Kızzzz ahahhh hahhh dün yoğunluktan beynim dönmüş olabilir,anamm jillian kolaymı sen ne çalışıyosun
Ne güzel demişsin ama ben çok istiyordum danslı spor hem eğlen hem terle hem spor yap ohhh missskızlar youtube de the fitness marshall yazmanızı öneririm spor olarak dans etmek istiyorsanız çok keyifli:) ay aynı reklam yapar gibi yazdım
ben geldim herkes uyudu mu?.neyse günümü sporla bitirdim çok şükür.
ipimin akibedi meçhul.ısınma olarak 20dk leslie yaptım, sonra 400 ip atlar gibi zıpladım,150 yan bölge hareketi,50squat,100 köprü ,400 mekik,600 basen hareketi.
o leslie ablamız ya dedim baya sağlam çalışıyor heralde jillian kolay geliyosaKızzzz ahahhh hahhh dün yoğunluktan beynim dönmüş olabilir,
Ay çok güldüm hem senin yorumuna hem kendi yorumumdaki salaklığa ahahhh hahh
Ben jillian'ı walk at home daki kadınla karıştırdım .. diyorum üç beş adımın neyi yorucu ki
Jillian yapamıyorum ben ilk 5 dakikadan sonra bitiyorum hareketleri de yapamıyorum zaten
Yani ben de normal 71 kg lik biriyim basit masit değiiiil değil :)
ben bir suç işledim kızlar tatlıyı bir parça alıyım derken abarttım sonra ne olacak şunu yiyim bunuda hesabına girmeden buraya yazayım dedim ipin ucu kaçtınmı tam kaçıyor bende nasıl yapıcam şimdi
ben bir suç işledim kızlar tatlıyı bir parça alıyım derken abarttım sonra ne olacak şunu yiyim bunuda hesabına girmeden buraya yazayım dedim ipin ucu kaçtınmı tam kaçıyor bende nasıl yapıcam şimdi
akşam yemesem mi
sorma canım akşam yine yürüyüşümü yapıcam ve cardio çalışıcam inşallah kendime baya kızdım akşama salata ve yoğurt yemeye karar verdimYe ama az ye, yogurt olabilir, sadece 1 kase çorba olur, ceviz olur, badem olur.. sen karar ver.
hiç yemeden olmaz, çalışan metabolizmayı durdurmanın anlamı yok :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?