Sabah: 2 bardak ılık limonlu su , 3 kaşık biberli yoğurtkahvaltı : 6 zeytin , 4 dilim sucuk , 1 dilim ekmek , salatalık , çay
ara : 1 sade kahve , üzüm
öğle : 2 ince dilim pizza , zero kola
akşam yok
az yemişsin canımSabah: 2 bardak ılık limonlu su , 3 kaşık biberli yoğurt
Ogle: biraz ekmek zeytin
Aksam : 2 kasik domatesli makarna .
Bugün yoğurt günü yapamadim maalesef
Makarna çok şisirdi. Hiçbi şey yiyemem bugün artıkaz yemişsin canım
Canım gerçekten çok az olmuş mideni baya kucultmussun galiba 2 kaşıkla doyduğuna göre çok hırslı gördüm seniSabah: 2 bardak ılık limonlu su , 3 kaşık biberli yoğurt
Ogle: biraz ekmek zeytin
Aksam : 2 kasik domatesli makarna .
Bugün yoğurt günü yapamadim maalesef
doğru söylüyorsun canım ama emeğini boşa verme orda 2-3 gündeBaktım 6 günde 1.5 kilo gitmiş bu 6 günlük çaba boşuna gitmez inş. Malum insan kendi evinde olmayınca diyetini yapamiyor
Çok şükür gerçekten . Yedikten sonra sisince anlıyorum midemin kuculdugünü ama akşam yine patlamış misir falan yedim pek iyi olmadıCanım gerçekten çok az olmuş mideni baya kucultmussun galiba 2 kaşıkla doyduğuna göre çok hırslı gördüm seni
bence gayet güzel afiyet olsunmrb kızlar menü:sabah 2yumurta 1dılım ekmek 3zeytin üstüne 3kare çikolata
öğle 3 lahmacun salata 1brdk ayran
akşam 1küçük tabak et sote, salata az öncede dondurma yedim 2dolu yemek kasıgı
niden poğaça1 bardak adaçayı
2 pogaca
8 zeytin
bende merakla bekliyorum yarınıKızlar.. c.tesi biraz yedim ama pazar günü yani dün de 7 den sonra bişi yemedim :)
Yarın ak koyuuuun kara koyuuun çıkar ortaya.. en azından kilo kontrolü ve takibi yapıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?