Sömestrde misafir ağırlamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de ay ne güzel ailesi gelmiş eğlenirler diyordum ki güncellemenizi okudum. Sizi özlediklerinden gelmemişler ki, çocukları üstünüze atıp kendileri tatil yapmaya gelmiş.
Bence çok haklısınız, bana kalırsa hiç dört dönmeyin, herkesi memnun etmeye çalışmayın.
Benim ablam da gelir hiçbir şeye elini sürmez, çocuğuna bir dur evladım demez, ben deyince surat asar, ben 1 tane yeğenime katlanamıyorum katlanmak zorunda da değilim çok istesem kendim çocuk yaparım di mi. Evet aileyle bir arada olmak güzel ama herkes elini taşın altına koyarsa, herkes bi işin ucundan tutarsa güzel.

Hay ağzınıza sağlık
Bazen çocuğumuza bile tahammülümüz kalmıyor

Ben çalışan insana hafta sonu 2 saat oturmaya giderken bile 50 kere düşünüyorum
Hele ki şu soğukta para versen şuradan şuraya git diye gidemem.
Allah'ım ya sabır ya selamet

Evliyseniz bence evli insanın evinde 10 gün çoluk çocuk kalınmaz. Eşiniz için de bunaltıcı bir durum. Zaten okulda çoluk çocuk kafanız yeterince şişmişken insan tatil gününü huzurlu geçirmek ister. Hiçbir işe yardım etmiyorlarsa siz görevlendirin yapsınlar. Bu arada corona kardeşten kardeşe geçmez diye bir kural yok ki.

Bu insanlar habersiz mi geldi bilmiyorum ama eğer öyleyse inanırım.
Benim ablam da "sürpriiiiiiiiizzz!" diye habersiz gelirdi 7 saatlik yolu.
Bi keresinde eşimin memleketindeyiz, çat kapı gelmişler onca yolu, aramış kahve koy diyor.
Abla biz evde yokuz buyrun buraya gelin dedik de ne tripler yedik. Ki ben gerçekten iyi sınır koyan, tavır gösteren biriyimdir. Buna rağmen ablam böyle biri işte. Herkesin ilişkileri aynı samimiyette olmuyor. Herkesin ablası abisi düşünceli, şefkatli olmuyor. Konu sahibi size tavsiyem gerçekten küserlerse küssünler, rahatınızı düşünün. Günde 3 saatlik uykuyla durulur mu? Mutfak orda diyin çekilin köşenize. Hatta anahtarı verin ellerine, ev sizin diyin gidin kocanızla tatil yapın ciddiyim.

Ayy keşke size de birgün böyle denk gelse sonra böyle diyebilseniz :)
Diyorum ki her şeye ben koşuyorum her şey :)
Sonra 3-4 kişi değil evde 16 kişi var diyorum, 16 :)
Nee 16 mı? Ya o kadar kişiye yemek yetişmez. Kahvaltılık desen bir günde biter ahahaha. Eviniz kaç odalı? İnanılmaz gerçekten insanlar ne kadar düşüncesiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…