Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben koyu istiyorum zaten canım uzaktan belli bile olmasın rengi normal hareli gibi düsünüyorum fotorafı var mı?:)eklersen cok cok mutlu olurum valla:):):)
Malesef yok uzun zamandır kullanmıyorum ama herkeste begeniyodu rengini en son bal rengini çok mrk ettigm için aldım kullandım oda yırtıldı zaten

ben koyu istiyorum zaten canım uzaktan belli bile olmasın rengi normal hareli gibi düsünüyorum fotorafı var mı?:)eklersen cok cok mutlu olurum valla:):):)
Benim arkadaşım kullanmıştı cnm, yakından tabii ki belli oluyodu ama uzaktan çok sırıtmıyodu. Güzel bir renk diye aklımda kalmış. Ayrıca internette çok fazla görseli mevcut, fikir edinebilirsin :)

Benim arkadaşım kullanmıştı cnm, yakından tabii ki belli oluyodu ama uzaktan çok sırıtmıyodu. Güzel bir renk diye aklımda kalmış. Ayrıca internette çok fazla görseli mevcut, fikir edinebilirsin :)
baktım simfi canım böyleymis nasıl sence?cok nokta nokta geldi bana sterling grey de mi böyle nokta nokta yakından?

baktım simfi canım böyleymis nasıl sence?cok nokta nokta geldi bana sterling grey de mi böyle nokta nokta yakından?Eki Görüntüle 1434664
Bu gri mi biraz farklı geldi bana freshlook un hareli lensleri böyle damarlı doğal duran bir rengi daha var pure hazel ondanda çok memnun kaldm canım çok hoştu bi sürede onu kullanmştm

Kızlarrr merhaba Bunlarda Kim Kardashian'nın rekalamını yaptığı lensler Bella COLORS çok rahEki Görüntüle 1434697 Eki Görüntüle 1434696 Eki Görüntüle 1434693 at ve doğallar :))
ahhh güle gülle kullan muhteşem bendede var aynısı bella colors Kim Kardashian'nın reklamını yaptıgı marka cok rahat 12...13 saat takabiliyorum çok rahat ve fresllok sterling greye hiçte benzemiyor arkadaş sterling greye benzetmiş ne allakaysa bella collorslar en koyu gözü bile teredütsüz açıyor

nerede satılıyor bu bellalar nereden aldın Simgecim?bu bu rengi hosuma gitmedi ama elasını falan düsünebilirim rahat olduğu icin

Tropical vine çektiğim resimlerde ki bella colorslarım flashsız ve loş ortamdı freshlook sterling gray bella colorsların yanından bile geçemez ilgisi bile yok bak canım fotolar kouyorum bir gözümde freshlook sterling grayler bir gözümde bella colors bak ve aradaki farkları gör gör allah aşkına ) ve bella colorlsarın U V yani güneşten koruma özelliği de var su ihtivası en yüksek lenslerden biri soloticadan ve freshlokktan daha yüksek su ihtivası içeriyor

nerede satılıyor bella colors lensler?:)

Canım bende sipariş vermiştim degişime gönderdim kargo subesinden geldigi gibi gitti n.c cristal hoş yeni quartzonun daha doğalhali 2 hafta önce çekilmiş bir videosu var iyikide göndermişim
Bendede doğru karar vermişsin. Cristal in Ortası çok büyük mel gibi o yüzden göz bebeği etrafı çok belli olur diye çekiniyorum ama renk çok hoş

Doğrudur cnm, fotoğrafa baktığım için yanılmışım. Benzettim ama tabi yan yana görünce alakası yokmuş. Bu arada koyu renk olanı sterling gray sanırım ben öyle anladım :)

Doğrudur cnm, fotoğrafa baktığım için yanılmışım. Benzettim ama tabi yan yana görünce alakası yokmuş. Bu arada koyu renk olanı sterling gray sanırım ben öyle anladım :)
evet sterlîng greymis bence sterling gray daha doğal duruyor bellanınki asırı acık geldi bana rengi beyaza yakın neredeyse ama arkadasa yakısmıs:)

Fotoğraflar yanıltabilir, arkadaş zaten karşılaştırmalı fotoğraf koymuş daha sonra, benzemediğini anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…