Doğuma Hazırlık Son 1 hafta isim konusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cok cok ozur diliyerek soyluyirm ama onerdiginiz ismleri hic begenmedim cok ozenti ve uyduruk anlamli isimler gibi geldi yurt disinda yasayacak diye kedi kopek isimlerini andiran isimleri koymaniza gerek yokki sirf ismi oyle ya da boyle diye yabanci bir ulkede zorluk cekerek yasayacagini dusunmuyorum.

Hayirli dogumlar diliyorum. Bizde yurt disinda yasiyoruz. Burda tanidiklarim kizlarina
Sabina
Alina
Milana
Amina
Arina
Emilya
Elvira
Aida , isimlarini koymuslar. Bizim oglumuz var, ismini “Raul” koydu esim. Simdi 2,3 haftaya kizimiz olucaq Insallah. Ismini “Alsu”olsun istiyoruz.

Ayşe zehra leyla gibi isimler düşünmez misiniz ? Yanlış anlamayın ama sizin dediginiz isimler bana çok zorlama konulmuş gibi geliyor ben yeni modern şu son 5 10 yılda çıkan isimleri pek sevemedim. Sağlıklı doğumlar. Bu Arada doğduktan sonra daha Rahat karar veriliyor benden soylemesi

Bende cuma doğuma gireceğim hâlâ netleşmedi beğendğm isimleri kağıda yazıp kura çekeceğim yoksa olacak gibi değil bende çok kararsızım...

Hira ve İkra ismini tavsiye ediyorum.

Ahahha haklısınız benimde en çok Nina ya gitti içim luna da görmüştüm ama çok yabancı geldi Mariana yasak maddeyi çağrıştırdı ama söylenişi çok hoş
Mariana, Nina bu tarz koyabilecekseniz seçenek çok.Bu isimler türk ismi değil slav ismi .Seçenek olarak Nelina, Polin, Desa, Denisa, Nelin.

Lina, Arya, Alya nasıl nadir bulunan usimler oluyor ki? Geçtiğimiz sene Türkiye'deki en popüler kız isimleri arasındaydı.
Lina hurma fidesi anlamına gelmez. Line o anlama sahip.

Alize ismini öneriyorum. En azından özenti bir isim değil.
Alize bir rüzgar türünün adı. Coğrafya dersinden hatırlarsınız belki.

Bu arada yurt dışında yaşıyorum ve bu başlıkta "evrensel ad" olarak geçen birçok isim burada avam veya demode olarak görüluyor artık.

Filiz
Esra
Selma
Aylin
Ayla
Gibi isimler ise çok beğeniliyor ve kolay telaffuz ediliyor.

Yani diyeceğim o ki, fazla kasmayın.

Bana da bu tarz isimler çok yapmacık geliyor. Tercih meselesi tabii.
Kimi şu şekil isim koyar kimi bu şekil herkesin hayatına kimse karışamaz :)) Bence hala Defne çok güzel. Bir kizim olursa inşallah adını defne koymayı düşünüyorum. Oğlumun adı Ahmet Çınar uyumlu da olur hehe. Tabi babası ikna olursa. Şu an gerci gündemde ikinci çocuk yok

Tabi ki karışamaz , tercih meselesi diye belirttim. Bu arada Defne için değil, konu sahibinin yazdığı isimler için demiştim.

Tabi ki karışamaz , tercih meselesi diye belirttim. Bu arada Defne için değil, konu sahibinin yazdığı isimler için demiştim.
Anladım canım demek istediğinizi. :)) Ben de bu görüşü belirtmiştim. Dediklerinizi tasdik adına. İnce bir espiri yapayım dedim :))

Bu isimlerde cocuklari olan cok sayida insan var keske fikrinizi su sekilde belirtmeseydiniz.

Defne guzel isim, ben seviyorum.

Mina olabilir

Derin. Bence az bulunan, derin anlami olan evrensel, ingilizcesi deep anlatmasi kolay.

Ben cok istemistim ama soyadimizla komik olacagi icin koyamadim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…