- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Bende izledim o görüntüyü ama adam öyle demek istemedi bi prof.du sanırım.
Karbonmonoksit gazı tatlı bir uyku verir gibi bir şey dedi
Hani çok yorgun olduğumuzda gözlerimiz kapanır ya öyle bir hismiş sanırım
O lafı söyleyen kazayı yorumlayan Prof. Orhan Kural
Ancak orada bir ifade hatası var, karbonmonoksitten ölenler acı çekmez, bunu hissetmez manasında söylemiş. Sonradan açıklık getirip özür diledi
Bende izledim o görüntüyü ama adam öyle demek istemedi bi prof.du sanırım.
Karbonmonoksit gazı tatlı bir uyku verir gibi bir şey dedi
Hani çok yorgun olduğumuzda gözlerimiz kapanır ya öyle bir hismiş sanırım
Burada da başladı sela
Nefes alamıyorum
Allah'ım rahmet et ....
Olan yine masum insanlarımıza olduAllah rahmet eylesin.
Allah ailesine sabır versinn
Sabahtan beri ben de aklımdan çıkaramıyorum. Biliyorum çıkarmamalıyım da. Ama işin en kötü yanı ne biliyor musun? 201 diyorlar ya hani? Bu sayıların gizleniyor olması. Sabah bir kanalda denk geldim, röportaj yapılan adam "İçeride çalışan çocuklar, veya sosyal güvencesi yapılmadan çalışanlar da var ve bu yüüzden rakamlar gizleniyor" diyor ve muhabir bir telaş, yok yok olmaz öyle şey tarzında bir cevapla susuturuyor bu kişiyi. 201 bile bu kadar büyük bir rakamken, acaba asıl rakam ne ben bunu merak ediyorum. Ve artık diyecek söz bulamıyorum ben. Bir insanın eline ne kadar canın kanı bulaşabilir en fazla? Bunu görüyoruz işte ülkemizde artık. Ne diyeyim ben allah onlara daha güzel(!) ölümler versin. Usanmadan her gece bunun için dua ediyorum. Çok inançlı biri değilim ama eğer bir yaratıcı varsa tüm bu kardeşlerimizin ölürken yaşadığı acıyı onlar tek bir bedende yaşasın istiyorum. Ölüm bunlara ödül olur, yaşarken sürünsünler istiyorum! İçim alev alev gerçekten...
Selalar verildikten sonra ipler koptu bende. Yeni biraz kendime gelebildim.
Pencere açık, dışarıda güneş var. Sokakta çocuklar oynuyor, korna ve araba sesleri.
Birisi sabah dokuzdan beri çatısını tamir ettiriyor. Tak tak tak.
Bir uçak geçiyor şu an.
Bebek ağlamasıyla karıştı sesi.
Oyun oynayan çocuklar bakkala gitmek için annelerinden bağırarak para istiyorlar.
Kuş cıvıltıları eksik değil. Hava da güzel.
Hayat devam ediyor ya, ona gıcık oluyorum.
İçimden bi ses çık pencereye bağır diyor çoluk çocuk payla hepsini. Oynamasınlar.
Kuşları sapanla vurasım var.
Hayatın devam ediyor oluşuna sinirleniyorum.
Ne olurdu ki bari hiç olmazsa 1 günlüğüne milletçe çoluğumuzla çocuğumuzla yas tutsak?
Nolur bi günlüğüne milletçe bilinçli olsak? Sussak?
Nolur şu ev hanımları tv'ye bakıp beş dk üzüldükten sonra, neyse diyip normal hayatına devam etmese? Çorba pişirmese bugün?
Bugün yemek yemesek milletçe nolur yani?
Yerin altında hala yüzlerce insan var. Yaşıyolarsa, yaşayanlar karanlıkta, yanlarında arkadaşlarının cesetleriyle oturuyolar sessizlikte. Karınları aç. Zehirleniyorlar yavaşça.
Bişeyler yapmak istiyorum deli gibi ama ne bilmiyorum, kafam çalışmıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Burada bir arkadaşımız ilk sayfalarda yazmıştı. Eniştesi orda çalışıyormuş ve eniştesi o vardiyada 800 kişi çalışıyor demiş.
Ne kadarı nerede bilinmiyor. Ama en gerçek rakam bu duyduğum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Açıklama yaptılar arkadaşlar. Şu saatten sonra canlı işçi çıkarma konusundaki umutlarının tükendiğini söylediler...
Maalesef milletçe uyuşmuşuz
Sokaklarda tık yok
Olmamış gibi herkes
Boşa dememişler ateş düştüğü yeri yakar diye
Biz böyle oldukça, daha çok alırız böyle kara haberler
Onlar bizden insanlar, nasıl katlettiniz diye ses eden yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?