Doğuma Hazırlık Son 1 hafta isim konusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bana şey dendi kemiksiz miss

benim adımın fonetiği yabancı bir isminkiyle aynı, okunuşları aynı yani. ikinci adım da ingilizce. babam çok ileri görüşlüymüş demek, 28 ülke gezdim hiçbir yerde de adımı söyleyince anlamayan olmadı. diğer kardeşlerimin isimleri de öyle. size özelden fısıldayabilirim ama buraya yazamam. :)

Sormayın aynen öyle. Ben söyleyememciler, yakışır mıcılar... Hepsi ayrı şekilci. Insanı kendiyle başbaşa bırakmayı öğrenebilsek belki daha güzel bir yer olurdu...

Eftelya hosmus çiçek yada bahar çağrışım ı oldu bende
Deniz kızı , Eftelya 'nın anlamı. Bana da oldum olası hep mutluluk verir.

Isimlerin yüzde doksanini burda okudum hiç karşılaşmadım duymadım çevremde bu isimler hiç yok ama sizin istediğinizde farklı olması hepsi olabilir o vakit.
Sağlıklı doğumlar dilerim.

Fısıldayin çok sevinirim

Senin ikinci isminden niye haberim yok benim

Bence alea ve ahsen ismi de güzel. Cogu isimler moda isimler cocugunuz okula baslayinca hepsinin ayni ismi omlasini istemiyorsaniz dikkatli secin. Benim icin bu cok onemliydi. Icinize sinen ismi secin sonucta sizin cocugunuz. Mira mia liya linda lidya isimler ve daha bir cok örnek var cok fazla cok bunaltici artik
Ama herkesin kendi secimi

Bende öle bir isim olmasindan çok korkuyorum Nina sayılmaz dimi onlardan :/

Arya en guzeli yazdiklarinz icinde bence. Ayrica bizde yurtsindayz ama oyle olmasin boyle olmasin diye dusunmedim hic. Zaten buralarda otomatkMen kalkiyor noktalari:))
Son hafta kolay gelsin valla. Ama arya cok guzel bence. Bide zaten turk ismi gibi durmuyolar.

Sorma bende ahu ismini çok beğeniyorum koymak istedim herkese ahu Tuğbayı çağrıştırdı yahuu. İsimden soğudum :)

Kızlar Yasmin ve elra hakkında ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…