- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Kim hangi Tanrıya inanıyorsa, ne şekilde dilek diliyorsa fark etmez. Dilekolay diyeceğim ama, dile bile kolay değil.
Dua edin.
Henüz içerden çıkamamış olanlar için.
Yerin metrelerce altında, yangınla boğuşmak. Birkaç korku aynı anda.
Can verene kadar geçen sürede ne düşündüler acaba, ne geçti akıllarından?
Öson gelişmeleri izlediktenberi tek derdinm bu, çökmüş durumdayım. Daha fazla izleyemedim kapattım.
Öfke de var bi yandan.
Daha bir ay önce, chp, mhp soma maden ocağıyla ilgili ortak bir soru yönergesi iletmişler ancak hükümet reddetmiş. Şimdi onu konuşmanın zamanı değil demiş.
Daha dokız ay önce, bakan orada yemekte imiş., içeriyi ne kadar teknolojik yaptıklarından bahsetmiş bangır bangır..
Bi yandan bunlar hala olurken ülkeye nükleer santral inşaa ediliyor. Nasıl neye güvenelim?
200 cenaze ne demek? Sanki savaş var ülkede. Hayır. Ama yok. Tüm dünya teknoloji içinde yüzerken biz bu rakamı sadece bir kazaya veriyoruz.
Yazsam, daha sayfalarca yazarım da, yazmayacağım. Kelimeler hem kifayetsiz, hem de korkarım gittikçe ağırlaşacak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yani her şey bir yana ( yok bakan istifa etmeli, yok iş güvenliği bla bla) benim anlamadığım daha doğrusu kafamı karıştıran bir şey var. madende yangın var ve maden içindeki canlar için oksijen veriliyore oksijende yanıcıdır. nasıl olacak? oksijen olmasa karbonmonoksitten ............
ALLAH'ım sen yardım et. hem içeride canıyla boğuşan emekçilere, hem yardım edebilmek için dışarı da çırpınanlara, hem de emekçi yakınlarına...
ALLAH'ım sen rahmet eyle. vefat eden madencilerimize...
ya birde kulaktan bir şey duydum. yetkili midir bakan mıdır bilmiyorum ama ''karbonmonoksit zehirlenmesi ile ölmek güzeldir'' demiş. doğru mu bu haber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?