son 3, 2 , 1 basliyoruzzz

Sabahtan beri bir ceviz 3 kızarmış patates bir kase tarçınlı yoğurt ve 1 çay bardağına yakın kuruyemiş yedim . Kendimi çok yemiş hissediyorum bir maden suyu içip biraz hareket etmek istiyorum

Aslinda cok az yemissin cnm biraz daha protein agirlikli biseyler yiyebilirsin 3tane patetesi dilim olarak dusunuorum tadimlik yapmissin bu gayet guzel 1 cay bardagi kadr kuruyemis yiyebilirsin bu da iyi yogurtta yemissin birazda tahil tuket canm

Benn bilmem esim bilir progrminda kadin 2 ayda 38kilo verdim dedi sasirdim resmen oda 118lerden dusmus azim edersek bizde yapariz spor bile yapmadim dans ettim gibi hafif seyler yaptim dedi sabah tahilla beslenirsem oglen salata izgara tarzi aksm bisi yemem sabah sıkı bir kahvalti yaparsam oglen yine izgara salata aksam tahil yerdim dedi baya azmine hayran kaldim kadinin bizde azim edersek basarabiliriz

Ve 1 elma 1 er küçük kozlenmis patlıcan ge kırmızı biber. Birazdan yürüyüşe çıkıp dönüşte Leslie inşallah :KK76:
Elma guzel ama patlican nikotinden baska bisi saglamio cnm cok az yedin bugun bole devam edersen sonunda duraksamaya girebilirsin en azindan yumurta yiyebilirdin bugun . Yorgun dusmeni istemem

Bugunki menum :
Sabah: bir bardak kayisi cayi peynirli tereyagli omlet bir kucuk domates 1 kucuk ince dilim cok tahilli ekmek
Ara ogun: 5-6adet antep fistigi bir adet kepekli grissini
Oglen: bir kaseye yakin meyveli musli bol sutlu
Ara ogun: bir bardak nane limonlu yesil cay iki adet kepekli grisini
Birazda kacamak yaptim 2 adet cig kofte yedim sadece cig kofte baska deil...
Aksamda sadece tarcinli yesil elmali yogurt yiyecegim bir kase kadar
Bol su icmem lazm ama icemiorum onada dikkat edicem....

Elma guzel ama patlican nikotinden baska bisi saglamio cnm cok az yedin bugun bole devam edersen sonunda duraksamaya girebilirsin en azindan yumurta yiyebilirdin bugun . Yorgun dusmeni istemem
Teşekkür ederim canım ama yumurtamı günlük yerim sadece bugün yemedim. Ben daha önce diyet de yaptım ama zor veriyorum kiloyu çok az yiyip çok hareket etmem gerekiyor çok sık kabız olurum mesela. Ama sağlığımı da yine de riske bırakmam her zaman böyle yapmam beslenmemi

2 ayda 38 kilo çok değil mi tamam kadın çok kiloluymus ama ona bile çok sanki
Cok tabiki cnm ama metobolizma hizlandirici kurler falan yapmis sunucuda sasirdi cok deilmi diye onu dusununce benim istedigim sadece 25 kilo vermek bunu yapabilirim diye dusunuorum iki ayda deilde 3-4ayda olur ama yeterki verip daha sonrada kilomu korumak istiyorum. Benim ornek verdigim sey tahil yemek sonucta hergun tahil yenirse protein yenirse vucut depolamaz depoladiklarini atar yenmezse eger vucut depolamaya baslar gibi bi aciklama yapti o hosuma gitti

Teşekkür ederim canım ama yumurtamı günlük yerim sadece bugün yemedim. Ben daha önce diyet de yaptım ama zor veriyorum kiloyu çok az yiyip çok hareket etmem gerekiyor çok sık kabız olurum mesela. Ama sağlığımı da yine de riske bırakmam her zaman böyle yapmam beslenmemi
Anladim cnm bende ilk diyetimde az yedim ne yiyorumki dedim ama ne oldu biraktigimda yine kiloyu geri aldim birde diyet yaparken kabiz olmak istemiyorsan form caylari yesil cay tuketmelisin benkayisi cayi tuketiyorum iyi gelio mesela

Ben hergün kendi çayını yapıyorum zencefil zerdecal karanfil tarçın elma ve Yeşilçay ile hazırlıyorum. Açlık otu diye bir şey aldım sinemaki ailesinden arada onu içmeye başladım.

Ciddi bi sekilde diyet yapiyorsunuz demek istedigim hani diyet yiyecekleri yiyorsunuz Ben daha cok evde olan seyler evde ne yemek piserse cunku kiloyu korumam icin Nasil basliyorsam oyle devam ettirmem lazim atiyorum mesela sabah kahvaltida sadece ceviz yiyorsun kilo verdikten sonra normal kahvaltini yaptigin zaman da Geri aliyorsun verdiklerino o yuzden gundelik hayatimda plan pisen seylerden yemeye calisiyorum ayrica gidip diyet icin birseyler almiyorum bilmiuorum yani kalici olmasi cok onemli cunku kolay veremiyorum kendi adima konusuyorum tabi

Ben de öyle yapıyorum normalde evde eşim çocuğum ben varım sadece. İkiside etebur. Sabah eşim erkenden ise gidiyor öğle arası geliyor bizde kızimla geç uyaniyiruz o gelinceye kadar kahvaltı hazırlıyorum hazırlarken ağzıma ceviz atıyorum. Normalde böyle yapmam uzun zamandır evde yoktuk yemek için malzeme yok pisirebilecegim gecistiriyiruz simdilik. pazarı bekliyorum. Yine de bu diyetimde herseyin sadece tadına bakarak devam etmek istiyorum en azından ilk hedefime ulaşana kadar.

Gunaydin kizlar
Tabiki evde ne varsa onu yeyin benim evde musli ve grissini vardi oyuzden tuketiyorum ben seviyorum oyle seyleri yemeyi ama ekmek yerine cok tahilli veya kepekli tuketin derim birde yagli yiyeceklerden asitli iceceklerden uzak durun ..
Bitki caylari ve bol su icin spor yapmadan once sıcak bir yesil cay gibi icecekler tuketin ki metobolizma hizlansin ;)

Aksam esimle disari ciktik iskender yemek isredi bende sen bir bucuk soyle ben etlerinden alirim azicik yemiycem dedim olmaz ole sey dedi bi soledi banada pidesinden bir tane tattim etleri ve yogurdu yedim sonrada sahil kasabasina gittik 2 saat yuruduk sahilde bir bardak sekersiz cay ictim ve donduk .yuruyusumu yapmis oldum ve gunu tamamladim bugun daha hafig beslenmeyi dusunuorum daha kahvaltimi yapmadim

Sabah kahvaltim: yaptigim menemenlik domatesli sostan 2 yemek kasigi tavaya koydum bir yumurta kirdim kavurduktqn sonra birde peynir attim icine yarisini koydum tabaga yarisini yiyecegim bir dilim ince misir ekmegi ve bir dilimde cok tahilli ekmek yiyecegim ..

Ne güzel eşinizle yuruyus yapmis oluyosunuz hayalim :)Kahvaltım bir dilim peynir,bir adet salatalık ,bir dilim tam buğday ekmek ve çay :)

Back
X