Son 8 kilo..

yahu kafayı yedim kendime çok kızıyorum başladığım noktaya geri döndüm bişeyler yapın bi akıl verin bana kızlar 66 görmek istiyorum gerçekten ağlıyacağım
Açıkça bişey soylicem . Belirli bi kiloya düştükten sonra kilo vermesi daha zor oluyo ben onu 57 kiloya düşünce anladım . 60 dan 57 ye çok rahat kilo verdim . Şunu söyleyim tekrar . Belirli bi kiloya düştük ten sonra yemek Yemen eski düzende olunca kilo verilmiyor. Ben zaten normalde de çok fazla yemek yiyen biri değilim mesela bazı diyet listelerine bakıyorum . Ben o diyet listesini yapsam çok kilo alırım çünkü normalde o kadar yemek yemiyorum . Yemek yemeyi aza indirip daha az kalorili şeyler yeyip düzenli spor yapmadığım sürece asla 57 den de düşemem eminim . Şuan yaptigimin sağlıkli olmadığıni da biliyorum ama böyle yapmazsam kilo veremicegmi biliyorum .

bir iki gün sıvı detoksu yapıp 66 direncimi kırsammı diyorum inebilirmiyim çarşamba sabahı 69 dum bugün 69.3 anlamıyorum nerde yanlış yapıyorum

bir iki gün sıvı detoksu yapıp 66 direncimi kırsammı diyorum inebilirmiyim çarşamba sabahı 69 dum bugün 69.3 anlamıyorum nerde yanlış yapıyorum
Bencede detoks yapmadan toparlanamayiz biz . Bende yemek yemeyi kesip bir gün sadece yogurt yemeyi düşünüyorum 55 i görebilmek için. Şuan tokum 56.3 çıkıyorum . Yarın sadece yoğurt yesem ertesi güne rahatlıkla 55 i gorebilirim diye düşünüyorum

ama kalıcı olacakmı işte

yahu kafayı yedim kendime çok kızıyorum başladığım noktaya geri döndüm bişeyler yapın bi akıl verin bana kızlar 66 görmek istiyorum gerçekten ağlıyacağım
canım beterin beteri var ben şubatta 67dim simdi 77 hergün öyle tatlılar börekler tıka basa da yemedim.
sabret biraz açlık otunu günde 2ye çıkar sabah akşam kesin faydasını görürsün

aynen doğru kilon azaldıkça kilo vermek zorlaşıyor ve bi dönem bazı kilolarda takılıyor.bu dönem sabredip diyeti nasıl olsa veremiyorum diyip bırakmamalı spora ağırlık verilmeli bence

canım sen zamanında çok detoks denedin hangisi işe yaradıysa onu yap bi kırılma noktasında olabilirsin
Evet her detoks ise yaramıyor sonuçta. Ben biara 1 lt süt kqynatiyodum içine iki yemek kaşığı yeşil çay atıp demlendirip 1 gün boyunca detoks yapiyodum sadece onu içiyodum baya iyi oluyodu. Buarada yogurda taktım detoks olarak ara ara yapıyorum pulbiber karıştırıp yiyorum tuvalete de çıkarıyor

ve bety hanım iftiharla sunar:
MENÜ sabah: 4mini poaca 1bardak didi
ögle :yok
ara :2kare bitter ve 1avuç üzüm
akşam: salata et kavurma yarım dilim ekmek
and now:turkish coffee
yemek işi bitmiştir 19.00 itibari ile

evet yoğurt ayran iyi ödem atıyor.pul biber tuvalete çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…