Kızlar Karatay dinliyorum da, sık sık değil günde iki öğün yapılmalı diyor. sık yiyince insülin sürekli artışta oluyormuş ve yağlanıyormuşuz. Açlık süresi uzayınca leptin hormonu açığa çıkıyormuş. Boş şeyler yersen 2 saat sonraya da daha hızlı acıkılıyormuş, üstüne bişi yiyim diyince de yağ oluyormuş (Bilgilerinize)
Pekiii o zaman bu ara öğün meselesi de nesi?[/QUOTE
Canim karatayin dediği mantıklı da bende metabolizma yavaşlar diye korkuyorum
bende yarın gidiyom dörtyola detoksa devam edemicem sanırımOf kızlar memlekette diyet çok zor bide ha bire gezmeye gidiyor ikramlar meyveler... Bugün şimdiden 5 öğün oldu bile.ne kadar dikkat etsemde genelde fazla yemis oluyorum eve gidebilsem biran önce
Valla becerebilirsen bravo sana :) yarin ne gunuu detoksununbende yarın gidiyom dörtyola detoksa devam edemicem sanırım
ben süt günü yapıcam vallahi bayramın ilk günü et günü , 1 gün eksik kalıyor(sebze günü) ama napim bayramda olmaz o zaten gidicem 3 5 gün sonra benimkiler yemiyorum diye üzülüyor:)Gel şekerim
Valla becerebilirsen bravo sana :) yarin ne gunuu detoksunun
biscolata helede frambuazlı ise afiyet olsun yarasın ben bayılırım onaAkşam yemeği yemeyince kendinde bi umut gordum :)
Sabah kahvaltıyı az yaptım çabuk aciktim 2 saat sonra yarım tabak fasulye 1,5 şalgam 1 yumurta 1 dilim ekmek
1 saat sonra öğle yemeği fırında 3 köfte 2 dilim patates 1 kaşıkpilav yyarımdilim ekmek
Sonra 2 biskolata pia
Ara ince dilimin yarısı karpuz.4 mini üzüm
O 2 biskuviyi yemeseymisim menüm iyiymis
SiZce nasıl kızlar
Sonucu yaz mutlaka[/QUOTE]Sonucu"roxen2303, post: 42731954, member: 541766"]ben süt günü yapıcam vallahi bayramın ilk günü et günü , 1 gün eksik kalıyor(sebze günü) ama napim bayramda olmaz o zaten gidicem 3 5 gün sonra benimkiler yemiyorum diye üzülüyor:)
Aynen frambuazliydi.kayisiliyi daha çok sevdim ama eşim sağolsun marketten alıp arabada kucağına verince böyle oldu.kurda kuzu emanet edilirmi :) yorumun biraz moralini düzeltti zira tartı gününden çok korkuyorumbiscolata helede frambuazlı ise afiyet olsun yarasın ben bayılırım onaerken saatte yemişsin hep bence kötü değil
benim regl olmam detoksun etkisini azaltırmı acabaAynen frambuazliydi.kayisiliyi daha çok sevdim ama eşim sağolsun marketten alıp arabada kucağına verince böyle oldu.kurda kuzu emanet edilirmi :) yorumun biraz moralini düzeltti zira tartı gününden çok korkuyorum
benim regl olmam detoksun etkisini azaltırmı acaba
67,8roxen2303 canim yaz bakım kilonu :))
67,8başlarken reglinde etkisiyle 69,3 idim şimdi böyle canım çok mutlu oldum 67 yide gördük
shapee sen neler yapıyorsun cicim.gene seni suskun gordum
nice sağlıklı yıllara canım doğum günün kutlu olsunBravo canim 2 günde 1.5 kilonu gitmiş çok iyi.
Benim gene diyet bozulacaktır bu akşam. Doğum günüm benim eşim bi ara ortadan kaybolmuştu pasta almış 2.buzdolabı var burada ona koymuş bende çaktırmadan güya haberim yokpastamdan yerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?