Hahaha korkma kız sabah ola hayır olaayyyyy
napıcan tartıda artımı çıkacanEfkalandım şimdi yediklerimi düşününce bunu üzerine içilir.
Atim mi 8tane açlık otu ?çekim mi karı ağrısı ?
roxen2303
napıcan tartıda artımı çıkacan
bendeki etkisini merakla bekliyorum kaç saatte etki ediyo bu otyok ben açlık otuma guveniyorum
Canım hemen etmez 6-8 saat arası bi sanciyla uyanabilirsin kişiden kişiye değişir metabolizmasi yavaş kişilerde ilk içmeye etki etmeye bilir 2. Den sonra baslar. Normal birinde ilk içmeye baxen 4 saatte de olabilirbendeki etkisini merakla bekliyorum kaç saatte etki ediyo bu ot
o zaman metabolizma durumumuda görücez böyleceCanım hemen etmez 6-8 saat arası bi sanciyla uyanabilirsin kişiden kişiye değişir metabolizmasi yavaş kişilerde ilk içmeye etki etmeye bilir 2. Den sonra baslar. Normal birinde ilk içmeye baxen 4 saatte de olabilir
bekleriz 4 kişiyiz bizde 2 örtmen 1 öğrenci bideBu grup kalabaliga benziyor,ama arada burayada takilirim,tesekkrler davet icin
Bana bir kisi olsun tammdr ,8 kg gidene kadar.
elbettekiAa guzel 4 kisi.bnde 5 olayim
Bu 5.ye 5 kg verdirin :)
4 sene sonra aranıza bir otrmen daha katılmak üzere inşallahbekleriz 4 kişiyiz bizde 2 örtmen 1 öğrenci bidegoldenheart ablamın işini bilmiyorum burdayız herzaman
inşallah canım benim4 sene sonra aranıza bir otrmen daha katılmak üzere inşallah
öğle : 1 kase üzüm 1 top limon dondurma
akşam : 1 tabak peynirli makarna , salata , 1 dilim ekmek
gün içinde 2 avuç çekirdekte yedim
o zaman metabolizma durumumuda görücez böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?