- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
kızlar kendimize haftalık kilo verme hedefi koyalım veremediğimiz zaman o hafta fazladan 1 saat spor yada verdiğimizde 1 öğüne istediğimiz bir yiyecek tarzında ödül koyalım veya o hafta en fazla kilo veren ve an az kilo veren için geçerli olsun bu kurallar ne dersiniz
günaydın kızlarr
o zaman herkes bu mesajın altına bu haftaki vermeyi hedeflediği kiloyu yazsında topluca dursun hedefler( bu salı günü bildirilen kilolar başlangıç için baz alınacaktır)
roxen2303 1.5 kilo
Ben günde 1 avuç çekirdek sağlıklı diye biliyorum yaöğle : 1 kase üzüm 1 top limon dondurma
akşam : 1 tabak peynirli makarna , salata , 1 dilim ekmek
gün içinde 2 avuç çekirdekte yedim
Canım evet geç yemmeye çalış. Ayran hakkında bilgim yok biz burda köy yogurdundan yapiyoruzKızlar,
Dün akşam 6,30 itibariyle yemek işi bitti. O saatlerde de pek sağlıklı şeyler yemedim ama fazla da abartmadım.
Ayrana ben de bayılırım.. Azcık az tuzlusunu daha çok severim. Böyle az tuzlu ayran markası biliyorsanız yazın.
Ben menü yazmaktan sıkılıyorum gibi, sabahları fix peynir bir veya iki dilim ekmek domates salatalık yeşillik birber zeytin bunlardan bulabildiklerimle kahvaltı yapıyorum.
Öğlenleri uzun zamandır pilav makarna ekmek vs neredeyse hiiiç yemiyorum.
Acaba dikkat etmesem noolurdum çok meraktayım. :)
Çoğu akşam kopuştayım umarsızca bulduğum ne varsa yiyorum.
Akşam 7 de biterse bu iş zaten benim sorun otomatikman çözülecek
Kahvem şekersiz
Nescafem sütlü şekersiz
Her gün bir fincan yeşil çay
Her gün ennnn az 1,5lt. su..
Bunlar benim rutinlerim.. Öpüyorum.
Günaydın yazacaktım bende gene sorry ı am lategünaydın kızlarr
o zaman herkes bu mesajın altına bu haftaki vermeyi hedeflediği kiloyu yazsında topluca dursun hedefler( bu salı günü bildirilen kilolar başlangıç için baz alınacaktır)
roxen2303 1.5 kilo
Ooo hem makarna hem ekmek olmamış babyöğle : 1 kase üzüm 1 top limon dondurma
akşam : 1 tabak peynirli makarna , salata , 1 dilim ekmek
gün içinde 2 avuç çekirdekte yedim
salıı beybiGünaydın yazacaktım bende gene sorry ı am late
Benimde 1 kilo olsun bakalım ben başlarken 77.3du yanılmıyorsam o mu baz alınacak kilo bildirimleri de salı mi baby
ayy biliyorum onu ama ekmek çok seviyorum yahuOoo hem makarna hem ekmek olmamış baby
Canımcıgım geç oldu kusura bakma 2 gündür annem bende sürekli meşgulüm bugün sis parmağıma ragen kileri boşalttım düzelttim iş bitmiyor akşamda misafirlikdeydimaçlık otunu aldırdım nasıl yapıyoruz şimdi bunubety21
Valla korkutmak gibi olmasın ben 8 atmıştım geçen 4 günde anca kendime geldim bişey olmaz inş. Olursa azaltirsinayy ben internetten baktığım kadarıyla yaptım kaynamış suya 6-7 yaprak attım şimdi içiyorumtadı da fena değil hani
ayyyyyValla korkutmak gibi olmasın ben 8 atmıştım geçen 4 günde anca kendime geldim bişey olmaz inş. Olursa azaltirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?