iyileştim canım bugünde ilaç içtim yarın içmem artıkHastalığın nasıl oldu ıyilestin mi ?
İYİ çok şükür iyiles bian önce :)iyileştim canım bugünde ilaç içtim yarın içmem artık
inşallah canım benim sağolasınİYİ çok şükür iyiles bian önce :)
dur sakınn girme o dalgalara ben kapısında bekliyorum zaten sende gelme , zor günler geçiriyoruz motivasyonumuz düştü ama toparlicaz salıya ne kaldı şurda spor yapamıyosak daha sağlıklı besleneceğiz ama sağlık çok önemli bu ilaçları kullanmandan başka seçenek varmı tedavi içinkızlar ne yapıyorsunuz benim canım sıkkın romatizmam artıyor sol işaret parmağımdan sol dizim sağ orta parmağıma geçti kortizona başladım gene dün 1 bugun 1 içiyorum nah zayıflarım ben sporda yapamıyomgençliğimin baharındayım 32 yaşındayım bu romatizma bu şişmalık beni tüketiyor.herkes dal gibi takıp takıştırıp süslebiyo ben 32mde kendimi 60 hissediyom
bi depresyon dalgası geldi bana@Brck06 roxen2303 @kralicem77
Hiçbi şey senden ve senin sağlığından daha önemli değil . Olamazda ... benim annem de kullandı kortizonlu ilaç evet haklısın bi süre kilo veremiyorsun. Ama suan iyileşti ve annem zayifliyorr. Sende iyilestigin zaman o ilaçları kullanmak zorunda kalmicaksin günden güne ne kadar çabuk kilo verdiğini farkediceksin. Şuan vazgeçmenin depresyona girmenin hiç sırası değil . Sen yine yediklerine dikkat et sağlığına kavus. Bak gorceksin kilon gidivericek. Ama sabırlı ol olur mu o ilaçlar bigün bitcek sen kullanmak zorunda kalmicaksin çünkü iyileşmiş olcaksin . ALLAH bian önce şifani verir inşallah istediğin kiloya ulaşırsin. Lütfen vazgeçmekızlar ne yapıyorsunuz benim canım sıkkın romatizmam artıyor sol işaret parmağımdan sol dizim sağ orta parmağıma geçti kortizona başladım gene dün 1 bugun 1 içiyorum nah zayıflarım ben sporda yapamıyomgençliğimin baharındayım 32 yaşındayım bu romatizma bu şişmalık beni tüketiyor.herkes dal gibi takıp takıştırıp süslebiyo ben 32mde kendimi 60 hissediyom
bi depresyon dalgası geldi bana@Brck06 roxen2303 @kralicem77
Hiçbi şey senden ve senin sağlığından daha önemli değil . Olamazda ... benim annem de kullandı kortizonlu ilaç evet haklısın bi süre kilo veremiyorsun. Ama suan iyileşti ve annem zayifliyorr. Sende iyilestigin zaman o ilaçları kullanmak zorunda kalmicaksin günden güne ne kadar çabuk kilo verdiğini farkediceksin. Şuan vazgeçmenin depresyona girmenin hiç sırası değil . Sen yine yediklerine dikkat et sağlığına kavus. Bak gorceksin kilon gidivericek. Ama sabırlı ol olur mu o ilaçlar bigün bitcek sen kullanmak zorunda kalmicaksin çünkü iyileşmiş olcaksin . ALLAH bian önce şifani verir inşallah istediğin kiloya ulaşırsin. Lütfen vazgeçme
dur sakınn girme o dalgalara ben kapısında bekliyorum zaten sende gelme , zor günler geçiriyoruz motivasyonumuz düştü ama toparlicaz salıya ne kaldı şurda spor yapamıyosak daha sağlıklı besleneceğiz ama sağlık çok önemli bu ilaçları kullanmandan başka seçenek varmı tedavi için
olur mu canım baş ağrıtmak nasıl laf bol bol dua ediyorum senin için Allahım şifa versin içine ferahlık versin ama ağlama ağlamak ağıt getirir derler güzel şeyler düşünmeye çalışsaolun kızlar romatizma benim butun hayat enerjımı alıyor Allah kımsenın basına vermesın gerçekten zor günler geçırıyorum bazen ve diyorumkı daha gençlıgınde böylesin yaşlanınca nasıl olacaksın.
benımkı ıltıhaplı romatızma ve tum vücudumda geziyor eklemlerde ıltıhap yapıyor zamanla eklemler deforme oluyor yamuluyor kalıyor bırdaha duzelmıyor.
tedavısıde yok sadece askılıyoz kullandığım iğne sureklı mıde bulantısı yapıyor saçlarımın 4te 3ü döküldü,kortizon kullanınca şişiyom kilo olarak ıcmezsem eklemlerım şişiyor.bıraz çarsıda gezsem ertesi gun ayağımın altı dızım sısıyor.bugun kızımla yapboz yaparken yuzustu yatıp dırseklerıme dayandım sımdı sağ dırseğim şişmiş ne olacak benım bu halım bıde ustune bu kılolar.subattan berı ıcıyordum kortızonu 10kılo aldım.
eşimde yok polıs ya sehıt cenazesı varmış yarında olmıcak evde kalbıme bı çarpıntı geliyor pır pır nefes alamıyom sankı ağlamam geliyor.annemde gıderken buyuk kızı götürdü ev sessız tam kafayı yemelık
kusura bakmayın basınızı ağrıttım ama ıcımı dökmek ıstedım
teşekkürler canım şimdi yatıcam yarın iyi olursam belki dörtyola giderim sesim çıkmazsa korkmayın.olur mu canım baş ağrıtmak nasıl laf bol bol dua ediyorum senin için Allahım şifa versin içine ferahlık versin ama ağlama ağlamak ağıt getirir derler güzel şeyler düşünmeye çalış
iyi geceler canımteşekkürler canım şimdi yatıcam yarın iyi olursam belki dörtyola giderim sesim çıkmazsa korkmayın.
ben normal beslenmeye devam ediyorumYoğurt günüm başladı hadi hayirli ugurlu olsun inşallah bakalım nasıl bi gün geçircem
Bende öğün aralarına yoğurt da ekle yemeği biraz azalt miden boşalsın biraz :)ben normal beslenmeye devam ediyorum
öyle yapabilirim aynen , zaten çok yiyemedimBende öğün aralarına yoğurt da ekle yemeği biraz azalt miden boşalsın biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?