Cezamiz ne olacak kesin ben cezaliyim da ogrenim şimdiden.bence ceza senin detoksun olsun 5gun çok caydırıcıherkese 1 kilo avans verelim bayram sonu en ene en fazla +1 kilo kabul , onun üzerindekilere ceza olsun?shapee bety21 goldenheart
ben detoksu yapıyorum işte bütün gün patates yedimCezamiz ne olacak kesin ben cezaliyim da ogrenim şimdiden.bence ceza senin detoksun olsun 5gun çok caydırıcı
cezayı belirleriz şimdilik sadece ceza olduğunu bilmek yeterliCezamiz ne olacak kesin ben cezaliyim da ogrenim şimdiden.bence ceza senin detoksun olsun 5gun çok caydırıcı
Ayyy amanınn bu ölçülere göre dev anasıyım yahu!Beden GöğüsBel Basen
32 74-77 60-62 84-87
34 78-81 63-65 88-91
36 82-85 66-69 92-95
38 86-89 70-73 96-98
40 90-93 74-77 99-102
42 94-97 78-81 103-106
44 98-102 82-86 107-110
46 103-107 87-91 111-115
48 108-113 92-96 116-120
olsun canım sıkma canını
herkese 1 kilo avans verelim bayram sonu en ene en fazla +1 kilo kabul , onun üzerindekilere ceza olsun?shapee bety21 goldenheart
anamm kime inanacaz ben şaşırdımKızlar Karatay dinliyorum da, sık sık değil günde iki öğün yapılmalı diyor. sık yiyince insülin sürekli artışta oluyormuş ve yağlanıyormuşuz. Açlık süresi uzayınca leptin hormonu açığa çıkıyormuş. Boş şeyler yersen 2 saat sonraya da daha hızlı acıkılıyormuş, üstüne bişi yiyim diyince de yağ oluyormuş (Bilgilerinize)
Pekiii o zaman bu ara öğün meselesi de nesi?
Al benden de o kadar valla billa..anamm kime inanacaz ben şaşırdım
detoksun ilk günü kaçamaksız tamamladım bugün sadece meyve yiyorum:) dediğin gibi güzel olan şeyler hep zararlı abla yaAl benden de o kadar valla billa..
ne lezzetliyse
ne güzelse
ne iştah açansa
o cısss o zararlı
tersine dünya bu olsa gerek
nerde ot çöp var yararlı
nerde ağızda dağılan miss gibi yağlı yüzlü yiyecek var o zararlı
detoksun ilk günü kaçamaksız tamamladım bugün sadece meyve yiyorum:) dediğin gibi güzel olan şeyler hep zararlı abla ya
bayram temizliği spor sayılırmı acep
Kızlar Karatay dinliyorum da, sık sık değil günde iki öğün yapılmalı diyor. sık yiyince insülin sürekli artışta oluyormuş ve yağlanıyormuşuz. Açlık süresi uzayınca leptin hormonu açığa çıkıyormuş. Boş şeyler yersen 2 saat sonraya da daha hızlı acıkılıyormuş, üstüne bişi yiyim diyince de yağ oluyormuş (Bilgilerinize)
Pekiii o zaman bu ara öğün meselesi de nesi?
kişi kendini biliyo bende arada yediğimde daha kontrollü oluyorumŞöyleki karatay diyetiylede, ara öğün diyetleriyle de zayıflayan çok insan var. ben ikisine de inanıyorum. ama yapı meselesi gibi faktörler var. ben mesela 2 ögün yapamam. ne kadar yersem yiyeyim, ikinci ögünde gözüm döner :)))
Onun için az az sık sık bana daha uygun.
kişi kendini biliyo bende arada yediğimde daha kontrollü oluyorum
benim bu yaptığım detoks hakkında ne düşünüyosunaynen. aralarda yememe psikolojisi beni olumsuz etkiliyor genelde. Arada bir iki bişi yediginde kontrol daha kolay oluyor.
benim bu yaptığım detoks hakkında ne düşünüyosun
ben yarın sonlandırmak zorunda kalıcam sanırım çünkü yarından bayram başlıyo evde olmicam zor olur o yüzdenCanım ben detoksları pek sağlıklı bulmuyorum. Üstelik detoksa yapılacaksa bile 3 günden fazla olmamalı diye biliyorum. ki bu daha çok sıvı detokslar için önerilen gün sayısı.
Detoksun amacı vücudu toksinlerden arımak, ama bagırsaklarımızda bulunan bakterilerde vücut saglıgımız ve bağışıklıgımız için gerekli. toksin atayım derken ister istemez vücut sağlıgımızı bozabiliriz ve bu riske degmez diye düşünüuorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?