Doğuma Hazırlık Son 1 hafta isim konusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ya isim tam Türk ismi olmasın dedim ya evrensel diye soyadida tam Türkçe ne desem olmuyor :/ ondan da buruk icim

Ya neden ben şimdi isim seçerken bütün geleceğini etkiliycek gibi hissediyorum bu işi dahada zorlaştırıyor var mıydı benim gibi hisseden

Mariana çok tatlı zaten Meryem Ana demek
Maria ana dan türemis yengem in adı ondan yani

Eva çok güzel bir isim. Eğer bir kaç isim arasında kalıp karar veremezseniz kura çekin. Kurayı tam çekerken insan aslında en çok hangisini istediğini daha iyi anlıyor çünkü.
İnşallah şu isim çıkar diye içinizden geçiriyosunuz bir an. O da zaten en çok istediğiniz isim demektir.

Aslında dedim ki umarım en çok ninayi beğenirler diye ama o isimde sevmediğim biri var :/

Benim kizimin adi mila

Ruscada sevdigim , sirpcada ask , oz turkcede elma demek

Ben cok seviyorum ismini ve oldukca evrensel bir isim her ulkede var

Bizd3 yurtdisina yerlesecegiz icimizde en rahat o edecek isim konusunda

Aslında dedim ki umarım en çok ninayi beğenirler diye ama o isimde sevmediğim biri var :/
Nina adında hem tanıdığınız biri var, hem de sevmiyorsunuz o kişiyi. Doğrusu biraz zor bir ihtimal sizi bulmuş ama çok mu önemli ki?
Düşünür didiklersek her isimden sevmediğimiz birini bulabiliriz. Gerçi sizinkilerden bulmak biraz zor:)))

"Melce" ismine ne dersiniz sığınılacak yer, kurtuluş anlamına gelir Arapça kökenlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…