Aynen canım akşama sadece çorba salata yapacağım.misafirler gidince de bölgesel yapmayı düşünüyorum, ben şimdi kaçar byyys
Beyaz ekmek ti[/QUOTE]QUOTE="shapes, post: 42643798, member: 675436"]ekmek beyaz degil dil mi bety cimmmm
yok bence fazla değil vücuda istediğini ver diyen sen değilmiydin acepKacamak yok dedim ama 2 nescafe 1 turk kahvesi fazla oldu yine
yok bence fazla değil vücuda istediğini ver diyen sen değilmiydin acep
ben şimdi bir bardak içiyorum benim kahvemi babam yapıyor ayrı bi güzel ondan hihihiBen miydim
Kesin faydali olan seylerden bahsetmisimdir
ben şimdi bir bardak içiyorum benim kahvemi babam yapıyor ayrı bi güzel ondan hihihi
ama nescafe içmedim daha bugünSenin kacinci bardak
Benim yerimede ic bariiii
kolay gelsin bende yapıcam bölgesel bişiler onlar çok yormuyorNeyse bendde azicik popomu kaldirmaya çalışayım (squat dan bahsediyorum)
geçmiş olsun canımakşam ilerleyen saatlerde daha iyi olursam sporumu yapacağım ama şimdilik pek mümkün görünmüyor kendimi çok yormak istemiyorum ilk sayfada da bahsettiğim özel durumu yaşıyorum şuan nefes almakta dahi zorlanıyorum malesef... akşam yemeğim ise kahvaltılıklardan oluşacak yediğim zaman yazarım neler yediğimi
canım sen ne kadar çok kahve içiyosun öyle dokunmuyor mu sana ben bazı saatlerde 1turk kahvesi ile kafayı buluyom kafam dönüyo bazenKacamak yok dedim ama 2 nescafe 1 turk kahvesi fazla oldu yine
ben şimdi bir bardak içiyorum benim kahvemi babam yapıyor ayrı bi güzel ondan hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?