Son 8 kilo..

apes, post: 42746285, member: 675436"]Diyette istikrar isimli bloglara bakiyorum
Bayram sabahina yepyeni bir shapes olarak uyanicam inşallah
Suskunluğum utanc duygumdan sanirsam [/QUOTE]
Anlamistim zaten benim ufaklik da öyle sessi cikmiyosa bilki ortalık karıştı Yor.ama yanlız değilsin bende de diyet miyet yok bayram bitimine kadar

[QUOTen2303, post: 42749681, member: 541766"]nice sağlıklı yıllara canım doğum günün kutlu olsun[/QUOTE]
Saol tatlim.teşekkür ederim:)

Kizlar merhaba,
Gec oldu ama hepinize iyi bayramlar diliyorum

Ben bayramin ilk gunu rahatsizlandim, mide bulantisi , kusma, ishal vardi. Mikrobik enfeksiyon kapmisim. Ilk 2 gun serum ve igne yedim. Cok kotu bir bayram yasiyorum
Suan da daha iyiyim cok şükür. Ama yatıyorum ayaga kalkacak mecalim yok.
Insallah yarin daha iyi olucam. Pazartesi de kaldigim yerden devam

apes, post: 42746285, member: 675436"]
Anlamistim zaten benim ufaklik da öyle sessi cikmiyosa bilki ortalık karıştı Yor.ama yanlız değilsin bende de diyet miyet yok bayram bitimine kadar

Aynen benim oglan da oyle. Büyük kucuk farketmiyor demekki her yasta ayniyiz

çok geçmiş olsun :)

geçmiş olsun canım bizde ailecek 15gun kadar önce senin gibi hasta olmuştuk hatta kızımı ve annemi hastanede yatırdık 1haftada anca kendimize geldik.çok geçmiş olsun.bu arada iyi kilo verirsin

geçmiş olsun canım bizde ailecek 15gun kadar önce senin gibi hasta olmuştuk hatta kızımı ve annemi hastanede yatırdık 1haftada anca kendimize geldik.çok geçmiş olsun.bu arada iyi kilo verirsin

saol canım sizede cok gecmiş olsun, benden 3 gün öncede oğlum hastaydı.
salgın var sanırım. geçti şükür

Kilo vermedim tam tersi bu sabah 61 gösterdi tartı
çünkü hastalanmadan önce hani ortalıktan bi kaybolmuştum ya o esnada zaten insan gibi beslenmedigim için almıştım Üstüne birde 2 gün serum cilası oldu

Kızlar merhaba
Kilo almadım ama vermedim de.. size göre epeyce de şişmanımmmm (71,5)
Eliptik bisiklet almayı düşündüm veeee

Bizim eve yakın bir spor salonuna 1 ay yazılmaya ve orda bu eliptik denen aletle aram nasıl olcak bu şekilde dezenli bir sporla ben de roxen gibi 67 felan olcam mı bi bakıcam.
Gayretlerime gayet somut bir faaliyet ekliyorum Ekim itibariyle.
Emeklerimizin boşa çıkmaması dileğiyle...

eliptic bisikletin çok faydasını göreceğine eminim çok güzel bir alet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…