Son 8 kilo..

Can

Of kızlar memlekette diyet çok zor bide ha bire gezmeye gidiyor ikramlar meyveler... Bugün şimdiden 5 öğün oldu bile.ne kadar dikkat etsemde genelde fazla yemis oluyorum eve gidebilsem biran önce

Of kızlar memlekette diyet çok zor bide ha bire gezmeye gidiyor ikramlar meyveler... Bugün şimdiden 5 öğün oldu bile.ne kadar dikkat etsemde genelde fazla yemis oluyorum eve gidebilsem biran önce
bende yarın gidiyom dörtyola detoksa devam edemicem sanırım

Gel şekerim

Valla becerebilirsen bravo sana :) yarin ne gunuu detoksunun
ben süt günü yapıcam vallahi bayramın ilk günü et günü , 1 gün eksik kalıyor(sebze günü) ama napim bayramda olmaz o zaten gidicem 3 5 gün sonra benimkiler yemiyorum diye üzülüyor:)

Akşam yemeği yemeyince kendinde bi umut gordum :)
Sabah kahvaltıyı az yaptım çabuk aciktim 2 saat sonra yarım tabak fasulye 1,5 şalgam 1 yumurta 1 dilim ekmek
1 saat sonra öğle yemeği fırında 3 köfte 2 dilim patates 1 kaşıkpilav yyarımdilim ekmek
Sonra 2 biskolata pia
Ara ince dilimin yarısı karpuz.4 mini üzüm
O 2 biskuviyi yemeseymisim menüm iyiymis
SiZce nasıl kızlar

Sonucu"roxen2303, post: 42731954, member: 541766"]ben süt günü yapıcam vallahi bayramın ilk günü et günü , 1 gün eksik kalıyor(sebze günü) ama napim bayramda olmaz o zaten gidicem 3 5 gün sonra benimkiler yemiyorum diye üzülüyor:)[/QUOTE]
Sonucu yaz mutlaka

biscolata helede frambuazlı ise afiyet olsun yarasın ben bayılırım ona erken saatte yemişsin hep bence kötü değil

Sonucu yaz mutlaka[/QUOTE]
yarın sabah yazarım ne kadar gitmiş 2 günlük olacak ama olsun

biscolata helede frambuazlı ise afiyet olsun yarasın ben bayılırım ona erken saatte yemişsin hep bence kötü değil
Aynen frambuazliydi.kayisiliyi daha çok sevdim ama eşim sağolsun marketten alıp arabada kucağına verince böyle oldu.kurda kuzu emanet edilirmi :) yorumun biraz moralini düzeltti zira tartı gününden çok korkuyorum

Aynen frambuazliydi.kayisiliyi daha çok sevdim ama eşim sağolsun marketten alıp arabada kucağına verince böyle oldu.kurda kuzu emanet edilirmi :) yorumun biraz moralini düzeltti zira tartı gününden çok korkuyorum
benim regl olmam detoksun etkisini azaltırmı acaba

67,8 başlarken reglinde etkisiyle 69,3 idim şimdi böyle canım çok mutlu oldum 67 yide gördük
Bravo canim 2 günde 1.5 kilonu gitmiş çok iyi.
Benim gene diyet bozulacaktır bu akşam. Doğum günüm benim eşim bi ara ortadan kaybolmuştu pasta almış 2.buzdolabı var burada ona koymuş bende çaktırmadan güya haberim yok pastamdan yerim artık

nice sağlıklı yıllara canım doğum günün kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…