Son 8 kilo..

ya ben çok yiyorum bana göre sen iyisin yine , ufaklıkla mücadele iyidir tabi hareket olur ama spor olmaz

ya ben çok yiyorum bana göre sen iyisin yine , ufaklıkla mücadele iyidir tabi hareket olur ama spor olmaz

Ya ben size sali günü katildim, Pazartesi baslamistim zaten diyete, gördüğün gibi kahve disinda hic kacagim olmadi.
Hergun 2 litre suda ictim hic gram verememisim moralim bozuldu

Ya ben size sali günü katildim, Pazartesi baslamistim zaten diyete, gördüğün gibi kahve disinda hic kacagim olmadi.
Hergun 2 litre suda ictim hic gram verememisim moralim bozuldu
tok karnına tartıldın ama yarın sabah aç karnına tuvalete gittikten sonra kıyafetsiz tartıl ben eminim en az 700 800 gr eksi çıkacak

okul da nasıl yemek yiyebiliriz bu arada ya :) evdeki gibi olamıycak nasıl olcak

bu arada 3 haftadır yürüyorum bacaklaarım inceldi kızlar hepinize tavsiye eerim günde 2 saat yürüyorum şimdi pantolon aldım yüksek bel ve çok güzel oldu biraz da kilo versem eminim güzel olacak ama

sabahlarıda yürüyüş yapamayacağımdan otobusten erken iner 40 dakika yürürüm hiç yürümemekten iyidir demi canım

ben geldim kızlar orda kızıma yedirirken 2kaşık çorba içtim,bide kek yapmışlardı ben geleceğim için ayıp olması diye 2çatal aldım.valla şuan vicdanım hiç rahat değil keşke yemeseydim yarın eşim yıllık izine ayrılıyor memlekete gidecez şimdi hazırlık yapıcam evide bi güzel toplayıp temizlicem hemde yakmış olurum onları

biz bayram günü gidiyoz vallahi bi memlekete

71.1 pazartesimiydi neydi 70i gormustum ama napalım bunada şükür.canım sen çizelgeye başlangıç 71.1i yaz
benim göğüsler küçük zaten onu ölçmüyorum.
kilo: 71.1
bel: 74
karın-göbek:81
yan bölge: 97
basen: 101.

özet geçeyim ağustos 12de diyete başladığımda 76 kiloydum.16 ağustos bildirim ölçülerim
kilo:75.8
bel:82
karın:92
yan b.:102
basen:108

39günde 4.9 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…