Kızımın ismini Eftelya koymak istedim bir taşlamadıkları kaldı. Olur muymuş? Yakışır mıymış? Mis gibi de yakışırdı halbuki.Ben de ismin evrenselliginden yanayım.
Oğluma Aleks ismini koymayı çok istemiştim ama hey hâk hafız torunu olunca kimse inanamadı bu ismi düşündüğüme
Kız ismi olarak benim de oyum Vera'ya.
Nazım'ın büyük aşkı güzeller güzeli Vera
Mila ayni zamanda bir peygamber ismi sanirim.. Gercekten hoş..Benim kizimin adi mila
Ruscada sevdigim , sirpcada ask , oz turkcede elma demek
Ben cok seviyorum ismini ve oldukca evrensel bir isim her ulkede var
Bizd3 yurtdisina yerlesecegiz icimizde en rahat o edecek isim konusunda
Şükürler olsun gayet normal bi ismim var.. evrensel de olmayıversin...
Hahhahaha leğen:))))Ben zaten ondan vazgeçmiş tim
Halam leyla anneannem de leğen mi?
Demişti
RAHEL'DE karar kıldık
Yaa sende haklısın ama değişik olsun diye konan isimleri görünce acıyorum çocuklara.. ismime şükrediyorum valla..Valla panpa benim de normal bir ismim var amaaaa yurtdışında yaşamak gayet acılı ismimi kimse anlamıyor, kimse yazamıyor, okuyamıyor, yazanlar da yanlış yazıyor
arkadaşımın kedisinin adı mia :)Mia da çok tatlı yavru kedi canlandı gözümde ponçik bişey :)
Yaa sende haklısın ama değişik olsun diye konan isimleri görünce acıyorum çocuklara.. ismime şükrediyorum valla..
Ninja derler mi :| çok korkuncDürüst olucam yurt dışına kesin gidilmeyeçekse koymazdim çünkü Nina da benim Lea nin akıbetine uğrar gibi geliyor
Hani bi türkü varya "Ninna yavrum ninna"
Bide ninja derler arkadaşları da
Ama kesin gidicekseniz güzel
Kızımın ismini Eftelya koymak istedim bir taşlamadıkları kaldı. Olur muymuş? Yakışır mıymış? Mis gibi de yakışırdı halbuki.
Konu sahibi arkadaşım; aklınızdaki isimlerden de Nina pek sevimli geldi bana.
Kızımın ismini Eftelya koymak istedim bir taşlamadıkları kaldı. Olur muymuş? Yakışır mıymış? Mis gibi de yakışırdı halbuki.
Konu sahibi arkadaşım; aklınızdaki isimlerden de Nina pek sevimli geldi bana.
Bu arada unutmayın yurtdışında her ülkede soyad değişmiyor..Evet ya bende çok takmiyim soyadı garip duruyor diye sonuçta evlenirken değişiyor zaten soyadıyla kim seslenicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?