Bu isimleri soyadinizla yan yana gelecek şekilde yüksek sesle söyleyin.Ben kızımın adını karar verirken kararsız kaldığım isimleri cocugumun bebek halini düşünüp yüksek sesle söyledim.Genc kız olduğunu düşündüm yine bu şekilde seslendim.Sadece bir isim içime sindi
Aaa ilk defa duydum anlamı nedirBenm kızımın adı da simla
Madem yabancı olacak bari Vera koyun.Of Arya müzikle ilgili diye sevmiştim alyayi bende pek sevmedim
Umarım Nina iltifattir :)
Mariana çok tatlı zaten Meryem Ana demekAlya çok özenti, Lara ferihadaki tombiş tiki kızın adı...
Bir tek Nina geçer akçe benim için o da Siyah Kuğu'da Natalie Portmanın oynadığı karakter olduğu için. Natalie Portmanı çağrıştırdı bu isim o kadar.
Luna'nın Türkçeyle alakası yok. Luna'ya kadar geldiyseniz Mariana diyorum ve arttırıyorum:) Mariana ismini çok severim. Kendi çocuğum olsaydı koyardım bu adı.
Karlarla kaplı demekmiş canımAaa ilk defa duydum anlamı nedir
Karlarla kaplı demekmiş canım
Eva çok güzel bir isim. Eğer bir kaç isim arasında kalıp karar veremezseniz kura çekin. Kurayı tam çekerken insan aslında en çok hangisini istediğini daha iyi anlıyor çünkü.
İnşallah şu isim çıkar diye içinizden geçiriyosunuz bir an. O da zaten en çok istediğiniz isim demektir.
Aslında dedim ki umarım en çok ninayi beğenirler diye ama o isimde sevmediğim biri var :/
Karlarla kaplı demekmiş canım
Nina adında hem tanıdığınız biri var, hem de sevmiyorsunuz o kişiyi. Doğrusu biraz zor bir ihtimal sizi bulmuşAslında dedim ki umarım en çok ninayi beğenirler diye ama o isimde sevmediğim biri var :/
Pera +1Nina isminin bildiğim kadarıyla kökeni belirsiz
Rusça olduğu düşünülüyor, o zaman hayal demek
Latince Antonina, Peranina gibi isimlerin kısaltması da Nina.
İspanyolca'da da Nina ve Nino var bu durumda küçük kız demek:)
Pera ya da Peri isimlerine ne dersiniz?
Ya bişey sorucam soyadı Türkçe mi Türkçe ise nasıl duruyor :/Benim Kizlarimdan birinin Adi da türkçe diil ibranice noolmus yani Rahel 10 número 5 yıldız isim
"Melce" ismine ne dersiniz sığınılacak yer, kurtuluş anlamına gelir Arapça kökenlidir.Ben ki mağazada yarım saat sampuanini secemeyen isim konusu ili başım dertte surem çok azaldı arkadaşlar çok kararsızım. Ben istiyorum ki
Az bilinen nadir bulunan
Evrensel evet ciddi ciddi evrensel yani türk harfleri olan ama ü ö gibi harfleri olmayan neden derseniz başka bir ülkede buyume ihtimali var ve zorluk yaşanmasıni istemiyorum
Sevimli kısa tatlı bir isim arıyorum
Şu ana kadar
Lina anlamı sanırım hurma fidesiymis ama sorun değil söylenişi hoş tatlı sevimli
Nina
Arya
Sizin bildiğiniz var mi yada benim buldugum isimler hakkında görüşünüz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?