Ahahaha.yes sorryyou are late todaytopic accık ingilizce görsün
tek s ile hemşoAhahaha.yes sorry
i'm ver bussy today (meşgul böylemi yaziliyordu ?)
ooo bu saatte spor çok hırslı gördüm seni tabi 1 kilo dedi ya hedefiAy hadi siz ingiliccenizi gelistiredurun bende bi spor yapiyim bariiiii
Canım ben yapamiyacagim şeyi söylemem1 saatcik fazladan spor oda hedefe ulaşamazsan
Bi wowww da sana geliyorAy hadi siz ingiliccenizi gelistiredurun bende bi spor yapiyim bariiiii
sanada yemek cezası veririz 2 gün aşkam yemeğinden alırız ekmeği olur biterCanım ben yapamiyacagim şeyi söylememşu sıralar romatizmam sürekli aktif sor yapamam evin içinde bile dolansam ayağım dizim tutuluyor ah sağlıklı olacaktim ki
Günde 1000 ip atlayıp üstüne 1 saat spor yapıyordum geçen sene
hadi tam gaz devam devamBen 500 gram dedim güldün bana hatta su içme dedin aaa
Bende 1 kiloya çıkardım haftaya 55 olarak buralardayım hadi bakalım bir ki bir ki
o kadar ayranı nasıl içtin kızzzMenü sabah 2 yumurta yarım domates az peynir yarım dilim ekmek
Öğle yarım domates 4 kadin budu köfte 2 bardak ayran 1dilim ekmek
Ara taze yerfistigi küçük kaşe
Akşam çok geç oldu 21.00gibi ızgara tavuk 3 bardak ayran çeyrek ekmek üstüne 3 közlenmiş mısır
dediğinizi duyar gibiyim
Aynen canım biraz azalsın romatizma başlıcam hemen spora
Böyle kilo verilmeeeezzzzMenü sabah 2 yumurta yarım domates az peynir yarım dilim ekmek
Öğle yarım domates 4 kadin budu köfte 2 bardak ayran 1dilim ekmek
Ara taze yerfistigi küçük kaşe
Akşam çok geç oldu 21.00gibi ızgara tavuk 3 bardak ayran çeyrek ekmek üstüne 3 közlenmiş mısır
dediğinizi duyar gibiyim
Olur tabiki zaten ekmek yasak bizesanada yemek cezası veririz 2 gün aşkam yemeğinden alırız ekmeği olur biterörtmen hanım çözüm önerileri getirelim
o kadar ayranı nasıl içtin kızzz
Evet canım haklısın en azından abur çabuk tatlı yemedim bak bu 3 günden beriBöyle kilo verilmeeeezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?