Doğuma Hazırlık Son 1 hafta isim konusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Loya koy tatlı seker anlaminda

Gerçekten sıkıntılı bir durum karar vermek çok zor gerçekten . Bende çok kararsiz bir insanım böyle daha da zor oluyor . Ben eşimin en başta düşündüğü isme karar verdim sonunda nasipse
Eylül Rana olacak .

Yazılanlardan Eva da hoşuma gitti sizin için Karadenizde de koyulan bir isim ayrıca hemde evrensel.

Ayy Eylül ismine aşığım ama ü var diye eledim çok güzel değil mi ya sonbahar

mia lia kia ciya siya alia bu sene ne kadar cok bu isim denilen seyler var yanlis anlamayin ama bnm de kizm olacak hayirlisi bu isimleri ben kedime kuşuma daha cok yakistiriyorum.
yani o kiz cocugu hep oyle minnak kalmicak.

mia lia kia ciya siya alia bu sene ne kadar cok bu isim denilen seyler var yanlis anlamayin ama bnm de kizm olacak hayirlisi bu isimleri ben kedime kuşuma daha cok yakistiriyorum.
yani o kiz cocugu hep oyle minnak kalmicak.
O isimleri bende sevmedim cidden bir hanimda demişti yaz dizisi diye Ninada karar kıldım sanki ya

Onerilen isimleri begenmedim.Evrensel isim olsun evet ama poncik tarzda olmasin ya liya falan nedir ? Anlami duz kendisi duz isim vurun .Huyunu etkileyecek isimler anlamsiz olunca da etkileniyormus insan.Kız ismi ariyorsaniz esma,esra,zeynep,damla,mehtap,sevde,sevgi...vb isimler düşünebilirsiniz.

Bu kadar evrensel olcak diye kasmayin ya, zavalli uzakdogulular napsin o zaman? Adamin bir ismi var pasaport utaniyor gorseniz... Ama napiyolar onlar da bir takma isim bulup Jo, Kim, vs.. devam ediyorlar. Tum kimlik bilgisinin butun milletlerce bilinip okunabilmesi gerekmiyor. Sevdiginiz herhangi bir ismi koyun onu bunu dusunmeyin. Bu arada Nina gercekten ninja gibi; evrensel dediniz ya, bazi ulkelerde harf okunuslari bile degisiyor siz de tanimazsiniz ismini sonra :)
Nil mesela kolay soylemesi vs. Ela olabilir, umay.

Kızlar Yasmin ve elra hakkında ne düşünüyorsunuz
Ehüümmm
Yasemin hakkında yazayım.
Bulup bulabileceğiniz en evrensel kız ismi. Şu ana kadar karşılaştığım tüm dillerde( Japonca hariç) isim olarak kullanılıyor.. Çin’de bile varmış şok olmuştum..
Telaffuzu hiç zorlamıyor, içinde Türkçe harf de yok ve zorlama bir isim değil..

Lena evrensel bir isim, Arapça'da bizden biri, Yunanca'da Işık anlamına geliyor.

Valla ne koyarsanız koyun birileri dalga geçmek için mutlaka bir yol buluyor.. siz neyi seçerseniz birileri illa ki memnun olmuyor.. çünkü o yakınlar istiyor ki onların fikri alınsın ve beğenilip konulsun.. taşıyıcı anneymişsiniz gibi, siz kırılmazmışsınız gibi yorumlayıp duruyorlar..
Seçtiğiniz tüm isimler güzel...
Nina kulağa çok hoş geliyor..
Pera ve vera da düşünülebilir...
Sizin canınız ne istiyorsa o..
Sizin bebeğiniz, sizin sesinizden çıkacak her isim en güzeli:)

Nina hiç Türk ismi gibi durmuyor.. ve üzülerek içinde en beğenmediğim isim de o oldu. Tabii önemli olan sizin beğenip beğenmediğiniz. Bence ilk yazdığınız isimlerden en güzeli Arya.

Polonyalı bi araştırma görevlisi var arkadaşımız. Cocuklarının adını Ömer Harun Yasir isimlerini vermiş. Yok yurt dısında yasayacak diye abidik gubidik isimler vermeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…