Kızlar mideyi de bi küçültsek..
Shapes arkadaşım menün gayet küçük ama yararlı..
Selam herkese,
ben de katılmak istiyorum size. 73-73.5 arası kilodayım, hedefim 65. Boy 1.68. Yaş 37.
Daha önce birsenle beraber çok güzel kilo vermiştik, bu sefer de niyetliyim bakalım. Ben bir iki ayda değil de 4-5 ayda vermeyi planlıyorum, bakalım nasıl gidecek.
Sabah iki dilim ekmek ve beyaz peynir yedim, öğlen 2-3 kaşık pilav artı kurufasulye sanırım bir porsiyon falandır. Bir bardak da ayran. Aa bi de orta kahve.
Akşama bilmiyorum, muhtemelen yogurt çorbası ve çoban salata olur, henüz yapmadım.
evet canım kahvaltın fazla olmuş o çikolatalı ekemği yememeliydinkızlar benim menüler biraz fazlamı dün diyetimin ilk günüydü.68.6 ile başladım bugün kalktım diyete rağmen 68.9 olmuşum.
kahvaltımı yazayım size sizce fazlamı.yorum yaparsanız sevinirim
sabah 45 dakika pilates yaptım
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu tulum peyniri
3-5 biber
2 dilim ekmek
10 zeytin
1 çay kaşığı kadar tereyağ
1 dilimde çikolatalı ekmek aşırdım
öğlen akşam ne yiyeceğim belirsiz
ama şuana kadar 600 kalori aldım sanki
hoş geldinSelam herkese,
ben de katılmak istiyorum size. 73-73.5 arası kilodayım, hedefim 65. Boy 1.68. Yaş 37.
Daha önce birsenle beraber çok güzel kilo vermiştik, bu sefer de niyetliyim bakalım. Ben bir iki ayda değil de 4-5 ayda vermeyi planlıyorum, bakalım nasıl gidecek.
Sabah iki dilim ekmek ve beyaz peynir yedim, öğlen 2-3 kaşık pilav artı kurufasulye sanırım bir porsiyon falandır. Bir bardak da ayran. Aa bi de orta kahve.
Akşama bilmiyorum, muhtemelen yogurt çorbası ve çoban salata olur, henüz yapmadım.
şekerim mesai başladı akşamda gezmedeydim saat 14.30 da evde oluyorum çok şükür
HOŞGELDİN CANIMMM CEYDACIM DİYET ARKADAŞIM BENİM HADİ BU SEFER DE 10 AR KİLO VERİYORUZhoş geldin
bugün okula gittiğimde arkadaşlarımın tepkileri çok hoştu ama duyduğum en ilginçlerden biri 'arkan gitmiş!' oldu.. kızlar yürüyüşüm bile değişti kendime güvenim geldi zayıflamak ve güzel görünmek insanı çok mutlu ediyo:)
okul başlayınca giremedim ve diyetime baslayamadim hala kesin olarak yarın basliyoruuum kendime yulaf ezmesi aldim sabahları kahvaltiya vaktim olmuyor diye iyi olurmu sizce
birini yeseydin keşkemakşam yarım tabak et kavurma 1dilim ekmek
canım çok şekerli bişeyler istedi yarım cezerye ile bir lokma pia yedim
olur ama sadece bu kadarmı.ben okulda daha çok acıkıyorum evde daha iyiydim sporumuda yapıyodum şimdi çok yorgun geliyorum anca evi topluyorum spora vaktim olmuyorSabah yulaf ezmesi yarım yağlı süt ile öğle arası form akşam da yağsız yoğurt dusunuyorum aralarda ,yine ceviz ve badem nasıl olur kızlar
puff ipin ucunu iyice kaçırdım zaten bayramda 2gun kola içmiştim şimdi nasıl canım istiyo hemen bağımlılık yapmış tabi sen geldin aklıma :)birini yeseydin keşkem
olur ama sadece bu kadarmı.ben okulda daha çok acıkıyorum evde daha iyiydim sporumuda yapıyodum şimdi çok yorgun geliyorum anca evi topluyorum spora vaktim olmuyor
abla çok sevindim bende allahtan bişey olmazsa bugün gidip yazaılmayı düşünüyorum burdada öğrenciye aylık 60 lira çok bişe değil gerçekten haftada 4 gün gidiyosun inşallah etkilerini görürüz..bu günler evin temizliği ile geçiyo benim spora ayrı vakit ayıramasamda okul içinde yürüyorum erken durakta iniyorum öyle öyle dün 9669 adım atmışım:)Kızlar günaydın dün spora yazılmak için salona gittim ve kader kısmet yazıldıktan 1 saat sonra da spor hayatım başladı.
Çok mutluyum
Bu başlangıcım hep sizlerin burada paylaşımda bulunduğum arkadaşlarımın sayesinde oldu. Eliptik bisiklet derken değil mi Roxencim nerden nereye..
Haftada 3 gün 1,5 saat. Dün yandı bacaklarım, ter içinde kaldım bir de bayan hoca var insanı epeyce bir zorluyo sağolsun. kendisi de minicik üstelik 34 beden :))))) koşu bandı, eliptik bisiklet, bacak ve karın hareketleri yaptırdı.
Cumaya belki bi sıçrama yaşarım ha? ne dersiniz? çünkü dün böylece akşamı mükemmel geçirdim spordan yarım saat önce bir küçük tabak kuru fasulye, sporda su içildi, eve gelince duş, ve sonra bir bardak süt. hepsi bu.
Ama çok mutluyum ne yalan söyleyeyim.. çocuk gibi mutluyum. İnşallah geçici heves olmaz azimle gider gelirim. ee parasını verdik, kız o da bişi diil inanır mısınız? 85 TL.. aylık.. hesaba vurdum her salona girişim 7 TL ye mal oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?