Soma'daki Canlar

Allah'ım çok üzgünüm gerçekten
iş güvenliği önlemlerini alsalardı adam gibi bugün böyle olmayacaktı
cinayeti en alt yetkilinin üstüne yıkacaklar patronlar ceplerini doldurmaya aynen devam edecek.

bütün camilerden sela veriliyor
Allah gani gani rahmet eylesin... Ailelerine dayanma gücü versin Rabbim

şimdi okuduğum bu haber hüngür hüngür ağlamama sebep oldu (((

"Türkiye, Manisa Soma'da maden faciasında hayatını kaybeden işçilere ağlıyor. Soma'daki faciadan sağ kurtulan bir işçinin "Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin."

içim parçalandı sela verilirkem düğüm düğüm oldu boğazım Allahım hayat durdu kimileri için .canlar kopup gitti kara toprağa .ne yangınalar kopar içlerinde ve bizde hissederiz o büyük acıyı ülkemde neden insanların hayatı bu kadar değersiz ve bunun vebalini nasıl ödeyecekler birileri ...

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun rabbim ailelerine sabır versin.

Peygamberimiz, göçük altında kalan insanların şehit olduğunu söylemiştir.
‘…Yıkıntı altında kalarak ölen şehittir…’ Buhari 689, Müslim 1914/164

Allah rahmet eylesin inşallah...

ne yediğimden tat alıyorum ne içtiğimden düşünüyorum ya karınları açsa yada ne yapıyolar şimdi bizim gibi yer yüzünde olmanın hayalini kuruyorlar diri diri toprağa gömülmek bu mudur ALLAHIM sen yar ve yardımcıları ol yardım et onlara

şimdi burda da başladı sela...

ağlayarak dinliyorum...

Rabbim hepsine rahmet eylesin, ailelerine de dayanma gücü versin...

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı an bu işte ne diyebiliriz ki rahmet dilemekten başka :85:

205 kişinin evine ateş düştü göçük altında olanları çıkartma çabaları devam ediyor göçük altında 100 kişi olduğu düşünülüyor(habertürk)

allahım bu nasıl bir acıdır....... tarifi imkansız içimden bişeyler kopuyor hayat nekadrada acımasız... yüreğim somadaki ailelerle beraber atıyor sanki acılarını yüreğimde hissediyorum allahım peygamber sabrı versin onlara acılarını yaşayamadan cesetleri bilgisayardan teşhis etmeye çalışıyorlar

Allah rahmet eylesin

Son düzenleme:

Sabahtan beri ben de aklımdan çıkaramıyorum. Biliyorum çıkarmamalıyım da. Ama işin en kötü yanı ne biliyor musun? 201 diyorlar ya hani? Bu sayıların gizleniyor olması. Sabah bir kanalda denk geldim, röportaj yapılan adam "İçeride çalışan çocuklar, veya sosyal güvencesi yapılmadan çalışanlar da var ve bu yüüzden rakamlar gizleniyor" diyor ve muhabir bir telaş, yok yok olmaz öyle şey tarzında bir cevapla susuturuyor bu kişiyi. 201 bile bu kadar büyük bir rakamken, acaba asıl rakam ne ben bunu merak ediyorum. Ve artık diyecek söz bulamıyorum ben. Bir insanın eline ne kadar canın kanı bulaşabilir en fazla? Bunu görüyoruz işte ülkemizde artık. Ne diyeyim ben allah onlara daha güzel(!) ölümler versin. Usanmadan her gece bunun için dua ediyorum. Çok inançlı biri değilim ama eğer bir yaratıcı varsa tüm bu kardeşlerimizin ölürken yaşadığı acıyı onlar tek bir bedende yaşasın istiyorum. Ölüm bunlara ödül olur, yaşarken sürünsünler istiyorum! İçim alev alev gerçekten...

Herkesin boğazında koca bi düğüm...
sela okundu burdada tüylerim ürperdi haberlere bakıyorum ne ekmek ne su kamyon kamyon tabut gidiyor yazısı
Allahım ailelerine sabır güç ver o temiz masum insanların mekanını cennet eyle rabbim (amin)

Bende izledim o görüntüyü ama adam öyle demek istemedi bi prof.du sanırım.
Karbonmonoksit gazı tatlı bir uyku verir gibi bir şey dedi
Hani çok yorgun olduğumuzda gözlerimiz kapanır ya öyle bir hismiş sanırım

Ölüm bitek garibana yakışıyor değil mi bizim ülkemizde.
Bir ekmek uğruna canını feda edenlere yakışıyor.
Onlar sessiz,kimsesiz ,çaresiz.
Sessizce çalışacaklar,üç kuruş için boyun eğecekler,bir ekmek için de sessizce ölecekler.
Öyle garibanlar ki çizmeleriyle sedyeyi kirletmeyi bile çok görüyorlar kendilerine

Offf yeminle hungur hungur aglayasim var (( bos bakislar ve ardi arkasi kesilmeyen yanaklardan suzulen yaslarr... Hic birsey hissetmiyorum sanki nefes almiyorum bombos icim Allahim bu nasil birseydir sen sifa ver sen sabir ver sen guc ver ( cocuklar yetim anneler gozu yasli kaldi esler perisan tum Turkiye perisan offf ;(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…