Son 8 kilo..

30 dk yürüyüş , 10 dk koşu , 15 dakika bölgesel , 30 sn plank , 200 ip atlama bety21 ip nasıl sence?
ve bir maden suyu biraz limon sıktım

17.00 1 Fincan nescafe
1 tane erik

bende günü kapattım, akşam sadece 1 bardak yeşil çay içicem :)))
yarın ölçüleri ve kiloyu yazıcam,
bende kilo kaybı olmadı galiba hiç bir degişiklik hissetmiyorum
Bu kalan 8 kilolar çok çetinnnn

ben 3 4 öyle yattığım için akşam geç yiyorum sizler böyle günü kapattım diyosunuz ya çok tuhaf geliyor

süper etkisini görürsün ilk 2.haftaya acayip sıkılaşırsın sonra sıkılısma yavaslıyo

İnşallah mümkündür ya
valla canım mümkün değil versende sağlıklı olmaz ben geçen ay 3,5 kilo verdim bety21 35 günde 4,5 kilo verdi sen 11 günde 4 kilo olmaz yani daha makul hedefler koy kendine spora ağırlık verirsen hediklerinde besleyici ve protein ağırlıklı olursa güzel sonuçlar alırsın

ben 3 4 öyle yattığım için akşam geç yiyorum sizler böyle günü kapattım diyosunuz ya çok tuhaf geliyor

Ya ben gunduZ yazip aksam yapıcam dediğim seyleri yapamiyorum
Geldim eve baktim hafiften bisiler yiyesim var, 1 tane yumurta kirdim, 1 dilim bugday ekmegiyle indirdim mideye, ustunede 3-4 tane findik attim agzima
Simdide uzandim oglumla telefon, tablet mucadelesi veriyorum.. buda spor sayiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…