- Konu Sahibi White Mocha
- #27.021
Arzu hanım size bir sorum olucak çok takip edemediğimden direk sormak istedim solotica sürekli yeni seriler üretiyor. renkler evet çok doğal ama lenslerde şu gözbebeği boşluğu hala aynı mıdır ? tam bi renge niyetleniyorum fotoğraflara bakıyorum ortasında kocaman kahverengi kendi göz rengi. nasıl doğal olabilir ki bu göz ? son çıkan serilerde de aynı durum söz konusu mudur ?
:85:
canım o resimlerin flashlı flashsız olmasından kaynaklanıyor yoksa mellerin pupilleri sgeniş değil ilk resimdeki gibi .Işıkdan dolayı öyle çıkıyor zaten son hıdrocor mellerde öyle bir pupil genişliği diye birşey yok gözünüzün ortasında pupili inanılmaz doğal bir şekilde gözünüzle kaynaşıyor fakat resim flashlı olursa renk farklı çıkıyor pupil geniş çıkıyor aslında hiçde öyle değil.altta aynı seri iki lens resmi ekledim ikiside aynı dönem çekilmiş resimler seriler aynı renkler aynı.İlk resim flashsız diğeri flahslı flashlı olanın pupili geniş çıkmış o ışıkdan ve gece çekilmiş aslında ilk resimdeki gibi normal hallleri:)