Son 8 kilo..

olur olur.. güzel olur..

Kızlar,
Dün akşam 6,30 itibariyle yemek işi bitti. O saatlerde de pek sağlıklı şeyler yemedim ama fazla da abartmadım.
Ayrana ben de bayılırım.. Azcık az tuzlusunu daha çok severim. Böyle az tuzlu ayran markası biliyorsanız yazın.

Ben menü yazmaktan sıkılıyorum gibi, sabahları fix peynir bir veya iki dilim ekmek domates salatalık yeşillik birber zeytin bunlardan bulabildiklerimle kahvaltı yapıyorum.
Öğlenleri uzun zamandır pilav makarna ekmek vs neredeyse hiiiç yemiyorum.
Acaba dikkat etmesem noolurdum çok meraktayım. :)
Çoğu akşam kopuştayım umarsızca bulduğum ne varsa yiyorum.

Akşam 7 de biterse bu iş zaten benim sorun otomatikman çözülecek

Kahvem şekersiz
Nescafem sütlü şekersiz
Her gün bir fincan yeşil çay
Her gün ennnn az 1,5lt. su..

Bunlar benim rutinlerim.. Öpüyorum.

Sabah : 1 bardak ılık limonlu su
6 tane erik
1 küçük kepekli sandviç ekmeğine bol yesillik domates peynir koyup yedim
Aksam: 1 kase yoğurt çorbası
1 tane tavuk butu

ayy ben internetten baktığım kadarıyla yaptım kaynamış suya 6-7 yaprak attım şimdi içiyorum tadı da fena değil hani

Canım evet geç yemmeye çalış. Ayran hakkında bilgim yok biz burda köy yogurdundan yapiyoruz

Günaydın yazacaktım bende gene sorry ı am late
Benimde 1 kilo olsun bakalım ben başlarken 77.3du yanılmıyorsam o mu baz alınacak kilo bildirimleri de salı mi baby

açlık otunu aldırdım nasıl yapıyoruz şimdi bunu bety21
Canımcıgım geç oldu kusura bakma 2 gündür annem bende sürekli meşgulüm bugün sis parmağıma ragen kileri boşalttım düzelttim iş bitmiyor akşamda misafirlikdeydim
Neyse gelelim sorunun cevabına bence hızlı giriş yapma vucudun nasıl tepki verecek bakalım
1su bardağı suyu kaynat 5 tane at 2dk kaynasın ilikken iç.
Çok atarsan ishal eder karın ağrısı cekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…