- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
Bana şey dendi kemiksiz missHah işte aynen. Elalem ne der'cileri.bir kaşık suda boğasım geldi o dönemde.
Çocuğu ben doguruyorum,muhtemelen adını en çok ben telaffuz ediyorum ama isminde elalem barajına takılıyorum.
Türkiye işte,naparsin..
O konuda bir bilgim yok :)Mila ayni zamanda bir peygamber ismi sanirim.. Gercekten hoş..
Hah işte aynen. Elalem ne der'cileri.bir kaşık suda boğasım geldi o dönemde.
Çocuğu ben doguruyorum,muhtemelen adını en çok ben telaffuz ediyorum ama isminde elalem barajına takılıyorum.
Türkiye işte,naparsin..
Deniz kızı , Eftelya 'nın anlamı. Bana da oldum olası hep mutluluk verir.Eftelya hosmus çiçek yada bahar çağrışım ı oldu bende
Fısıldayin çok sevinirimbenim adımın fonetiği yabancı bir isminkiyle aynı, okunuşları aynı yani. ikinci adım da ingilizce. babam çok ileri görüşlüymüş demek, 28 ülke gezdim hiçbir yerde de adımı söyleyince anlamayan olmadı. diğer kardeşlerimin isimleri de öyle. size özelden fısıldayabilirim ama buraya yazamam. :)
Senin ikinci isminden niye haberim yok benimbenim adımın fonetiği yabancı bir isminkiyle aynı, okunuşları aynı yani. ikinci adım da ingilizce. babam çok ileri görüşlüymüş demek, 28 ülke gezdim hiçbir yerde de adımı söyleyince anlamayan olmadı. diğer kardeşlerimin isimleri de öyle. size özelden fısıldayabilirim ama buraya yazamam. :)
Senin ikinci isminden niye haberim yok benim
Bence alea ve ahsen ismi de güzel. Cogu isimler moda isimler cocugunuz okula baslayinca hepsinin ayni ismi omlasini istemiyorsaniz dikkatli secin. Benim icin bu cok onemliydi. Icinize sinen ismi secin sonucta sizin cocugunuz. Mira mia liya linda lidya isimler ve daha bir cok örnek var cok fazla cok bunaltici artik
Ama herkesin kendi secimi
Arya en guzeli yazdiklarinz icinde bence. Ayrica bizde yurtsindayz ama oyle olmasin boyle olmasin diye dusunmedim hic. Zaten buralarda otomatkMen kalkiyor noktalari:))Ben ki mağazada yarım saat sampuanini secemeyen isim konusu ili başım dertte surem çok azaldı arkadaşlar çok kararsızım. Ben istiyorum ki
Az bilinen nadir bulunan
Evrensel evet ciddi ciddi evrensel yani türk harfleri olan ama ü ö gibi harfleri olmayan neden derseniz başka bir ülkede buyume ihtimali var ve zorluk yaşanmasıni istemiyorum
Sevimli kısa tatlı bir isim arıyorum
Şu ana kadar
Lina anlamı sanırım hurma fidesiymis ama sorun değil söylenişi hoş tatlı sevimli
Nina
Arya
Sizin bildiğiniz var mi yada benim buldugum isimler hakkında görüşünüz nedir ?
Bende öle bir isim olmasindan çok korkuyorum Nina sayılmaz dimi onlardan :/
Ben liya diye duydum anlamı da sabrın sonundaki mükafat demekmiş çok hoşuma gittiTarkan kızına Lidya koymuş
Hah işte aynen. Elalem ne der'cileri.bir kaşık suda boğasım geldi o dönemde.
Türkiye işte,naparsin..
Sorma bende ahu ismini çok beğeniyorum koymak istedim herkese ahu Tuğbayı çağrıştırdı yahuu. İsimden soğudum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?