Mlsfb arkadaşım sağol iyi dleklern için,iyi kalplisin sen tuttu dileklerin,dr normal gebelik dedi bugün...teşekkür ederim ...keseyi gördü ..ama yine de kalp atışını duyana kadar inanamayacağım galiba...dediklerne de dikkat edeceğim...darısı inşallah başına canım...bu arada yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz...
Çünkü ben kürtajdan sonra hiç adet görmedim hemen hamile kaldım,12 kasım olarak kabul edildi benim son adetin ilk günü yani kürtaj olduğum gün...şimdi 7 haftalık bebeğim inşallah bişey olmaz bu bebişimede...aminnn
bu arada dün kan değerim 3500 cıktı
Mlsfb arkadaşım sağol iyi dleklern için,iyi kalplisin sen tuttu dileklerin,dr normal gebelik dedi bugün...teşekkür ederim ...keseyi gördü ..ama yine de kalp atışını duyana kadar inanamayacağım galiba...dediklerne de dikkat edeceğim...darısı inşallah başına canım...bu arada yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz...
Akşam doktora gittik hatta ne kadar hastane varsa hepsine gittim. Ultrasonda bebişimin kesesi yoktu, düşmüş
selam bayanlar benımde son adet tarıhım 30kasım
dün kan testi sonucuyla 5 haftalık hamıle oldugumu örendım
doktor eşime sımdı gelsede sırf kese gozukur bı hafta on gun sonra gelsın karın demiş.
haftaya gıdecegım kontrole. sızce haftaya 6 haftalık oldugunda bebek gozukurmu kesede? :26:
ama olmaz ki ya.sabah ne güzel bin bir hevesle akşama test yapcam diye yazmıştım.Hastalandım yaa puff(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?