evet canim ben memnunum. bu arada 9mmsfx iyi secim. boyamasi fxeyes'a gore cok daha dogal diye dusunuyorum. neyse konuya geri doneyim. acik konusmak gerekirse ilk basta oldukca tuhaf geliyor baski lenslerin yumusakligina inceligine alistigimiz icin.. ama goz cok cabuk adapte oluyor. ilk 1-2 hafta lensin varligini gozlerimde cok hissettim biraz kalin oluyorlar ister istemez. gerci kayma olmadigi tam gozumun olcusune gore yapildigi icin bastan beri rahatsizlik hissi hic vermemisti (batma, yanma, sulanma, kasinma vb hic olmadi) ama dedigim gibi varligini hissettiriyordu. bir iki hafta icinde gozum alisti, rahat kullanabiliyorum. hala belirgin bir sekilde hissettigim tek fark lensi ilk takarken normal lenslere gore biraz daha zorlaniyorum. gerci lensi takis sekli herkesin farkli, o yuzden diger custom kullanicilari bana katilmayabilirler bu konuda. ben alt goz kapagimi hafifce asagiya dogru ceker, sonra yukariya dogru bakar, irisin altinda kalan bos alana lensi koyarim. sonra alt goz kapagimi birakir ve asagiya bakarim o sirada lens de yerine oturur. 12 yildir boyle alismisim boylesi en kolay geliyor (ve de en cabuk)

neyse, lensin irise gecis ani hafiften rahatsiz edici bir his. bunu da lensin yapisinin biraz daha sert olmasina bagliyorum. ama 1 saniye suren bir olay ve acitmiyor da o yuzden problem yok. zaten irise oturdugu andan itibaren hicbir problem de kalmiyor.
edit: soylemeyi unutmusum, benimki numarasizdi canim