Hayirli dogumlar diliyorum. Bizde yurt disinda yasiyoruz. Burda tanidiklarim kizlarinaBen ki mağazada yarım saat sampuanini secemeyen isim konusu ili başım dertte surem çok azaldı arkadaşlar çok kararsızım. Ben istiyorum ki
Az bilinen nadir bulunan
Evrensel evet ciddi ciddi evrensel yani türk harfleri olan ama ü ö gibi harfleri olmayan neden derseniz başka bir ülkede buyume ihtimali var ve zorluk yaşanmasıni istemiyorum
Sevimli kısa tatlı bir isim arıyorum
Şu ana kadar
Lina anlamı sanırım hurma fidesiymis ama sorun değil söylenişi hoş tatlı sevimli
Nina
Arya
Sizin bildiğiniz var mi yada benim buldugum isimler hakkında görüşünüz nedir ?
Mariana, Nina bu tarz koyabilecekseniz seçenek çok.Bu isimler türk ismi değil slav ismi .Seçenek olarak Nelina, Polin, Desa, Denisa, Nelin.Ahahha haklısınız benimde en çok Nina ya gitti içim luna da görmüştüm ama çok yabancı geldi Mariana yasak maddeyi çağrıştırdı ama söylenişi çok hoş
Tamamen katiliyorum. Ayrica bu isimler salgin gibi yayildi. Herkes koyuyoe. Alisilmadik ve yeni degil.Alınmayın ama bunlar bana çok özenti isimler geliyor..
Alya, arya, mila başka isim mi kalmadı?
Nina da Rus ismi gibi
Defne koyun madem. İyidir. Bu yeni nesil isimler hiç hoşuma gitmiyor. Bana çok zorlama geliyor yanlış anlamayın. Nacizane fikrim bu tabi. Hayırlı doğumlar dilerim.
Kimi şu şekil isim koyar kimi bu şekil herkesin hayatına kimse karışamaz :)) Bence hala Defne çok güzel. Bir kizim olursa inşallah adını defne koymayı düşünüyorum. Oğlumun adı Ahmet Çınar uyumlu da olur hehe. Tabi babası ikna olursa. Şu an gerci gündemde ikinci çocuk yokBana da bu tarz isimler çok yapmacık geliyor. Tercih meselesi tabii.
Tabi ki karışamaz , tercih meselesi diye belirttim. Bu arada Defne için değil, konu sahibinin yazdığı isimler için demiştim.Kimi şu şekil isim koyar kimi bu şekil herkesin hayatına kimse karışamaz :)) Bence hala Defne çok güzel. Bir kizim olursa inşallah adını defne koymayı düşünüyorum. Oğlumun adı Ahmet Çınar uyumlu da olur hehe. Tabi babası ikna olursa. Şu an gerci gündemde ikinci çocuk yok
Anladım canım demek istediğinizi. :)) Ben de bu görüşü belirtmiştim. Dediklerinizi tasdik adına. İnce bir espiri yapayım dedim :))Tabi ki karışamaz , tercih meselesi diye belirttim. Bu arada Defne için değil, konu sahibinin yazdığı isimler için demiştim.
Cok cok ozur diliyerek soyluyirm ama onerdiginiz ismleri hic begenmedim cok ozenti ve uyduruk anlamli isimler gibi geldi yurt disinda yasayacak diye kedi kopek isimlerini andiran isimleri koymaniza gerek yokki sirf ismi oyle ya da boyle diye yabanci bir ulkede zorluk cekerek yasayacagini dusunmuyorum.
Kimi şu şekil isim koyar kimi bu şekil herkesin hayatına kimse karışamaz :)) Bence hala Defne çok güzel. Bir kizim olursa inşallah adını defne koymayı düşünüyorum. Oğlumun adı Ahmet Çınar uyumlu da olur hehe. Tabi babası ikna olursa. Şu an gerci gündemde ikinci çocuk yok
Mina olabilirBen ki mağazada yarım saat sampuanini secemeyen isim konusu ili başım dertte surem çok azaldı arkadaşlar çok kararsızım. Ben istiyorum ki
Az bilinen nadir bulunan
Evrensel evet ciddi ciddi evrensel yani türk harfleri olan ama ü ö gibi harfleri olmayan neden derseniz başka bir ülkede buyume ihtimali var ve zorluk yaşanmasıni istemiyorum
Sevimli kısa tatlı bir isim arıyorum
Şu ana kadar
Lina anlamı sanırım hurma fidesiymis ama sorun değil söylenişi hoş tatlı sevimli
Nina
Arya
Sizin bildiğiniz var mi yada benim buldugum isimler hakkında görüşünüz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?