Son adet tarihi KASIM olup hamile olanlar,BURAYA...

mayama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
50
0
36
Ankara
Arkadaşlar benim son adet terihim 19 Kasım ve keseyi net göremesek de hamileyim ..İnşallah dış gebelik falan değildir,endişeliyim doğrusu...Gelin tecrübelerimiz ,bilgilerimizi payşalım...Bebeklerimizdeki ve kendimizdeki gelişmeleri hafta hafta paylaşalım....

Hayırlısı olsunnnn aklına kötü şeyler getirme sakın Sen mutlu ol ve bebeğin sana tutunsun diye dua et. BUarada tebrik ederim benimde s.a.t. 27.11 beklemedeyim inşallah bu topice yazılar yazabilirim

hımmm ...İnşallah güzel haberlerini alırım...Güzel güzel paylaşırız gelişmeleri...

canım benimde son adetim 14 kasım hiç beklemiyordum 1 yaşında oglum var ama ALLAH bilir nasibi varmış hayırlısı demekten başka birşey kalmıyor.Dün doktora gittim 5 haftalık hamileymişim kesesi göründü haftaya kalp atışını dinlemeye gidecez.Senin içinde hayırlısı olur inşallah dış gebelik yoktur..:

benim son adet tarihim 7 kasım.7 hafta 4 günlük,salı günü doktora gittik,ben de çok korkuyordum dış gebelikten ama bebişimi görünce rahatladım iyiymiş miniğim.inş.Allahım bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
ben istemedigim için başta çok agladım ve bitkisel çaylar içtim adet olmak için ama şimdi hayırlısı diyorum..

ben istemedigim için başta çok agladım ve bitkisel çaylar içtim adet olmak için ama şimdi hayırlısı diyorum..

Bitkisel çaylar derken???? şimdi korktum yaaaa biz geçen hafta hergece ıhlamur içtik sabahlarıda yaseminli ballı vs.. çeşitli yeşil çay içiorum :18:

korkma canım ben adaçayı,maydanoz,sogan kabugu,çörekotu,aspirin ve zayıflama ilacı kullandım seninki zararsz bence.Benim kullanmadıgım bırşey kalmadıki ondan korkuyodum ama doktor sorun olmamışsa bundan sonra olmaz dedii

benimde son adet tarihim 19 kasim bende hamileyim dr. gittim ama görünmez kese diye başka gün gel dedi.benim çok ilginiç bi durumum var tüp bebek yöntemiyle doğan ikiz kızlarım var 1,5 yaşındalır şuan yani bebek olmuyordu Allahın büyüklüğü yani bu bebek mücize bi nevi.bende şok oldum hamile olduğumu öğrendiğimde hem sevinç hem kızlarıma üzüldüm küçükler diye ama bu bebeğim bütüüüün engelleri aşmışta gelmiş konmuş annesinin karnına bi aferini haketmiyormu :)

Kesinlikle hakediyor canım:))
Sağlıklı olsun inşallahh..
Bende tüp bebekle hamileyim ve ilk değerim 128 çıktı.
Benimki de ikiz olabilirmi?
İki embriyo konmuştu.

Kesinlikle hakediyor canım:))
Sağlıklı olsun inşallahh..
Bende tüp bebekle hamileyim ve ilk değerim 128 çıktı.
Benimki de ikiz olabilirmi?
İki embriyo konmuştu.

benim transferden 11 gün sonra yapılan testim 129 du ve ikiz oldu ama biri geç tutunmuş dierini çk sonra gördük hehe

Hoşgeldiniz arkadaşlar....Benim de bi mucize aslında çokkkk uzun süreç 2 aşılama 2 tüp bebek denemem negatifti...Bu ay tam adetim gelsin de tüp bebeğe gidelim derken öğrendik ki hamileyim..tek dileğim Allahım kimseyi o merkezlere muhtaç etmesin...Dr lar sizin normal yolla bebeğinz olmaz demişlerdi...Sorun da sadece sperm azlığı var eşimde,durum bu.... hamileyim ama dış gebelikten korkuyoruz.Bugün tam 6 haftalık dün dr nokta şeklinde keseyi gördü..Acaba kese daha mı büyük olamalı?Bi de sağ yumurtalık daha büyük ve biraz su toplamış dedi..Çok korkyorum...Pazartesi kesin karar veririm dedi..Beta hcg değerleri 441,31 ve dünki de 1239..Bi fikrizin var mı kızlar?

Aferin ve maşallah teyzesinden bu güçlü bebişeeee

Kızlarr hevesim kursağımda kaldı bende bu topice yazıcam diye heveslendim 7 gün gecikmeden sonra bi koşu aldım testi ama malesef tek çizgi negatif çıktı

tüm kasım hamilelerine sevgiler ve sağlıklı gebelik-doğumlar hepinizi öpüyorum ve tebrik ediyorum

Hayırlısı olsun Canım,umarım en yakın zamanda güzel haberler alırız senden..Zaten benim de henüz kesinleşmedi...

benim son adetim 12 kasımdı.şuan 6 hafatalık hamileyim.geçen gün kalp atışlarını dinledik.ne kadarda hızlı atıyordu.

Hayırlısı olsun Canım,umarım en yakın zamanda güzel haberler alırız senden..Zaten benim de henüz kesinleşmedi...

Baştada yazmıştım lütfen içini ferah tut sonuçta kese var ordaa onu düşün aman ağır kaldırma mümkünse pek iş yapma hatta kollarımı çok yukarı kaldırma takipteyim canım gzel haberlerini

Mlsfb arkadaşım sağol iyi dleklern için,iyi kalplisin sen tuttu dileklerin,dr normal gebelik dedi bugün...teşekkür ederim ...keseyi gördü ..ama yine de kalp atışını duyana kadar inanamayacağım galiba...dediklerne de dikkat edeceğim...darısı inşallah başına canım...bu arada yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…