Selamlar,
Veremediğim bu 5 kilonun canina okumaya geldim.
Yüzbin yıldır kadınlar klübünü takip ediyorum, yıllar önce bir tane de üyeliğim vardı ama hatırlamıyorum, şimdi yepisyeni bir üye oldum
Su an İstanbul'dan Çeşmeye içimde kalan bikinilerle gevsek karın ve geniş basenlerle tatile gidiyorum. 11 aylık bitanecik oğlum var,
Hamilelikte 24 kilo aldım ama son 5 i kaldı.
Vücudum bayagi etkilendi doğumdan ama en azından kilomu vermek sonra sıkılaşmak vb dikkat etmek iştiyorum.
Dün olan komik bir olayı anlatmak isterim.
Tatile gideceğim icin ve eski bikinilerim olmadığı icin yeni bir mayo / bikini almamız lazımdı.
Girdik avm de mağazaya. Hemen satış danışmanı geldi ben de beğendim birkaç bikini mayo 40 42 beden.
Olmuyor. Çıktı basenler popo.
Utandım satıcıdan.
O ara esim Bebekle geldi, ben de hemen ay Can'ım siz mi geldiniz diye atladım Evet satıcı o çocuk benim bunlar da dogum kiloları veremedim yoksa ben cok fit bir insanım aslında
Esime de mahcup oldum oğluma diyor ki anne senin yüzünden giyecek bulamıyor
Neyse sonuç olarak bu 5 kilo gitsin
Son 5 kilo derken oldu son 7 kilo.
Bayram haftası ve sonrasında 2 kilo almışım.
Bebeğimin doğduğu ilk Zaman'lar emzirsem de bu kadar hızlı almazdım, şimdi aldım.
2 ay önceki kiloma dondum iki aylık emeklerim 2 haftada boşa gitti. Oğlumun dogum gününe kilolarımı vermek istemiştim ama yetişemeyeceğim Pek Mutlu ve umutlu degilim
Merhaba, iki hafta öncesine kadar kısa kısa da olsa yürüyüş yapmaya çalıştım malsesef Bebekten ötürü disiplinli olamıyorum. Ama faydasını gördüm bir ayda 2 kilo fark etmişti lakin 2 haftada aldık geriye
Merhaba, iki hafta öncesine kadar kısa kısa da olsa yürüyüş yapmaya çalıştım malsesef Bebekten ötürü disiplinli olamıyorum. Ama faydasını gördüm bir ayda 2 kilo fark etmişti lakin 2 haftada aldık geriye
bebeğin uyuduğu zaman evde leslie ile yürüyüş yapabilrisin burda çok fazla kişi var bunu yapan ve etkisini gören ki zaman zaman bende yapıyorum, faydası olur umarım..