mantıklı bu sefer öyle yapalım:)Kııızlar bugün diilde haftaya cuma bildiri yapsak.. olmaz mıııııı? :) Mutlu bayramlaaar..
apes, post: 42746285, member: 675436"]
Anlamistim zaten benim ufaklik da öyle sessi cikmiyosa bilki ortalık karıştı Yor.ama yanlız değilsin bende de diyet miyet yok bayram bitimine kadar
çok geçmiş olsun :)Kizlar merhaba,
Gec oldu ama hepinize iyi bayramlar diliyorum
Ben bayramin ilk gunu rahatsizlandim, mide bulantisi , kusma, ishal vardi. Mikrobik enfeksiyon kapmisim. Ilk 2 gun serum ve igne yedim. Cok kotu bir bayram yasiyorum
Suan da daha iyiyim cok şükür. Ama yatıyorum ayaga kalkacak mecalim yok.
Insallah yarin daha iyi olucam. Pazartesi de kaldigim yerden devam
geçmiş olsun canım bizde ailecek 15gun kadar önce senin gibi hasta olmuştuk hatta kızımı ve annemi hastanede yatırdık 1haftada anca kendimize geldik.çok geçmiş olsun.bu arada iyi kilo verirsinKizlar merhaba,
Gec oldu ama hepinize iyi bayramlar diliyorum
Ben bayramin ilk gunu rahatsizlandim, mide bulantisi , kusma, ishal vardi. Mikrobik enfeksiyon kapmisim. Ilk 2 gun serum ve igne yedim. Cok kotu bir bayram yasiyorum
Suan da daha iyiyim cok şükür. Ama yatıyorum ayaga kalkacak mecalim yok.
Insallah yarin daha iyi olucam. Pazartesi de kaldigim yerden devam
huhhuuuuu.38 beden de olurmuş,67 kiloya düşermiş seni gidi seni38 beden pantalon aldım bugün kızlar , yarın şu bahsettiğim lise buluşması var orda giyerim artık
geçmiş olsun canım bizde ailecek 15gun kadar önce senin gibi hasta olmuştuk hatta kızımı ve annemi hastanede yatırdık 1haftada anca kendimize geldik.çok geçmiş olsun.bu arada iyi kilo verirsin
arkadaşlar merhaba ben de sizinle kalori sayarak zayıflamak istiyorum
eliptic bisikletin çok faydasını göreceğine eminim çok güzel bir alet:)Kızlar merhaba
Kilo almadım ama vermedim de.. size göre epeyce de şişmanımmmm(71,5)
Eliptik bisiklet almayı düşündüm veeee
Bizim eve yakın bir spor salonuna 1 ay yazılmaya ve orda bu eliptik denen aletle aram nasıl olcak bu şekilde dezenli bir sporla ben de roxen gibi 67 felan olcam mı bi bakıcam.
Gayretlerime gayet somut bir faaliyet ekliyorum Ekim itibariyle.
Emeklerimizin boşa çıkmaması dileğiyle...
ivet cuma yapalım:)evet bayram dönüşü kilo bildirimi ne zaman yapacağız cumaya mıroxen2303
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?