- 10 Ağustos 2015
- 137
- 100
- 18
- 26
öyle yapıcam inşallah canım dünde ne güzel gidiyordu neyse yarında ekmeğimi keserim artıkhiç olmadı şimdi canım ben burda iki kalori yakıcam diye saatlerce spor yaparken sen tatlıyı baya götürmüşsün .artık akşam telafisi yapmalı çok hafif yemelisin bence imkanın varsa spor da yap bugun bari yediğini erit
bizde kızdık .birimiz hepimiz,hepimiz birimiz içinsorma canım akşam yine yürüyüşümü yapıcam ve cardio çalışıcam inşallah kendime baya kızdım akşama salata ve yoğurt yemeye karar verdim
spor:şükür ipimi buldum
850 ip atlama,600 basen,400 mekik,50 squat,100 köprü,150 yan bölge hareketi.
öyle yapıcam inşallah canım dünde ne güzel gidiyordu neyse yarında ekmeğimi keserim artık
canım sen hareketlere nerden bakmıştınspor:şükür ipimi buldum
850 ip atlama,600 basen,400 mekik,50 squat,100 köprü,150 yan bölge hareketi.
ben onu farkettim15.45 Buğday ekmeği arası kaşar peynir (çok az),domates, zeytin,
Dip not : Ben çalıştıgım için sabah evden çıkarken 2 tane sandiviç hazırlıyorum, biri sabah kahvaltısı oluyor, biride ikindi için. Onun için hergün kahvaltım ve ikindi ara öğünüm aynı oluyor.
denediğiniz tavsiye ettiğiniz spor videoları varmı kızlar ?
11 günde değil demi yani okul dediğin ne zaman açılıyorkaçamak yapmadan okullar açılana kadar 4 kilo vermek istiyorum
ben onu farkettim
heh hehhh inan hiç farkında değildim yazarken, espiri oldu valla, ben de çok güldüm.o leslie ablamız ya dedim baya sağlam çalışıyor heralde jillian kolay geliyosa
inşallahheh hehhh inan hiç farkında değildim yazarken, espiri oldu valla, ben de çok güldüm.
70 olayım da yarın neşem daha da artsın
sen de 67 ol inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?