- 31 Aralık 2013
- 1.097
- 569
- 138
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.941
evet böyle resimlerde cok güzel duruyor da canlı olunca cok acık renkler cok itici oluyor insanın yüzüne yılan gibi bi ifade veriyor ben denedim kullanamadımBöyle duruyosa yeşilimsi çok hoş bence
ben quartzonun rengini hic beğenmiyorum cok yapaylar burada paylasanlar olmus memnun kalmayan gercekten kötü duruyordu yapay bir renk iyi düsünmek lazım canım alırken az değil fiyatları cünkü soloticalarınYeni seride quartzonun rengi çok degişmiş ve haresi daha kalın ve renk olarak acılmş quartzo istiyordum aslında ben kararm degşti açık kullanrm aslında ama çok beyaz beyaz durmasını istemem
Ewet o yüzden çok kararsz kaldm zaten yazk günah sonuçta az para diil yoksa hiç düşnmezdm bu kadarben quartzonun rengini hic beğenmiyorum cok yapaylar burada paylasanlar olmus memnun kalmayan gercekten kötü duruyordu yapay bir renk iyi düsünmek lazım canım alırken az değil fiyatları cünkü soloticaların
bencede iyi düsün ve benim fikrim cok acık renklerden uzak dur cok yapay oluyor mel dısındakiler.hele cristal kurt gözü gibi beyaz sanki okadar acık qartzo da cok yapay benim fikrim tabi:)Ewet o yüzden çok kararsz kaldm zaten yazk günah sonuçta az para diil yoksa hiç düşnmezdm bu kadar
evet cok yapay ve kötü bir tonu var ama belki sizin göz renginizle güzel durur herkesde farklı duruyor lensler.hangi seri nc mi?Quartzo'nun son hali çok yapaymış dediğinize göre, bakalım ben aldım pazartesi günü gelcek. Bende nasıl durcak acaba.. Fotoğraf paylaşcam zaten bekleyin beniiii..
Evet cnm, en doğalı NC diye onu aldım. Bakalım nasıl duracak. :) Bu arada benim gözüm açık-orta kahve, nasıl duracağını kestiremiyorum..evet cok yapay ve kötü bir tonu var ama belki sizin göz renginizle güzel durur herkesde farklı duruyor lensler.hangi seri nc mi?
hidrocor berbat zaten de nc belki iyi durur insallah güzel olur canım ama cok acık duracağını biliyorsun değil mi gözlerin de acık kahveymis beyaza yakın duruyor diyorlar acık gözlerde.insallah güzel olur fotoraf bekliyorum gelince:)Evet cnm, en doğalı NC diye onu aldım. Bakalım nasıl duracak. :) Bu arada benim gözüm açık-orta kahve, nasıl duracağını kestiremiyorum..
Açık duracağını tahmin ediyorum zaten, şu anda freshlook sterling gray kullanıyorum, onun kadar yapay olamaz heralde :) Bu arada ben de hidrocor'lara hiç ısınamadım, Solotica'nın en yapay serisi gibime geliyo, çünkü farkettim ki her renk gözde ince veya kalın hare var :) Haresiz olduklarından yapay geliyor bana..hidrocor berbat zaten de nc belki iyi durur insallah güzel olur canım ama cok acık duracağını biliyorsun değil mi gözlerin de acık kahveymis beyaza yakın duruyor diyorlar acık gözlerde.insallah güzel olur fotoraf bekliyorum gelince:)
kesinlikle haklısın canım natural colors daha iyi durabilir ama bayağı acık bir renk quartzo.buarada sterling grey nasıl cok mu yapay?acık mı duruyor koyu mu?:)Açık duracağını tahmin ediyorum zaten, şu anda freshlook sterling gray kullanıyorum, onun kadar yapay olamaz heralde :) Bu arada ben de hidrocor'lara hiç ısınamadım, Solotica'nın en yapay serisi gibime geliyo, çünkü farkettim ki her renk gözde ince veya kalın hare var :) Haresiz olduklarından yapay geliyor bana..
Açık ve çok canlı, parlak duruyor.. Fotoğraf paylaşmıştım, lens fotoğraflarımızı paylaşalım konusunda. Hatta sen çok beğenmiştin :) Bak linkekesinlikle haklısın canım natural colors daha iyi durabilir ama bayağı acık bir renk quartzo.buarada sterling grey nasıl cok mu yapay?acık mı duruyor koyu mu?:)
cok yakısmıs sana bu renk canım neden bu renkten vazgectin cok beğendim ben önceden de beğenmisim zaten:):)ben solotica aldım ama hic memnun kalmadım mel dısında hepsi yapay duruyor freshlooka geri dönüyorum:)Açık ve çok canlı, parlak duruyor.. Fotoğraf paylaşmıştım, lens fotoğraflarımızı paylaşalım konusunda. Hatta sen çok beğenmiştin :) Bak linke
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zin-resimlerini-paylasalim-mi.243228/page-229
Quartzo nun Hıdrocoru çok güzel ama numaralı henüz üretilmiyor yoksa hiç düşnmezdim ben freshlookta arkadaşm o renkten almıştı ve çok yapay hoş durmamıştı ondaAçık ve çok canlı, parlak duruyor.. Fotoğraf paylaşmıştım, lens fotoğraflarımızı paylaşalım konusunda. Hatta sen çok beğenmiştin :) Bak linke
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zin-resimlerini-paylasalim-mi.243228/page-229
Vazgeçmek değil de süresi doldu :) Farklı renkler kullanmak istiyorum, daha önceden freshlook'un yeşil ve mavisini kullanmıştım ama çok garip belli belirsiz duruyolardı, içlerinde en iyi buydu diyebilirim. Bi de Solotica'yı netten çok inceledim, çok övdüklerini gördüm, özellikle de quartzodan bahsedilmiş. Meraktan aldım diyelim bakcam artık :) Bundan sonra ama kesinlikle mel almayı düşünüyorum, NC veya hidrocharme olanını :)cok yakısmıs sana bu renk canım neden bu renkten vazgectin cok beğendim ben önceden de beğenmisim zaten:):)ben solotica aldım ama hic memnun kalmadım mel dısında hepsi yapay duruyor freshlooka geri dönüyorum:)
ben koyu istiyorum zaten canım uzaktan belli bile olmasın rengi normal hareli gibi düsünüyorum fotorafı var mı?:)eklersen cok cok mutlu olurum valla:):):)Freshlook un hareli grisini bende yıllarca kullandm canm o daha koyu ve vedaha dogal duruyor
soloticanın zaten bir tek mel rengi güzel bana göre ama bakalım belki sizde quartzoyu da beğenirizVazgeçmek değil de süresi doldu :) Farklı renkler kullanmak istiyorum, daha önceden freshlook'un yeşil ve mavisini kullanmıştım ama çok garip belli belirsiz duruyolardı, içlerinde en iyi buydu diyebilirim. Bi de Solotica'yı netten çok inceledim, çok övdüklerini gördüm, özellikle de quartzodan bahsedilmiş. Meraktan aldım diyelim bakcam artık :) Bundan sonra ama kesinlikle mel almayı düşünüyorum, NC veya hidrocharme olanını :)
Evet cnm bas bas bağrıyo lens ben burdayım diye. Beğenenler çok oldu aslında çevremde ama ben alışamadım pek fazla :) Forumdaki arkadaş da sağolsun çok beğendi minik-patiler :)Quartzo nun Hıdrocoru çok güzel ama numaralı henüz üretilmiyor yoksa hiç düşnmezdim ben freshlookta arkadaşm o renkten almıştı ve çok yapay hoş durmamıştı onda
İnşallah bakalım, aldığıma göre kullanabileyim bari :)soloticanın zaten bir tek mel rengi güzel bana göre ama bakalım belki sizde quartzoyu da beğeniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?