Güzel benceKahvaltı
2 h.yumurta, domates salatalık
peynir zeytin ve siyah çay
Ara 1 yeşil elma
Öğle
Z.yagli yeşil fasulye ve yoğurt
Türk kahvesi
Ay kuzum yaa ben buraya hiç bakmadım ki diğer tarafa başlayınca. Özür dilerim.Selam canım
Son 3 mesajıma cevap vermedin
İstemiyorsan söyleyebilirsin
Zaten cumaya kadar demeyelim demiştik
Ben de şaşırdım yaaaAy kuzum yaa ben buraya hiç bakmadım ki diğer tarafa başlayınca. Özür dilerim.
Devam edelim mi? Ben senle yarismayi ve yazmayı çok seviyorum:) hadi bidaha:)
TamamBen de şaşırdım yaaa
Tamam edelim
tebrikler:) güncelleme yapayım ben de:Geçen cumadan beri 61.30 oldum
Tam yarım kilo gitti
Şükürrrr
:))))tebrikler:) güncelleme yapayım ben de:
55.3
100 gram vermişim ..
Ya canım 1200 kaloriyle kilo veremezsiniz ki? Hatta elmayla 1300.. boyun kaçtı sana günlük Alman gereken kaloriyi söylicem. Yasin da 32 dimi.
1500 den fazla olmaz banaYa canım 1200 kaloriyle kilo veremezsiniz ki? Hatta elmayla 1300.. boyun kaçtı sana günlük Alman gereken kaloriyi söylicem. Yasin da 32 dimi.
Çok tabisi :)1500 den fazla olmaz bana
32
Boyum 1.62
Çok mu az mı anlamadım
Ama vücudum çalışmaz Kİ çok az olursa daÇok tabisi :)
Hergun düzenli egzersiz var mıydı yoksa sadece adım temizlik falan mı. Bal gibi çalışir. Bundan sonra koçluk yapacam sana:))Ama vücudum çalışmaz Kİ çok az olursa da
Az yapıyorum o tip evetHergun düzenli egzersiz var mıydı yoksa sadece adım temizlik falan mı. Bal gibi çalışir. Bundan sonra koçluk yapacam sana:))
Az egzersiz dediğimde günlük kalorin 1200 çıktı en fazla. iyiymiş yani ama 1000 kalori yap onu sen. haftalik 1 kiloyu garantilersin o zamanHergun düzenli egzersiz var mıydı yoksa sadece adım temizlik falan mı. Bal gibi çalışir. Bundan sonra koçluk yapacam sana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?