- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.961
Malesef yokben koyu istiyorum zaten canım uzaktan belli bile olmasın rengi normal hareli gibi düsünüyorum fotorafı var mı?:)eklersen cok cok mutlu olurum valla:):):)
Benim arkadaşım kullanmıştı cnm, yakından tabii ki belli oluyodu ama uzaktan çok sırıtmıyodu. Güzel bir renk diye aklımda kalmış. Ayrıca internette çok fazla görseli mevcut, fikir edinebilirsin :)ben koyu istiyorum zaten canım uzaktan belli bile olmasın rengi normal hareli gibi düsünüyorum fotorafı var mı?:)eklersen cok cok mutlu olurum valla:):):)
baktım simfi canım böyleymis nasıl sence?cok nokta nokta geldi bana sterling grey de mi böyle nokta nokta yakından?Benim arkadaşım kullanmıştı cnm, yakından tabii ki belli oluyodu ama uzaktan çok sırıtmıyodu. Güzel bir renk diye aklımda kalmış. Ayrıca internette çok fazla görseli mevcut, fikir edinebilirsin :)
evet canım bal rengini eklemistin hos duruyordu o daMalesef yokuzun zamandır kullanmıyorum ama herkeste begeniyodu rengini en son bal rengini çok mrk ettigm için aldım kullandım oda yırtıldı zaten
Freshlook'un boyama tekniği böyle cnm, benimki de böyle duruyo maalesef.. Zaten ondan dolayı çok sevemedim.. :)baktım simfi canım böyleymis nasıl sence?cok nokta nokta geldi bana sterling grey de mi böyle nokta nokta yakından?Eki Görüntüle 1434664
Benim kullandığım Freshlook sterling gray'e çok benziyo :) Güle güle kullan cnm :)Kızlarrr merhaba Bunlarda Kim Kardashian'nın rekalamını yaptığı lensler Bella COLORS çok rahEki Görüntüle 1434697 Eki Görüntüle 1434696 Eki Görüntüle 1434693 at ve doğallar :))
Bu gri mi biraz farklı geldi bana freshlook un hareli lensleri böyle damarlı doğal duran bir rengi daha var pure hazel ondanda çok memnun kaldm canım çok hoştu bi sürede onu kullanmştmbaktım simfi canım böyleymis nasıl sence?cok nokta nokta geldi bana sterling grey de mi böyle nokta nokta yakından?Eki Görüntüle 1434664
ahhh güle gülle kullan muhteşem bendede var aynısı bella colors Kim Kardashian'nın reklamını yaptıgı marka cok rahat 12...13 saat takabiliyorum çok rahat ve fresllok sterling greye hiçte benzemiyor arkadaş sterling greye benzetmiş ne allakaysa bella collorslar en koyu gözü bile teredütsüz açıyorKızlarrr merhaba Bunlarda Kim Kardashian'nın rekalamını yaptığı lensler Bella COLORS çok rahEki Görüntüle 1434697 Eki Görüntüle 1434696 Eki Görüntüle 1434693 at ve doğallar :))
hareli griymis bu canım pek beğenmedim ben deBu gri mi biraz farklı geldi bana freshlook un hareli lensleri böyle damarlı doğal duran bir rengi daha var pure hazel ondanda çok memnun kaldm canım çok hoştu bi sürede onu kullanmştm
nerede satılıyor bu bellalar nereden aldın Simgecim?bu bu rengi hosuma gitmedi ama elasını falan düsünebilirim rahat olduğu icinahhh güle gülle kullan muhteşem bendede var aynısı bella colors Kim Kardashian'nın reklamını yaptıgı marka cok rahat 12...13 saat takabiliyorum çok rahat ve fresllok sterling greye hiçte benzemiyor arkadaş sterling greye benzetmiş ne allakaysa bella collorslar en koyu gözü bile teredütsüz açıyor
anladım canım niye böyle nokta noktaysa anlamadım yani:)böyle nokta nokta göz mü var ya:):)Freshlook'un boyama tekniği böyle cnm, benimki de böyle duruyo maalesef.. Zaten ondan dolayı çok sevemedim.. :)
Farklı bu benim kullandıklarm böyle degildi canm degişmişler bayaahareli griymis bu canım pek beğenmedim ben de
iyiki almamısım ozaman ya cok itici rengi nokta nokta:):)Farklı bu benim kullandıklarm böyle degildi canm degişmişler bayaa
nerede satılıyor bella colors lensler?:)Tropical vine çektiğim resimlerde ki bella colorslarım flashsız ve loş ortamdı freshlook sterling gray bella colorsların yanından bile geçemez ilgisi bile yok bak canım fotolar kouyorum bir gözümde freshlook sterling grayler bir gözümde bella colors bak ve aradaki farkları gör gör allah aşkına)Eki Görüntüle 1434850 Eki Görüntüle 1434852 Eki Görüntüle 1434855 ve bella colorlsarın U V yani güneşten koruma özelliği de var su ihtivası en yüksek lenslerden biri soloticadan ve freshlokktan daha yüksek su ihtivası içeriyorEki Görüntüle 1434860
Bendede doğru karar vermişsin. Cristal in Ortası çok büyük mel gibi o yüzden göz bebeği etrafı çok belli olur diye çekiniyorum ama renk çok hoşCanım bende sipariş vermiştim degişime gönderdim kargo subesinden geldigi gibi gitti n.c cristal hoş yeni quartzonun daha doğalhali 2 hafta önce çekilmiş bir videosu var iyikide göndermişim
Doğrudur cnm, fotoğrafa baktığım için yanılmışım. Benzettim ama tabi yan yana görünce alakası yokmuş. Bu arada koyu renk olanı sterling gray sanırım ben öyle anladım :)Tropical vine çektiğim resimlerde ki bella colorslarım flashsız ve loş ortamdı freshlook sterling gray bella colorsların yanından bile geçemez ilgisi bile yok bak canım fotolar kouyorum bir gözümde freshlook sterling grayler bir gözümde bella colors bak ve aradaki farkları gör gör allah aşkına)Eki Görüntüle 1434850 Eki Görüntüle 1434852 Eki Görüntüle 1434855 ve bella colorlsarın U V yani güneşten koruma özelliği de var su ihtivası en yüksek lenslerden biri soloticadan ve freshlokktan daha yüksek su ihtivası içeriyorEki Görüntüle 1434860
evet sterlîng greymis bence sterling gray daha doğal duruyor bellanınki asırı acık geldi bana rengi beyaza yakın neredeyse ama arkadasa yakısmıs:)Doğrudur cnm, fotoğrafa baktığım için yanılmışım. Benzettim ama tabi yan yana görünce alakası yokmuş. Bu arada koyu renk olanı sterling gray sanırım ben öyle anladım :)
Fotoğraflar yanıltabilir, arkadaş zaten karşılaştırmalı fotoğraf koymuş daha sonra, benzemediğini anladım..ahhh güle gülle kullan muhteşem bendede var aynısı bella colors Kim Kardashian'nın reklamını yaptıgı marka cok rahat 12...13 saat takabiliyorum çok rahat ve fresllok sterling greye hiçte benzemiyor arkadaş sterling greye benzetmiş ne allakaysa bella collorslar en koyu gözü bile teredütsüz açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?