- 20 Mart 2014
- 294
- 367
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elma guzel ama patlican nikotinden baska bisi saglamio cnm cok az yedin bugun bole devam edersen sonunda duraksamaya girebilirsin en azindan yumurta yiyebilirdin bugun . Yorgun dusmeni istememVe 1 elma 1 er küçük kozlenmis patlıcan ge kırmızı biber. Birazdan yürüyüşe çıkıp dönüşte Leslie inşallah![]()
Teşekkür ederim canım ama yumurtamı günlük yerim sadece bugün yemedim. Ben daha önce diyet de yaptım ama zor veriyorum kiloyu çok az yiyip çok hareket etmem gerekiyor çok sık kabız olurum mesela. Ama sağlığımı da yine de riske bırakmam her zaman böyle yapmam beslenmemiElma guzel ama patlican nikotinden baska bisi saglamio cnm cok az yedin bugun bole devam edersen sonunda duraksamaya girebilirsin en azindan yumurta yiyebilirdin bugun . Yorgun dusmeni istemem
Cok tabiki cnm ama metobolizma hizlandirici kurler falan yapmis sunucuda sasirdi cok deilmi diye onu dusununce benim istedigim sadece 25 kilo vermek bunu yapabilirim diye dusunuorum iki ayda deilde 3-4ayda olur ama yeterki verip daha sonrada kilomu korumak istiyorum. Benim ornek verdigim sey tahil yemek sonucta hergun tahil yenirse protein yenirse vucut depolamaz depoladiklarini atar yenmezse eger vucut depolamaya baslar gibi bi aciklama yapti o hosuma gitti2 ayda 38 kilo çok değil mi tamam kadın çok kiloluymus ama ona bile çok sanki
Anladim cnm bende ilk diyetimde az yedim ne yiyorumki dedim ama ne oldu biraktigimda yine kiloyu geri aldim birde diyet yaparken kabiz olmak istemiyorsan form caylari yesil cay tuketmelisin benkayisi cayi tuketiyorum iyi gelio meselaTeşekkür ederim canım ama yumurtamı günlük yerim sadece bugün yemedim. Ben daha önce diyet de yaptım ama zor veriyorum kiloyu çok az yiyip çok hareket etmem gerekiyor çok sık kabız olurum mesela. Ama sağlığımı da yine de riske bırakmam her zaman böyle yapmam beslenmemi
Hadiya neden kiBugün yediklerimi yazmasam daha iyi yemedim cünkü bir tek bir kase çorba içtim kızlar