- 5 Aralık 2015
- 714
- 745
- 103
Afedersiniz ama ben nina ismini hiç beğenmedimBende öle bir isim olmasindan çok korkuyorum Nina sayılmaz dimi onlardan :/
Loya koy tatlı seker anlamindaBen ki mağazada yarım saat sampuanini secemeyen isim konusu ili başım dertte surem çok azaldı arkadaşlar çok kararsızım. Ben istiyorum ki
Az bilinen nadir bulunan
Evrensel evet ciddi ciddi evrensel yani türk harfleri olan ama ü ö gibi harfleri olmayan neden derseniz başka bir ülkede buyume ihtimali var ve zorluk yaşanmasıni istemiyorum
Sevimli kısa tatlı bir isim arıyorum
Şu ana kadar
Lina anlamı sanırım hurma fidesiymis ama sorun değil söylenişi hoş tatlı sevimli
Nina
Arya
Sizin bildiğiniz var mi yada benim buldugum isimler hakkında görüşünüz nedir ?
:) :) :)
Gerçekten sıkıntılı bir durum karar vermek çok zor gerçekten . Bende çok kararsiz bir insanım böyle daha da zor oluyor . Ben eşimin en başta düşündüğü isme karar verdim sonunda nasipse
Eylül Rana olacak .
Yazılanlardan Eva da hoşuma gitti sizin için Karadenizde de koyulan bir isim ayrıca hemde evrensel.
Afedersiniz ama ben nina ismini hiç beğenmedim
O isimleri bende sevmedim cidden bir hanimda demişti yaz dizisi diyemia lia kia ciya siya alia bu sene ne kadar cok bu isim denilen seyler var yanlis anlamayin ama bnm de kizm olacak hayirlisi bu isimleri ben kedime kuşuma daha cok yakistiriyorum.
yani o kiz cocugu hep oyle minnak kalmicak.
EhüümmmKızlar Yasmin ve elra hakkında ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?