Son 8 kilo..

Ayyy amanınn bu ölçülere göre dev anasıyım yahu!

günaydın kızlar,
bugun yine sil baştan başlıyorum :)

sabah : 2 dilim buğday ekmek (çok ince dilim)
peynir, zeytin ezmesi, domates ve ayran
15 dakika sonra 1 nescafe.

Kızlar Karatay dinliyorum da, sık sık değil günde iki öğün yapılmalı diyor. sık yiyince insülin sürekli artışta oluyormuş ve yağlanıyormuşuz. Açlık süresi uzayınca leptin hormonu açığa çıkıyormuş. Boş şeyler yersen 2 saat sonraya da daha hızlı acıkılıyormuş, üstüne bişi yiyim diyince de yağ oluyormuş (Bilgilerinize)
Pekiii o zaman bu ara öğün meselesi de nesi?

anamm kime inanacaz ben şaşırdım

detoksun ilk günü kaçamaksız tamamladım bugün sadece meyve yiyorum:) dediğin gibi güzel olan şeyler hep zararlı abla ya

Şöyleki karatay diyetiylede, ara öğün diyetleriyle de zayıflayan çok insan var. ben ikisine de inanıyorum. ama yapı meselesi gibi faktörler var. ben mesela 2 ögün yapamam. ne kadar yersem yiyeyim, ikinci ögünde gözüm döner :)))
Onun için az az sık sık bana daha uygun.

kişi kendini biliyo bende arada yediğimde daha kontrollü oluyorum

benim bu yaptığım detoks hakkında ne düşünüyosun

Canım ben detoksları pek sağlıklı bulmuyorum. Üstelik detoksa yapılacaksa bile 3 günden fazla olmamalı diye biliyorum. ki bu daha çok sıvı detokslar için önerilen gün sayısı.
Detoksun amacı vücudu toksinlerden arımak, ama bagırsaklarımızda bulunan bakterilerde vücut saglıgımız ve bağışıklıgımız için gerekli. toksin atayım derken ister istemez vücut sağlıgımızı bozabiliriz ve bu riske degmez diye düşünüuorum.

ben yarın sonlandırmak zorunda kalıcam sanırım çünkü yarından bayram başlıyo evde olmicam zor olur o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…