliyorsan standard, miyop/hipermetrop ise sphere, astigmat varsa da toric secenegini isaretliyorsun