• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

senin baktıgın pine green

Evet pine green biliyorum ,benim beğendiğim bu diye gösterdim .
Seninkisi olive zaten onunda videosunu paylastim .

Inş memnun kalirsin ,gunduz zombie gibi duruyor demişler ,akşam ise cok dogal .

Boyamasi kesinlikle fxeyse göre daha hoş .
Fxeyes in dikey çizgileri var , o guzel durmuyor sanki .

Evet pine green biliyorum ,benim beğendiğim bu diye gösterdim .
Seninkisi olive zaten onunda videosunu paylastim .

Inş memnun kalirsin ,gunduz zombie gibi duruyor demişler ,akşam ise cok dogal .

Boyamasi kesinlikle fxeyse göre daha hoş .
Fxeyes in dikey çizgileri var , o guzel durmuyor sanki .

fx eyes zombie gibi duruyo gercekten,sadece truly de durusunu begendim,oda cok ayrıntılı bi renk old için dogal duruyo galiba,9sfx kesinlikle daha dgal bence,yabancı forumlardada okuduklarım bu yönde,ins güzel olur yaa bakalım alınca foto ekklerim

sagol canım,olive green
düsünüyorm,müthiş dogal geldi bana:)numara olayı canımı sıkıyo ,kendim ingilizce almanca ögretmeniyim ama almanca ögretmeniligine devam ettigim için ingilizcem geriledi cok,kafa karısması yasarsam sana danısabilirmiyim sipariş konusunda:)))

tabi yardima ihtiyacin olursa mesaj atabilirsin ben her gun buralardayim

Eki Görüntüle 217662 Eki Görüntüle 217660 Eki Görüntüle 217659 Eki Görüntüle 217658 Eki Görüntüle 217661

inşallah yükleyebilmişimdir.

hanımlar bunlar da benim yeni gelen charm grafitelerim. nasıl buldunuz...
çok koyu oldular bence. 4 parmak yakından bakan bile anlamıyo gözümde lens olduğunu :)
keske biraz daha açık olsalardı.
bir dahaki sefere daha açık bir renk denicem.
çok teşekkür ederim arzu hanım yardımlarınız için...
fikirlerinizi bekliyorum..

Öldüm bittim geberdim :) tam istediğim koyulukta .
Bana lot numarasını söyler misin ?
Ayyyyyyyyyyy çok güzel ,böyle lacivert gibi istiyorum ben de offff :(

fx eyes zombie gibi duruyo gercekten,sadece truly de durusunu begendim,oda cok ayrıntılı bi renk old için dogal duruyo galiba,9sfx kesinlikle daha dgal bence,yabancı forumlardada okuduklarım bu yönde,ins güzel olur yaa bakalım alınca foto ekklerim

İnş canım .

benim lenslerim 20 gündür solusyonda açıldı ondan farklı tonda çıktılar birde ışık farkıda var solusyonda açacaktır.Ben lensleri ilk açtıgımda 20 gün kadar solusyonda bekletiyorum gece solusyonu değiştiriyorum renk açılıyor daha sonra kullanmaya başlıyorum renk farkediyor :)

jelib10
gözüm sağa sola giderken lens arkasından takip ediyor

jelib sanırım lens büyük geldiği için o sorunlar oluyor yukarıda trulyscrumptions arkadaşımız bir konuya cevap vermiş custom lensler kişiye özel yapıldığı için göze tam oturuyor kayma batma yanma yapmıyor demiş çok doğru kaymanın sebebi lenslerin göz çapına uymaması .fabrikasyon lensler standart yapıldıkları için büyük yada küçük gelebiliyor batmayı azaltan aosept dezenfektan var onun batmayı geçirdiğini ben biliyorum ama kayma lens büyük geldiği için geçmez ..

acaba ben de aosept mi alsam? dezenfektan solüsyondan farklı mı?

bugün hidrocor mellerime kavuştum :) bunun kadar doğal duran bir lens yok ya. şimdi gözüm verde marine de . ama bunun kadar doğal durmaz bence. kullanan oldu mu hiç.
yanlız fotolarda koyu çıkıyor. bundan 2 ton daha açık normalde. en son foto kendi göz rengim

$2013-05-06-526.webp$2013-05-06-548.webp$2013-05-04-518.webp

Son düzenleme:
Koyu kahve rengi gözlerim var.En doğal hangi rengi önerirsiniz.Harelimi olmalı düz mü karar veremedim.Bu lensi kullanan koyu kahve renkli gözlere sahip arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bir de haresizlerde çok doğal geldi bana.Haresizmi almalıyım yoksa ince harelimi .Bu arada göz ölçümümü yaptırdım. BC 8.8 ama daha önce 8.7 leride problemsiz kullandım.Evet renk önerilerinizi bekliyorum.

Koyu kahve rengi gözlerim var.En doğal hangi rengi önerirsiniz.Harelimi olmalı düz mü karar veremedim.Bu lensi kullanan koyu kahve renkli gözlere sahip arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bir de haresizlerde çok doğal geldi bana.Haresizmi almalıyım yoksa ince harelimi .Bu arada göz ölçümümü yaptırdım. BC 8.8 ama daha önce 8.7 leride problemsiz kullandım.Evet renk önerilerinizi bekliyorum.

doğal olsun diyenler mel alıyor genelde. bir de haresiz olan seri risksiz çap bakımından. benim açık kahve mesela. cor grafite kullanmıştım. şu an nc quartzo aldım ama şimdiki aklım olsa yine cor serisinden alırdım...

doğallık diyorsan mel üzerine tanımam cnm. dün hidrocor mellerimi takmaya başladım. gören kendi gözlerim sanıyor. gözlerim büyük benim o yüzden doğal olmadığında direk ortaya çıkıyor. ama benim gözlerim açık kahve . açık yeşil durdu. almadan önce araştırmıştım baya. özellikle videolardan izledim çünkü fotoda yanıltıcı çıkabiliyor. orta kahve gözde de çok güzel duruyor. arkadaşımda nc quartzo var. gözleri küçük olduğu için lens olduğu belli olmuyor. zaten güzel bir renk ama genede belli oluyor bilen açısından tabi :) lafın kısası doğal diyorsan mel. ben haresiz aldım çünkü en renk açan o hidrocor muş. benim bc 8.6 ilk taktığımda biraz batma yaptı ama şimdi geçti.

merhaba Shuly hareli yada haresiz olması tamamen sizin göz zevkinize bağlı bazı kişiler hareli lenslerden hoşlanır bazıları haresiz lensleri seviyorlar natural colours mel rengi hıdrocor melden daha rahat veya farklı değil birçok kişi tamamen kendi göz zevkine göre tercih yapıyor hıdrocor serisi çok güzel doğal duruyor birebir gözle kaynaşıyor ama lensde bir hare olmasıda gözü çekici ve güzel gösteriyor her serinin kendine göre bir güzel tarafı var bence:42:

sagol canım,olive green
düsünüyorm,müthiş dogal geldi bana:)numara olayı canımı sıkıyo ,kendim ingilizce almanca ögretmeniyim ama almanca ögretmeniligine devam ettigim için ingilizcem geriledi cok,kafa karısması yasarsam sana danısabilirmiyim sipariş konusunda:)))

merhabalar cniimm sen fx eyes de mi sfx de mi karar kildiinn . fx eyeslrdn daha mi dogall oluyoo sfxlerr birde acaba sfx lerdede pupil boslugu ayarlaniyor muu ?

evet canim ben memnunum. bu arada 9mmsfx iyi secim. boyamasi fxeyes'a gore cok daha dogal diye dusunuyorum. neyse konuya geri doneyim. acik konusmak gerekirse ilk basta oldukca tuhaf geliyor baski lenslerin yumusakligina inceligine alistigimiz icin.. ama goz cok cabuk adapte oluyor. ilk 1-2 hafta lensin varligini gozlerimde cok hissettim biraz kalin oluyorlar ister istemez. gerci kayma olmadigi tam gozumun olcusune gore yapildigi icin bastan beri rahatsizlik hissi hic vermemisti (batma, yanma, sulanma, kasinma vb hic olmadi) ama dedigim gibi varligini hissettiriyordu. bir iki hafta icinde gozum alisti, rahat kullanabiliyorum. hala belirgin bir sekilde hissettigim tek fark lensi ilk takarken normal lenslere gore biraz daha zorlaniyorum. gerci lensi takis sekli herkesin farkli, o yuzden diger custom kullanicilari bana katilmayabilirler bu konuda. ben alt goz kapagimi hafifce asagiya dogru ceker, sonra yukariya dogru bakar, irisin altinda kalan bos alana lensi koyarim. sonra alt goz kapagimi birakir ve asagiya bakarim o sirada lens de yerine oturur. 12 yildir boyle alismisim boylesi en kolay geliyor (ve de en cabuk) :31: neyse, lensin irise gecis ani hafiften rahatsiz edici bir his. bunu da lensin yapisinin biraz daha sert olmasina bagliyorum. ama 1 saniye suren bir olay ve acitmiyor da o yuzden problem yok. zaten irise oturdugu andan itibaren hicbir problem de kalmiyor.

edit: soylemeyi unutmusum, benimki numarasizdi canim

canimm bu sitede bazi arkadaslar fx eyes artikk custom calsmadigini yazmisslarr bende fx eyes bir mail attimm ve su cevabii verdilerr

The company policy is that the artists will follow our control samples. They will not change the designs, they will not change the colors in the designs, nor will they combine, add or remove design elements. If you order LIME GREEN it will match our control sample. If you want it to be darker than the control sample you need to request that it be toned down. Let me know if you have more questions or need assistance placing an order.

ama tamm anlamadimm ben limelerin koyulastirilmasini talep etmistimm.. bide bu lensler dedkleri gibi gunduzlerii zombii gibi mii duruyorr yahuu herkes biseyler soyluyo kfam coook karistiii..

sfx canım keaınlıkle,fx eyes cok yorum okudum gündüz kullanabılen cok az

cevapp icin cok tesekkur ederiimm,evet herkes zombi gibi duuruyor dms . kafam cok karistii acaba sfx ler pupil boslugu ile ilgili degisiklik yapabiliyorlarr miii daraltiyorlar mi acaba . ne zman aliyosuun bende alicam insallh piyassa arastirmasi yapiyorumm tabii bi gun bu kadar arastirip kfayi yemezsem :) :) :) :) birde sitede 300 $ bu cift i mi te kii mi

Back
X