Son 8 kilo..

ben geldim herkes uyudu mu?.neyse günümü sporla bitirdim çok şükür.
ipimin akibedi meçhul.ısınma olarak 20dk leslie yaptım, sonra 400 ip atlar gibi zıpladım,150 yan bölge hareketi,50squat,100 köprü ,400 mekik,600 basen hareketi.

anamm jillian kolaymı sen ne çalışıyosun
Kızzzz ahahhh hahhh dün yoğunluktan beynim dönmüş olabilir,
Ay çok güldüm hem senin yorumuna hem kendi yorumumdaki salaklığa ahahhh hahh
Ben jillian'ı walk at home daki kadınla karıştırdım .. diyorum üç beş adımın neyi yorucu ki

Jillian yapamıyorum ben ilk 5 dakikadan sonra bitiyorum hareketleri de yapamıyorum zaten
Yani ben de normal 71 kg lik biriyim basit masit değiiiil değil :)

Günaydın kızlar bugün sabah kahvaltıdan önce 1 elma yedim. 1 saat yürüdüm şimdi de kahvaltımı yapıyorum.
Kahvaltı=4 zeytin,süzme peynir,acılı domates ve biberli menemen ve iki dilim tam buğdaylı ekmek. Menemeni yaparken yağ koydum ama abartılı oldu diye korkuyorum

İş yeri bize kahvaltı verdi sabah
abartmadım, maydanozu, cevizi, nanesi, peyniri, zeytini ile sağlıklı seçimler yaptım veeeee kötü olarak bir mini poğaça bir mini simit yedim bunların yanında :)
su su su..
2 lt. olacak akşam 5 e kadar.

o leslie ablamız ya dedim baya sağlam çalışıyor heralde jillian kolay geliyosa

ben bir suç işledim kızlar tatlıyı bir parça alıyım derken abarttım sonra ne olacak şunu yiyim bunuda hesabına girmeden buraya yazayım dedim ipin ucu kaçtınmı tam kaçıyor bende nasıl yapıcam şimdi

o zaman sen cezalısın :))
akşam ful time spor yapıp kalem kalem buraya yazacaksın

hiç olmadı şimdi canım ben burda iki kalori yakıcam diye saatlerce spor yaparken sen tatlıyı baya götürmüşsün.artık akşam telafisi yapmalı çok hafif yemelisin bence imkanın varsa spor da yap bugun bari yediğini erit

Ye ama az ye, yogurt olabilir, sadece 1 kase çorba olur, ceviz olur, badem olur.. sen karar ver.
hiç yemeden olmaz, çalışan metabolizmayı durdurmanın anlamı yok :=)
sorma canım akşam yine yürüyüşümü yapıcam ve cardio çalışıcam inşallah kendime baya kızdım akşama salata ve yoğurt yemeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…