Son adet tarihi KASIM olup hamile olanlar,BURAYA...

Hamile haberi alınca çok seviniyorummm..:)Gözünaydınnnn..Darısı kalp atışlarına inşallahhh..

Selam kızlar bende kasım 10 da son adetimi görmüştüm 20 sinde de azıcık bir kanam gelmşti 5,5 haftalık hamileyim 3 kere doktora gittim. Dün akşam üstü kahve telvesi gibi kanama başladı kahve rengi doktor kese sağlıklı şuanda ama bebeği görmediğim için ilaç yazamıyorum dedi. İlk bebişim düşmüştü 3 yıl önce bununda düşmesini istemiyorum. Korkuyorum ama ısrarcıyım ben ağustos annesi olucam inşallah :)

Çünkü ben kürtajdan sonra hiç adet görmedim hemen hamile kaldım,12 kasım olarak kabul edildi benim son adetin ilk günü yani kürtaj olduğum gün...şimdi 7 haftalık bebeğim inşallah bişey olmaz bu bebişimede...aminnn

İnşallah bir sorun olmaz sağlıkla kucağına al hayatım. Benim kanamam var bu akşam gidicem kötü haber alıcakmışım gibi hazırladım kendimi sancım pek yok ama kanama çok galiba ikinci bebeğimide düşürmüş olucam. İnşallah sen sağlıklı bir hamilelik yaşarsın bebeğim.

gülümgülüm teşekkür ederim Canım...kızlar hoşgeldiniz...Nazlı123 sonuç nasıl ?iyi misin?

Arkadaşlar beni dr 3 kez vajinal ultrasyon yaptı artık istemiyorum...korkuyorum da...Bebiş daha 3-4 haftalık galiba ...keseyi zor görmüştü zaten...Sizce kese içindeki fetus ne zaman üstten ultrasyonla gözükür...Ona göre pazartesi dr a gideyim mi sizce?

Akşam doktora gittik hatta ne kadar hastane varsa hepsine gittim. Ultrasonda bebişimin kesesi yoktu, düşmüş

Arkadaşlar herkese selamlar.Dün üye oldum bu siteye.Benim de son adet günüm 26 kasımdı ve adet günümün üzerinden nerdeyse 10 gün geçti.Akıllı arkadaşlarım test yaptırabilmen için 10 gün geçmesi gerekiyor fln dediği için 10 gündür bekliyorum :)) Halbuki dün burda okudum o kdr beklememe gerek yokmuş.Gerçi ben adet gecikmemi strese bağlıyordum,hamile olabilme ihtimalini hiç düşünmemiştim :)) Bu sabah işe gelirken aldım hemen bir gebelik testi eve gider gitmez yapacağım,bütün belirtiler var.bakalım hayırlısı

selam bayanlar benımde son adet tarıhım 30kasım
dün kan testi sonucuyla 5 haftalık hamıle oldugumu örendım
doktor eşime sımdı gelsede sırf kese gozukur bı hafta on gun sonra gelsın karın demiş.
haftaya gıdecegım kontrole. sızce haftaya 6 haftalık oldugunda bebek gozukurmu kesede? :26:

selam arkadaşlar,
benim sat ta 20 kasım geçen hafta sadece ufacık kese görebilmiştik bu hafta tekrar çağırdı doktor. çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördüm ve rahatladım.

Problem yaşayan tüm arkadaşlara rabbim sabır versin yaşadım biliyorum hiç kolay değil ama herşeyin hayırlısı tabi. doğal bi süreç bu düşüklerin büyük çoğunluğu zaten sağlıklı olmayan bebeklerin doğal yollarla elenmesiymiş. Allahın hikmeti yani erken olması daha iyi ben 6. ayda yaşadım çok daha zor oluyor.

ama olmaz ki ya.sabah ne güzel bin bir hevesle akşama test yapcam diye yazmıştım.Hastalandım yaa puff (

Oturdum ağlıorum şuanda çok sevindim canımm tebrik ederimmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve bebişinin ömrünü kolay ve uzun etsin inşallah

bende hala regl olmadım bugün 10. gün idrarda negatif çıkmıştı ama kanda baktırıcam yarın böle muallakta olmak çok kötü sende bana dua et nolur hamile olayım gerçi hayırlısı diye dua et sen en iyisi

tebriklerrrrr kalp atışlarınıda anlat hemennnn birde beta-hcg de min kaç olmalı hamile olduğuunun anlaşılması için biliormusun

herkese merhaba bende aranıza katılmış bulunmaktayım hem üye olarak hemde hamiş olarak allah herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
benimde sat 21 kasım ama benimde adet düzensizliğim var 40 45 günde bir oluyorum. geçen hafta doktora gittim tahmini 15 günlük falan dedi keseyi göremedi hcg değerimde 273 çıkmıştı.pazartesi tekrar gel bakalım dedi hayırlısı inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…