- 25 Kasım 2014
- 281
- 90
- 323
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.981
Bence de öyle flashlı çok açık, flashsız hali koyu göründüğü için benzettim zaten. Ama dediğin gibi arkadaşa yakışmış :)evet sterlîng greymis bence sterling gray daha doğal duruyor bellanınki asırı acık geldi bana rengi beyaza yakın neredeyse ama arkadasa yakısmıs:)
Aynen öyle ben de çok merak ettim şimdi :) Gerçi ben soloticayla limitimi doldurdumnerede satılıyor bella colors lensler?:)
aynen ben de soloticayla limitimi doldurdum üstelik birde hic sevmedim kullanamadım:)mecbur simdi en ucuz lens freshlook a dönüyorum önerin üzerine hareli yesil alıyorum kararımı verdimAynen öyle ben de çok merak ettim şimdi :) Gerçi ben soloticayla limitimi doldurdum
Sen doğal arayışındaysan gayet doğal bi renk ela gibi duruyo :)aynen ben de soloticayla limitimi doldurdum üstelik birde hic sevmedim kullanamadım:)mecbur simdi en ucuz lens freshlook a dönüyorum önerin üzerine hareli yesil alıyorum kararımı verdim
ben doğal ve koyu renk arayısındaym canım uzaktan bakınca belli bile olmasn yani gözümde lens olduğu koyu dursun istiyorum yakından parlasın hafif renk katsın istiyorum:)Sen doğal arayışındaysan gayet doğal bi renk ela gibi duruyo :)
O zaman hareli yeşil iyi seçimben doğal ve koyu renk arayısındaym canım uzaktan bakınca belli bile olmasn yani gözümde lens olduğu koyu dursun istiyorum yakından parlasın hafif renk katsın istiyorum:)
Ewet şimdilik acil ihtiyaçtan dolayı şeffaf sipariş ettim ama renkli lens alıcam daha sonra o zaman cristalleri düşnürüm canım hemde kullananlardan yorum alırım garanti olsunBendede doğru karar vermişsin. Cristal in Ortası çok büyük mel gibi o yüzden göz bebeği etrafı çok belli olur diye çekiniyorum ama renk çok hoş
Aynen öyle ben de çok merak ettim şimdi :) Gerçi ben soloticayla limitimi doldurdum
yurt dışında siparişle geliyor brezilya şiliden sipariş verdiknerede satılıyor bu bellalar nereden aldın Simgecim?bu bu rengi hosuma gitmedi ama elasını falan düsünebilirim rahat olduğu icin
renk buz mavisi ve çok dogal en koyu gözlerdede aman aman bir başarı en koyu gözü teredüzsüz açıyor bundan daha koyu tonlarıda var bu açık mavi normal mavi tonuda var ama herkezin bir zevki var kimi koyu ton kimide açık ton sever açık ton oldugu için dogal degil diyosunuzya oysa çok dogal ..dogal olması için koyumu olması gerekiyor bellanın collors lensin çok tonları var herkesin zevkine göre koyu tonlardaki lensleride çok hoş bende bir kaç farklı rengi var koyu tonlu rengide var oda gösteriyor ..bella colors lensler reng doygunluguyla biliniyor dolu dolu her tonu inanılnmaz güzel ve ço rahatlarevet sterlîng greymis bence sterling gray daha doğal duruyor bellanınki asırı acık geldi bana rengi beyaza yakın neredeyse ama arkadasa yakısmıs:)
yanlıs anladınız cirkin vs demedim. benim zevkime uymuyor sadece ben kendime yakıstırmam bukadar acık beyaza yakın mavi bir lensi ama yakısanlar da vardır tabi,bana yakısmaz buyüzden ben de fikrimi söyledim,arkadas karsılastırma yapmıs bana sterling gri daha hos geldi zevkime uydu yani bunu belirttim yoksa dediğiniz marka cok kötü sterling grey harika gibi bisey demedim gördüğümü söyledim resimde yoksa iki lensi de kullanmadım zaten arkadasın karsılastırdığı.renk buz mavisi ve çok dogal en koyu gözlerdede aman aman bir başarı en koyu gözü teredüzsüz açıyor bundan daha koyu tonlarıda var bu açık mavi normal mavi tonuda var ama herkezin bir zevki var kimi koyu ton kimide açık ton sever açık ton oldugu için dogal degil diyosunuzya oysa çok dogal ..dogal olması için koyumu olması gerekiyor bellanın collors lensin çok tonları var herkesin zevkine göre koyu tonlardaki lensleride çok hoş bende bir kaç farklı rengi var koyu tonlu rengide var oda gösteriyor ..bella colors lensler reng doygunluguyla biliniyor dolu dolu her tonu inanılnmaz güzel ve ço rahatlar
Aynen fikrinize katılıyorum herkes kendi fikrini söyleyebilir attıgnız fotograflar hakkında kabul etmiycekseniz lütfen fotoda atmayın insanlar kendi yorumlarını yapcaklar illaki buna açık olmalısınız.yanlıs anladınız cirkin vs demedim. benim zevkime uymuyor sadece ben kendime yakıstırmam bukadar acık beyaza yakın mavi bir lensi ama yakısanlar da vardır tabi,bana yakısmaz buyüzden ben de fikrimi söyledim,arkadas karsılastırma yapmıs bana sterling gri daha hos geldi zevkime uydu yani bunu belirttim yoksa dediğiniz marka cok kötü sterling grey harika gibi bisey demedim gördüğümü söyledim resimde yoksa iki lensi de kullanmadım zaten arkadasın karsılastırdığı.
cok haklısın canım.benim sinirlendiğim insanların artık lens konularında bile hemen yanlıs anlayıp saldırıya gecmesi,bukadar mı gecimsiz birbirine tahammülü olmayan sinirli insanlar olduk.Aynen fikrinize katılıyorum herkes kendi fikrini söyleyebilir attıgnız fotograflar hakkında kabul etmiycekseniz lütfen fotoda atmayın insanlar kendi yorumlarını yapcaklar illaki buna açık olmalısınız.
Yorum kabul etmeyen varsa yazmasın arkadaş bişey bu kadar basit.lensler hakkındada sterling griyi yapay bulmama ragmen diger lensin yanında oldukca dogal duruyo,birde solflex ıce'a benziyor bellanın boyaması ve duruşu.cok haklısın canım.benim sinirlendiğim insanların artık lens konularında bile hemen yanlıs anlayıp saldırıya gecmesi,bukadar mı gecimsiz birbirine tahammülü olmayan sinirli insanlar olduk.
Ne gerek var böyle bişeye.bu işlemi yaptıranların bi süre sonra kör olduklarını duymuştum bende10 yıldır denemedigim lens markası kalmadı freshlook soloticann topazio haric tum renkleri bella color desio fxeyes vs vs bu iş lensle olmuyo bnm için lazerle göz rengimi degıstırmeye karar verdım cok uzun zamandır arastırıyorum fotoları sizinle paylasırım inş :)
Bilmiyorum gereksiz geldi bana canım lensi en azından istedigin zaman ćıkarırsn degiştirirsin rengini skılp kalıcı olan bişey bu sonuçta diyelimki yaptırdn ortaya çıkan rengi begnmedin nolcak.çok sağlıklı bişey degil gibi geldi bana kendi adıma konuşuyorum 2006 dan beri lens kullanyorum bende oldukcada memnunum bu durumdan canm ne renk istiyorsa alıp kullanyorum.tercih meselesi tabi bu ben tercih etmezdim.cok arastırdım hiç oyle bişey duymadım dogrusu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?