Yani tatil günüm ne bileyim sabahçıyım okulda,bol bol yatar dinlenirdim diye beklerken habire hizmet ediyorumKardeş olmasa haklısınız reddedin derdim de kardeş bunlar ya. Zaten geldiklerinde yan gelip yatmazlar bekar evinizdeki gibi herşeyi ortak yaparsınız. eşiniz rahatsız olsa anlarımda sizinki biraz tuhaf kaçmış. Pandemi olayında haklısınız ama.
Ayyy ne kadar anlayışsızca yazılmış bir yorum kusura bakmayın da normalde çalışıyorum diyorum uykuya hasretim diyorumDaha neler.
Bende dıdının dıdısı ya da eş ailesinden uzak akrabalar falan sandım okurken.
Kardeşiniz ve yeğenleriniz gelmiş, mutlu olmaniz gereken yerde nasil bahsediyorsunuz.
Işleri kardeslerinizle birlikte yapabilirsiniz pek ala. Kardesten yardim istemekte ne var?
Ama bence siz yardim istemeyin acikca bu yazinizi kardeslerinize okutun, eminim evden cekip giderler, bir daha da orda bir kardesimiz var demezler, siz de rahat edersiniz.
He ayrica umarim bir gün kardeslerinize ihtiyac duymazsiniz...
İnsan zaman zaman kendine tahammül edemiyor tabi ki yorucu, hiç bir şey yapmasanız bile insan kalabalıktan yorulur.Yani tatil günüm ne bileyim sabahçıyım okulda,bol bol yatar dinlenirdim diye beklerken habire hizmet ediyorum
Onların en fazla yaptığı yemeği kurup kaldırmak
Yemeği ben yapıyorum
Bi de evde ekstra 12 kişi ile 15 gün geçirmek çok yorucu DEĞİL mi ya başlı başına
Aksinee çok eğlenirsiniz. Şehir dışından geliyorlar. Sadece hastalık bakımından sorun. Arka mahalledeki aileme gidemiyorum keşke sürekli bir arada olabilsem. Hafta sonları var kar tatili var dinlenirsiniz geneYani tatil günüm ne bileyim sabahçıyım okulda,bol bol yatar dinlenirdim diye beklerken habire hizmet ediyorum
Onların en fazla yaptığı yemeği kurup kaldırmak
Yemeği ben yapıyorum
Bi de evde ekstra 12 kişi ile 15 gün geçirmek çok yorucu DEĞİL mi ya başlı başına
Ne kadar kötü bir kalbiniz var. Kardeşlerimi sevmiyorum demiyor ki insanın o kadar kalabalıkta yorulması çok normal. Neymiş umarım kardeşlerize ihtiyaç duyarsınızmış. Ben de umarım siz de kalbinizin ekmeğini yersiniz.Daha neler.
Bende dıdının dıdısı ya da eş ailesinden uzak akrabalar falan sandım okurken.
Kardeşiniz ve yeğenleriniz gelmiş, mutlu olmaniz gereken yerde nasil bahsediyorsunuz.
Işleri kardeslerinizle birlikte yapabilirsiniz pek ala. Kardesten yardim istemekte ne var?
Ama bence siz yardim istemeyin acikca bu yazinizi kardeslerinize okutun, eminim evden cekip giderler, bir daha da orda bir kardesimiz var demezler, siz de rahat edersiniz.
He ayrica umarim bir gün kardeslerinize ihtiyac duymazsiniz...
Yani kendi başınayken belki yumurta kırar yersiniz belki eşinizle gece yarısına kadar oturacaksınız belki sabah uyanmak istemeyeceksinizİnsan zaman zaman kendine tahammül edemiyor tabi ki yorucu, hiç bir şey yapmasanız bile insan kalabalıktan yorulur.
Kar kış kıyamet eğlenemiyoruz sorun ordaAksinee çok eğlenirsiniz. Şehir dışından geliyorlar. Sadece hastalık bakımından sorun. Arka mahalledeki aileme gidemiyorum keşke sürekli bir arada olabilsem. Hafta sonları var kar tatili var dinlenirsiniz gene
Hasret giderirdiniz kardes ve yegenlerinizle , birlikte yapar yer toplardiniz, calissaniz da haftasonuna plan yapardiniz.Ayyy ne kadar anlayışsızca yazılmış bir yorum kusura bakmayın da normalde çalışıyorum diyorum uykuya hasretim diyorum
Yani düğüne 2-3 bilemedin 5 gün önceden gidilir 10 gün önceden neden gidilir ki
Ya şöyle üsturupsuz yorum yapanlara tahammülüm yok siz konumu saçma absürt bulduysanız ya da beni tuhaf bulduysanız okuyup geçin.!Ohaa gelen altı üstü ablanmış ya.
Allahım böyle kardeşleri görünce , kızım kardeşsiz kalsın daha iyi diyorum.
Cidden hiç utanmıyor musunuz böyle konular açarken ?
Kimseye hizmet etme, burası sizin de eviniz de. Madem yorumlara yok anlayışsız yok bilmem ne yazacaktın , ne diye açtın ?
Ailenize evde yokuz tatilde olacağız deyip başınızdan savmanız gerekirdi , bende öğretmenim inanın okul temposundan sonra davul olmuş bir kafa ile ne kendi ailemi ne de eşimin ailesini çekemezdim, eşime de baştan dedim misafir istemiyorum hastayım dinlenmek istiyorum, çok şükür gelen giden yok evimde rahatım, aileniz bile olsa taviz vermeyin derim...Merhaba herkese
Ben öğretmenim ve güya şuan tatildeyiz ama ben ilk günden beri yatılı misafir ağırlıyorum çok yıprandım
Yatılı Misafir genel olarak sevmem hele ki tatil günlerimde..
Düğün var dediler şehir dışından geldiler düğüne daha günler var (biraz da gezeriz diye düşünmüşler) düğün benim dibimde ben,hem soğuk hem hastalık var diye gitmek istemiyorum onlar bi araba dolusu insan çoluk çocuk şehir dışından geldiler
Yakınlık derecemiz öz be öz 2 ablam 1 kardeşim ve 3 er çocukları..
Yani yakınız diye tatil günlerimin bu şekilde zehir edilmesine katlanmak zorunda mıydım ?
İç dökmeydi biraz
Biraz da sizler nasılsınız merak ettim,ben mi düşünüp kendimi geriyorum
(Bedenen dinlenmeyi beklerken okuldan daha çok yorulmak yıprattı bu da geriyor insanların düşüncesizliği üzüyor)
Vayy be yazdıklarımdan bunu anladıysanız tebrik edin kendinizi ve Türkçe öğretmenlerinizi (!) iyi günlerHasret giderirdiniz kardes ve yegenlerinizle , birlikte yapar yer toplardiniz, calissaniz da haftasonuna plan yapardiniz.
Ben anlayissiz degilim ama siz cok sevgisizsiniz. Zerre kardes sevgisi ve aile bağı yok kalbinizde.
Tekrar ayni seyi soyluyorum, bunu gidin kardeslerinize okutun, siz de rahatlarsiniz, yazik insanlar da istenmedigi yerde durmamis ve sizin o kotu negatif enerjinizi almamis olur...
Işte cocuguma kardes yapmamakla bencil mi oluyorum, onu yalniz mi birakiyorum diye dusunen bir cocuk anneleri, hic uzulmeyin. Ben hep bunu anlatmaya calisirim, bakin bazi karakterler oyle oluyor ki kardesinin varligindan rahatsizlik duyuyor. O yuzden kendinizi hic bosuna yipratmayin..
Ayy çok şükür anlayan biri çıktıAilenize evde yokuz tatilde olacağız deyip başınızdan savmanız gerekirdi , bende öğretmenim inanın okul temposundan sonra davul olmuş bir kafa ile ne kendi ailemi ne de eşimin ailesini çekemezdim, eşime de baştan dedim misafir istemiyorum hastayım dinlenmek istiyorum, çok şükür gelen giden yok evimde rahatım, aileniz bile olsa taviz vermeyin derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?