ya ben çok yiyorum bana göre sen iyisin yine , ufaklıkla mücadele iyidir tabi hareket olur ama spor olmazYa ben gunduZ yazip aksam yapıcam dediğim seyleri yapamiyorum
Geldim eve baktim hafiften bisiler yiyesim var, 1 tane yumurta kirdim, 1 dilim bugday ekmegiyle indirdim mideye, ustunede 3-4 tane findik attim agzima
Simdide uzandim oglumla telefon, tablet mucadelesi veriyorum.. buda spor sayiliyor mu
ben yemekten sonra içtim bir bardak kahveBenden sana kocaman alkışlar
Simdi biri bana kahve getirse ayni dirayeti gosteremeyebilirim
ya ben çok yiyorum bana göre sen iyisin yine , ufaklıkla mücadele iyidir tabi hareket olur ama spor olmaz
tok karnına tartıldın ama yarın sabah aç karnına tuvalete gittikten sonra kıyafetsiz tartıl ben eminim en az 700 800 gr eksi çıkacakYa ben size sali günü katildim, Pazartesi baslamistim zaten diyete, gördüğün gibi kahve disinda hic kacagim olmadi.
Hergun 2 litre suda ictim hic gram verememisimmoralim bozuldu
okul da nasıl yemek yiyebiliriz bu arada ya :) evdeki gibi olamıycak nasıl olcakvalla canım mümkün değil versende sağlıklı olmaz ben geçen ay 3,5 kilo verdimbety21 35 günde 4,5 kilo verdi sen 11 günde 4 kilo olmaz yani daha makul hedefler koy kendine spora ağırlık verirsen hediklerinde besleyici ve protein ağırlıklı olursa güzel sonuçlar alırsın
vallahi üniversitede kolay ben okulu dert etmiyorumda sen lisedesin sanırım pek seçeneğin olmaz okulda evden götürmen lazımokul da nasıl yemek yiyebiliriz bu arada ya :) evdeki gibi olamıycak nasıl olcak
yoğurt elma sabahada kepekli tost yaparım yetmez mivallahi üniversitede kolay ben okulu dert etmiyorumda sen lisedesin sanırım pek seçeneğin olmaz okulda evden götürmen lazım
yanında ceviz fındık felanda götür ara öğün yaparsın saydıkların iyiyoğurt elma sabahada kepekli tost yaparım yetmez mi
tabiki canım ne diyosun ben spor yapıyorum diye geçinip 30-45 dk yürüyorumsabahlarıda yürüyüş yapamayacağımdan otobusten erken iner 40 dakika yürürüm hiç yürümemekten iyidir demi canım
tok karnına tartıldın ama yarın sabah aç karnına tuvalete gittikten sonra kıyafetsiz tartıl ben eminim en az 700 800 gr eksi çıkacak
okul da nasıl yemek yiyebiliriz bu arada ya :) evdeki gibi olamıycak nasıl olcak
olur olurEvet dogru soyluyosun inşallah oyle olur
biz bayram günü gidiyoz vallahi bi memleketeben geldim kızlar orda kızıma yedirirken 2kaşık çorba içtim,bide kek yapmışlardı ben geleceğim için ayıp olması diye 2çatal aldım.valla şuan vicdanım hiç rahat değil keşke yemeseydimyarın eşim yıllık izine ayrılıyor memlekete gidecez şimdi hazırlık yapıcam evide bi güzel toplayıp temizlicem hemde yakmış olurum onları
canım yakın ya 30dk falan eşim herhafta sonu gidesi geliyor şimdi 8gün falan kalacağız cepten girerim ama cok gıremıyebılırımbiz bayram günü gidiyoz vallahi bi memlekete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?